Hivatalos Leírás

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Létrehozhatja jövőjét az üzleti életben és a technológia területén
A Grand Canyon Egyetem Alkalmazott üzleti Információs Rendszerek tudományága Bachelor-fokozat az üzleti információs rendszerek és a technológia alapjait vizsgálja, beleértve a programozást, az adatbáziskezelés alapjait, a hálózatépítést, az IT-projekt menedzselését és az informatikai irányítással kapcsolatos etikai megfontolásokat. Az alkalmazott informatikai rendszer programjait olyan személyek számára alakították ki, akik üzleti gondolkodásmódjuk és az információs rendszerek technológiájával szembeni hajlandóságuk van.

Gyűjtsön adatbázist, programozási és rendszergazdai készségeket, valamint az információs rendszerek kihasználásával kapcsolatos készségeket, amelyek segítenek a szervezetek sikerének elérésében. Ez az alkalmazott információs rendszerek mértéke úgy van megtervezve, hogy a kiválasztott üzleti területek, például a számvitel, pénzügy, marketing és menedzsment meglévő alapjaira épüljön. A programban kifejlesztett készségek közé tartoznak a számítógépes, technikai, problémamegoldó, erős munkahelyi és kritikai gondolkodási készségek.

Ez az átviteli-barát szak program célja azoknak a hallgatóknak, akik társult fokozattal vagy halmozott számú egyetemi kreditek azzal a szándékkal, hogy befejezze a főiskolai diplomát.

Degree Eredmények

Támogassa az üzleti szervezetek sikerét
Az üzleti információs rendszerek képzési program célja, hogy lehetővé tegye az alapvető üzleti ismeretek és a technológiai képességek kordában történő egyesítését az információs technológia szervezetekben történő használatának támogatásához, ezáltal versenyelőnyt biztosítva a szervezeteknek. A kiválasztott laboratóriumi tanfolyamok megerősítik és kibővítik az osztálytermi előadásokban bemutatott tanítási elveket, amelyek gyakorlati tapasztalatot nyújtanak a valós és professzionális környezetben használt szoftver- és vállalati alkalmazásokban. A kézműves tevékenységek középpontjában a programozás, az adatbázisok és a rendszerek adminisztrációja és karbantartása áll.

A BS az alkalmazott üzleti információs rendszerek szakában bemutatja Önt a számítástechnika és az információs technológia alapozásával a programozás és a problémamegoldás számítógépes programozással. A tananyag folytatódik a hálózatok alapjaival és az informatikai, rendszergazdai és karbantartási, valamint platformtechnológiák hálózatba szervezésével. Ön is részt vesz az üzleti oldalon, beleértve az üzleti statisztikákat, objektumorientált programozást üzleti és informatikai projektmenedzsmenthez.

Mit fog tanulni

Fedezze fel az adatbázis, programozás és rendszerfelügyelet tanulmányát
A tantárgy témái:

  • Adatbázis-struktúrák tervezése, fejlesztése, megvalósítása és karbantartása
  • Információs rendszerek fejlesztése az üzleti információs rendszerek keretében
  • IT Project Management
  • IT irányítás és etika
  • A különböző rendszerek és szoftveralkalmazások integrálása a jelenlegi tendenciák, stratégiák és technikák vizsgálatával
  • A vállalati információs rendszerek központi szerepe a vállalati stratégia fejlesztésében a szervezeti siker vezetése érdekében

Karrier Eredmények

Keresse meg pályafutását az információs rendszerek technológiájában
Miután befejezte ezt az üzleti információs rendszer programot, olyan képességekkel kell rendelkeznie, amelyek kihasználhatják az alapvető üzleti ismeretek és az információs rendszerek technikai készségeit, hogy segítsenek a szervezetek sikerének. Pályakezdők készen állnak a karrier, mint a rendszer elemzője, adatbázis-adminisztrátor, hálózati és számítógépes rendszergazdák vagy üzleti elemző.

Program Helyszínek

Egyetem
Csatlakozzon a Grand Canyon Egyetem élénk és növekvő egyetemi közösségéhez, a hagyományos diákok számára tervezett nappali órákon. Merüljön el a teljes egyetemi tapasztalat, teljes tananyagot keretében a keresztény világnézet. Új, modern tantermek, lakosztály stílusú kollégiumok, népszerű étkezési lehetőség, üdülő stílusú medencével és a hangsúly a létrehozása dinamikus diákélet hogy GCU a legjobb választás a magas iskolai végzettséggel és átadása a diákok. Izgalmas események, a jól ismert meghívott előadók és a Divízió I atlétikai egészítik ki a hagyományos hallgatói élményt. A barátságos campus közösség tökéletes hely, hogy megtalálják a célra.

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Online és esti program közzététele

On-campus program közzététele

Program oktatási nyelve:
Angol

42 további kurzus Grand Canyon University »

This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date