Read the Official Description

Ajánlatkérő: College of Science, Engineering & Technology

Áttekintés

Szerezz diplomát számítógépes programozásban
A Grand Canyon Egyetem Science, Engineering és Technology College-ban kínált Bachelor of Science programban a Java, a C # és az SQL fejlesztése mellett a szoftverfejlesztés mellett is növeli a megértését. Ebben a programban a "Hello World" -ról a 21. századi digitális szoftverekre és alkalmazásokra vonatkozó tanulmányokat tanulmányoz a számítógépes programozási nyelvekben. A társadalom egyre nagyobb mértékben támaszkodik a technológia iránt, ami nagy jelentőséggel bír a szakképzett szakemberek számára.

Alapvető megközelítéssel az oktatáshoz, ez a számítógépes programozási program olyan kurzusokkal kezdődik, amelyek bemutatják a keresztény világnézetet, a hatékony kommunikációt és a kritikai gondolkodást. A kis dinamikus tanulási környezetekben a kutatás és a technikai írás, a korszerű programozási és információbiztonsági elvek irányába mutat. Nagy hangsúlyt fektet a szoftver és az adatbázis-alkalmazások fejlesztésére a program során, hogy felkészüljenek a technológiai trendek megváltoztatására.

Degree Eredmények

Vegye meg a fejlett tudományos és technológiai kurzusokat
A BS a számítástechnikai programozási fokozatban hangsúlyozza a mobil hálózati technológiák, a szoftver mint szolgáltatás, a különböző programozási nyelvek és sok más ismereteit. Kontextuális általános oktatást kap továbbá az információbiztonságra, a számítási felhőre, a szoftverprojektek menedzselésére stb. A XXI. Századra vonatkozó kihívásokkal teli tanterv tanulmányozása mellett a munkahelyi készségek fejlesztésére összpontosít, beleértve a kommunikációt, a csapatmunka, a kezdeményezés, az önbizalom és az erős munkahelyi etikát.

Mit fog tanulni

Fedezze fel a számítógépes programozási tantervet
Ebben a számítógépes programozási programban a következő témaköröket tanulmányozza:

  • Informatikai esettanulmány a globális üzleti életben
  • Szakmaiasság és etika a technológiai kommunikációban
  • Operációs rendszerek fogalmai
  • Vállalati alkalmazások programozása
  • Algoritmusok és adatszerkezetek
  • Karrier Eredmények

Keressen munkát a számítógépes programozásban

A Bachelor of Science in Számítógépes Programozás fokozatot felkészíti Önt a karrier a digitális, hálózati és vállalati cégek. Számítástechnikai és információs rendszergazdát, számítógép-programozót, rendszerelemzőt, térinformatikai technológust vagy webes alkalmazásfejlesztőt is betölthet.

Program Helyszínek

Egyetem
Csatlakozzon a Grand Canyon Egyetem élénk és növekvő egyetemi közösségéhez, a hagyományos diákok számára tervezett nappali órákon. Merüljön el a teljes egyetemi tapasztalat, teljes tananyagot keretében a keresztény világnézet. Új, modern tantermek, lakosztály stílusú kollégiumok, népszerű étkezési lehetőség, üdülő stílusú medencével és a hangsúly a létrehozása dinamikus diákélet hogy GCU a legjobb választás a magas iskolai végzettséggel és átadása a diákok. Izgalmas események, a jól ismert meghívott előadók és a Divízió I atlétikai egészítik ki a hagyományos hallgatói élményt. A barátságos campus közösség tökéletes hely, hogy megtalálják a célra.

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

On-campus program közzététele

Online és esti program közzététele

Program taught in:
Angol

See 42 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline