BSc az élelmiszer-szolgáltatás menedzsment
University of Technology, Jamaica (UTech)
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Kingston, Jamaica
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
BSc. A Food Service Management
FILOZÓFIA NYILATKOZAT
A Bachelor of Science végzettség Food Service Management célja, hogy fejlessze diplomásokat, akik hatékonyak lehetnek vezetők az elkészítésére és felszolgálására élelmiszert a nemzeti, regionális és nemzetközi szinten. Ez a csúcspontja a végzős fejlődő kompetenciák és képességek, amelyek lehetővé teszik számukra a létesítmények és szolgáltatások, amelyek vevői elégedettség elérése érdekében.
A tanterv hangsúlyozza vezetői vezetés a élelmiszerekkel kapcsolatos szolgáltatás, és célja, hogy fejlessze a gyakorlati, technikai és vezetői képességei. A tanfolyam célja elsősorban az egyének, akik szeretnének válni vezetők és felügyelők Vendéglátó-ipari létesítmények.
Tanulmányok GÓL
A célok a Food Service Management diploma a következők:
- Hogy diplomásokat, a szükséges készségek és kompetenciák, akik megfelelnek az iparág iránti kereslet profi szakácsok, és Food Service Operation vezetői.
- Hogy hozzájáruljon a nemzeti és regionális növekedés és fejlődés az ételt szolgáltató ágazatban, mivel diplomásokat, akik innovatív, kreatív és vállalkozó, aki kidolgozza saját üzleti kezdeményezések, így a munkahelyteremtés a Karibi Közösség.
- A diplomásokat, akik képesek lesznek arra, hogy jelentős mértékben hozzájárulnak a technológiai és innovatív változásokat, amelyek jelenleg előforduló iparág nemzetközi kutatás és az információs technológia.
- Hogy a szakmai kapcsolatok a diplomások az ipart a kooperatív oktatás, szakmai képzés és a szakmai konferenciákon.
Tanmenetbe
A négyéves Bachelor of Science végzettség Food Service Management célja, hogy igényeinek kielégítésére A vendéglátóipar munkaerőpiacon. A tanterv hangsúlyozza vezetői vezetés a élelmiszerekkel kapcsolatos szolgáltatás, és célja, hogy fejlessze a gyakorlati, technikai és vezetői készségek diplomások, akik a versenyt a többi élelmiszer-szolgáltatás diplomások, helyi, regionális és nemzetközi szinten. Úgy tervezték, elsősorban az egyének, akik szeretnének válni vezetők és felügyelők a élelmiszer-szolgáltatók.
A BSc. Mikronézia diploma kínál két (2) szakágban és három (3) kisebb kínálatát. A kreditek teljes számát a kurzus 140. Az összes modult év 1 & 2 közös lesz. Év, 3 és 4 a diákok lesznek a speciális beállítások vagy kisebb.
A szakterületen a következők:
- Food and Beverage Management
- Kulináris Művészetek és menedzsment
A kisebb kínálatát lesz a következő területeken:
- értékesítés
- Information Technology
- Találkozók és különleges események kezelése
A hallgatók kell tölteniük két nyáron szakmai munkatapasztalat (minimum tíz hét minden Summer), ami történhet helyben vagy a tengerentúlon. Praktikus gyakorlati n képzés kelt Lillian étterem, a Food and Beverage képzési lehetőségeket a Utech campus.
A diákok lehetnek lehetőségeket a nemzetközi tapasztalatok a szakmai gyakorlat és a nemzetközi konyha természetesen.
PROGRAM MODE
A Food Service Management diploma kurzus teljes idejű négy év alatt.
Módszerek BEUTAZÁSI
Lesz három (3) módszerekkel történő belépés során:
Normál belépés - A kérelmező, aki megfelel az egyetem rendes érettségi követelményeket, és sikeres az interjú. Ez a pályázónak be a tanulmányba év 1.
Érett Belépés - Az a kérelmező éves kor felett 25 éves, aki nem tett eleget az egyetem érettségi követelményt, akkor lehet elfogadni a 1 év során, a technika tudás felmérése (PLA) útvonalon. A diák fog működni a PLA koordinátor és egy kijelölt felügyelőnek, hogy dolgozzon ki egy portfolió ismeretek bemutatására egyenértékű az egyetem érettségi szabványok és / vagy nyereség PLA hitelt munkát a területen a specializáció.
Részletes elhelyezések - A pályázók jogosultak Speciális elhelyezés azok a kérelmezők, hogy az egyetem más elismert oktatási intézmények, akik adható modul mentességek és posztgraduális képzéseit. Diákok, akik elfogadták a fejlett elhelyezési mód, akkor előre a 3. év a kurzus. Egyes esetekben azonban a pályázók lesz szükség, hogy tegye meg a szükséges felzárkóztató képzések szükségleteit kielégítő mértékben.
Az interjú, a pályázók kell tüntetni a szakágban és / vagy kiskorúak. Diákok, akik megkapták a fejlett elhelyezése más intézmények lép során a 3. évben és azt már bejelentették, hogy jelentős a korábbi intézmények. Kellene, hogy ne egy szakmai időszakban csak azért, mert ők már elkészült két szakmai ideig összesen 10 hét.
Ne feledje, hogy minden diák keresztül bejutó korszerű elhelyezést kell töltenie a 85% -a, a felső szinten modulok Utech annak érdekében, hogy megszerezzék a Utech mértékben.
Tapasztalati tanulás KÖVETELMÉNYEK
Évfolyamok 2. és 3. Mikronézia végzettség, lesz szükség a teljes szakmai fölött két nyáron, tíz (10) hétig minden, a jóváhagyott vendéglátás és idegenforgalom szervezése, helyi vagy külföldön.
A célok az Iskola szakmai modul a következők:
- Segítse a fejlődés a diákok potenciál biztosítva számukra a lehetőséget, hogy a Food Service Management kapcsolódó területeken.
- Kapcsolatot tart az ágazatot, hogy életképes, gazdasági és termelési hozzájárulás szervezetei között a gyakornokok.
- Lehetővé teszi a szervezetek értékeli a lehetséges diplomások.
- Fokozza a tanulók gyakorlati tapasztalat az élelmiszer-szolgáltatás menedzsment.
A sikeres befejezése a szakmai gyakorlat kötelező oda a diplomát.
Belépési követelmények
Ahhoz, hogy jogosultak a felvételi a Food Service Management diplomát (BSc. FSM), pályázónak meg kell felelniük az alábbi minimális egyetem érettségi követelmények: a) birtokolja öt (5) CXC Általános jártasság halad, vagy azzal egyenértékű fokozat I, II, III, vagy (grade III elfogadott júniustól, 1998) vagy a GCE "O" Levels , szintek A, B és C angol nyelv, matematika és három (3) más témákról. (Előnyt élveznek azok a pályázók, a Foreign Language).
b) Átadja a felvételi interjú.
MAJOR KUTATÓCSOPORT
A diákok befejezéséhez szükséges integratív tanulmány formájában jelentős kutatási projekt. Teljesítése céljából ezt a projekt végső célja, hogy:
- Vonja diákok több iparral kapcsolatos problémamegoldás
- Integrálja az elméleti és gyakorlati kutatási szempontot
- Ösztönözze az önképzést
- Elősegítése csapat-alapú tanulás
- Győződjön meg arról, hogy a diákok bizonyítani, hogy értik a kutatási módszertan
A hallgatók kötelesek eredményeit ismertetik a kutatási projektek személyek a vendéglátás és a turizmus, és részt vesznek az iskola éves vendéglátás és a turizmus EXPO felszerelésével kijelző, melynek középpontjában a főbb kutatási projekt.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Bachelor in Food System: Menedzsment, Fenntarthatóság és Technológiák
- Parma, Olaszország