Bsc a fizikai földrajzban és az ökoszisztéma tudományában

Lund University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bsc a fizikai földrajzban és az ökoszisztéma tudományában

Lund University

Program bemutatása

Környezeti menedzsment kulcsfontosságú a jól-lét az emberiség. A környezet megértése, beleértve a növekvő keresletet és a természeti erőforrások kiaknázását a népességnövekedés eredményeképpen, valószínűleg a jövőben a legnagyobb kihívást jelentő kihívás. A kereslet a jól képzett és magasan képzett diplomások belül ezen a területen, és az is marad, rendkívül magas.

A Lund Egyetem világszínvonalú BSc programot kínál a fizikai földrajzban és az ökoszisztéma-tudományokban, a környezeti modellezésre és a menedzsmentre összpontosítva. A tanfolyamok egyedülálló keveréke a felső nemzetközi egyetem magas színvonalú diplomáját eredményezi - tökéletes platform a karrierhez vagy további tanulmányokhoz. A program az éghajlatváltozással, az ökoszisztémákkal és a geomorfológiával foglalkozó tanfolyamokon alapul. Ez magában foglalja az ökoszisztéma-modellezést, a földrajzi információs rendszereket (GIS), a távérzékelést és statisztikát, valamint a kémia és a fizika elemeit.

Program modulok / tanfolyamok

A tanfolyamok olyan témákban zajlanak, mint az éghajlat, a földrajzi információs tudomány, a programozás és a környezeti modellezés. Az elmélet és a gyakorlat különböző méretarányú (helyi és globális), valamint különböző helyszíneken (pl. Fejlett és kevésbé fejlett országokban) integrálódik. A program kulcsfontosságú összetevői a magán- és kormányzati szervekkel való szoros együttműködés, valamint az Európán belül, valamint Ázsiában és / vagy Afrikában végzett helyszíni munkák és látogatások.

Több lehetősége van arra, hogy személyre szabja a BSc tartalmát azáltal, hogy kurzusokat választ az osztályon, és az egyik félév más osztályokból választható kurzusokat tartalmaz.

A program főbb kurzusa a következő: A Global Environment (15 kredit), a fizikai földrajz elmélete és módszerei (15 kredit), az éghajlati rendszer (15 kredit), az ökoszisztéma-elemzés (15 kredit), a földrajzi információs rendszerek (15 kreditek) és távérzékelés a tájképekhez (15 kredit).

További kurzusok, amelyeket javasolunk a BSc-be való felvételre : Land Surface Processes és Landscape Dynamics (15 kredit), Hidrológia (15 kredit) és Földrajzi információs rendszerek 2 (15 kredit).

Karrier kilátások

A diploma megszerzése után vagy környezettudatos szakemberként dolgozhat, vagy folytathatja a mesterképzést, Lundban vagy egy másik egyetemen. A Lund-ban kínált mesterképzésre példák a geomatika, a fizikai földrajz és az ökoszisztéma-tudomány, valamint a magas rangú európai közös program GEM (Geoinformatikai Tudomány és Föld-megfigyelés a Környezeti Modellezés és Irányítás számára).

Ez a BSc program valóban egyedi. Egy rászoruló világ vár rád!

Bővebben erről program www.lunduniversity.lu.se/bsc-physical-geography

Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.

Az egyetem Lund városában található - egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre Koppenhágától. A város híres élénk hallgatói élet és ad otthont a világ számos vezető kutatási létesítmények és a nemzetközi vállalatok.

Tudjon meg többet www.lunduniversity.lu.se

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 19, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
Ingyenes
Locations
Svédország - Lund, Skåne County
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Svédország - Lund, Skåne County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt