Hivatalos Leírás

Sokan szeretnék tudni, hogy az emberek miért viselkednek úgy, ahogyan csinálják. És néhányan igazán szeretnénk tudni, hogy miért, majd tegyünk valamit, hogy segítsünk. Ha te vagy az egyik ilyen ember, akkor az a pszichológus lehet, amit keresel.

A pszichológia az elme és a viselkedés vizsgálata. A tudomány az emberi élmény minden aspektusát magába foglalja - az agy funkcióitól a nemzetek cselekvéseiig, a gyermekfejlesztésektől az idősek gondozásáig. A tudományos kutatóközpontoktól a mentálhigiénés szolgálatokig minden elképzelhető környezetben a pszichológia középpontjában a "viselkedés megértése" áll. Pszichológusi szakemberek a Pitt-Bradfordban olyan kurzusokat tartanak, mint például: Bevezetés a pszichológiába, személyiségelméletek, gyermekfejlesztés, statisztika, szociálpszichológia, kísérleti pszichológia, rendellenes pszichológia és tanácsadás pszichológia.

Pszichológiai főnökként sokat tanulsz arról, hogy az emberek miért viselkednek úgy, ahogyan csinálják. Egy olyan területre összpontosíthatsz, amelyre kíváncsi vagy, és saját kutatást tervezel és végez. Ha készen állsz, a helyi közösségben egy helyi kórházban, vagy egy szociális szolgáltató ügynökségnél vagy javítóintézetben egy mentálhigiénés intézményben folytathatja a szakmai gyakorlatot. Ön is részt vehet egy tanácsadással kapcsolatos szakmai gyakorlatban.

Miután megszerzett diplomáját, akkor készen állsz arra, hogy egy szociális szolgálatban vagy a mentális egészségügyben dolgozzon. Vagy dolgozhat egy iskolában vagy egy cégnél. Egy kormányzati ügynökségnél is elfogadhatna munkát. Vagy úgy dönthetsz, hogy tovább tanulsz az egyetemet.

Természetesen Követelmények a Major

  • A PSZICHOLÓGIA BEVEZETÉSE
  • STATISZTIKA: pszichológia
  • A GYERMEK FEJLESZTÉSE vagy a LIFESPAN FEJLESZTÉSE
  • TÁRSADALMI PSYCHOLOGY vagy SZOLGÁLTATÁSI ELMÉLETEK
  • ABNORMAL PSYCHOLOGY
  • SZAKMAI SZEMINÁRIUM PSIKLÓGIÁBAN
  • ADATOK ELEMZÉSE ÉS KUTATÁSI ÍRÁS
  • KÍSÉRLETI PSYCHOLOGY
  • CAPSTONE: PSZICHOLÓGIA

További információ:

Ha Ön átutaló hallgató, és már eddig végzett, akkor nem kell kiskorút befejezni.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Pittsburgh at Bradford »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019