Bs globális üzleti

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Science in Global Business mértékben kihasználja a sikeres üzleti, nyelvi és kulturális kurzusok tapasztalati tanulási környezet.

Célja a diákok, akik szeretnék egy erős gazdasági alapot tanítják világszerte tudatában kar, a BS / BG mértékben felvértezi a hallgatók a jövőbeni siker a nemzetközi üzleti életben. Ez a szak tükrözi a folyamatosan változó és igényes globális környezet az üzleti, kormányzati, valamint a légi közlekedési ágazatban. A tananyag középpontjában a fejlődő piacokon, és célja, hogy a hallgatókat az ismeretek és készségek nélkülözhetetlenek a sikeres belépését a globális gazdaság és a társadalom. Különös hangsúlyt fektetnek a globális tudatosság, cross-kulturális műveltség, a hatékony kommunikáció, mennyiségi ismeretek, a társadalmi felelősség, az információs technológia, a kritikus gondolkodás készségek, csapatmunka, üzleti funkcionális készségek, légi / űrhajózási ipar ismerete, és az elkötelezettség "élethosszig" tanulás.

Nemzetközi tenyészeteket tanulmányozták, amelynek középpontjában a feltörekvő piacok és a hangsúlyt a globális üzleti gyakorlatokat, stratégiákat és értékeit. A diákok egy teljes szigorú globális üzleti mag együtt egy gazdag általános oktatási alapítvány. BS / GB területek koncentrációja a következők: Nyelv és Kultúra (arab, kínai mandarin, spanyol), vagy Aviation and Aerospace.

Aktív üzleti / repülés kapcsolatos klub az egyetemen közé Phi Beta Lambda (üzleti-központú szervezet a hallgatók a lehetőséget, hogy utazni állami és nemzeti vezetői konferencián való részvétel versenyeken), az American Association of Airport Executive (repülési menedzsment fókuszú egyesület , az előzetes utazás Chicago, Las Vegas, Toronto, Seattle, San Francisco, és Hong Kong) és az Aviation Business networking Club (egy szervezet számára a személyes és a szakmai fejlődés és a hálózatépítés).

A diákokat arra biztatják, hogy úgy gondolja, túl a hagyományos akadémiai határok és keresik a munkahelyi és a kulturális élmények, amelyek gazdagítják és felvilágosítani őket a fejlődő munkahely és a globális üzleti környezetben. Egyedülálló szakmai és együttműködő oktatási tapasztalatok állnak rendelkezésre, és támogatják, s az ahhoz rendelt személyzet segíti a hallgatók helyzetét azonosítása és elhelyezését. Számos nyári külföldi tapasztalatok állnak rendelkezésre a diákok számára, hogy növeljék a nemzetközi kilátások. Előző nyáron külföldön tudományos programokat kínálnak Párizs, London, Olaszország, Lengyelország, Kína, Németország, Ecuador, Chile, Mexikó, Brazília és Szingapúrban.

A Business Ipari Tanácsadó Testület útmutatást ad az üzleti vállalkozások igényeinek, a kormány, és a légiközlekedési ágazat. Osztály által szponzorált tutori és laboratóriumok állnak.

Dedikált kari tanácsadók segítik GB diákok értékelésében sok lehetőséget számukra elérhető ebben a programban. Egyes kurzusok igényel előfeltétele tárgyi tudás, illetve bizonyos osztályú áll. Tantárgyleírásokat, ebbe a katalógusban, felül kell vizsgálni, mielőtt regisztrál osztályok, hogy biztosítsa a megfelelő elhelyezést.

Fokozat követelményei

A BS / BG mértékben sikeres elvégzése szükséges legalább 120 óra hitel, és általában befejeződött nyolc félév. Diákok is választhat terület a koncentráció Aviation and Aerospace vagy nyelv és kultúra a számokat kínai, arab és spanyol. A diákok kinyilvánítják terület a koncentráció elején a Másodéves. Diákok, akik részt vesznek a Cooperative oktatási program helyettesítheti akár 3 óra hitel jóváhagyása esetén felé megadott kurzusok szükséges a terület a koncentráció. Beiratkozott hallgatók a légierő vagy Army ROTC program helyettesítheti AF vagy MSL tanfolyamok a nyílt választható kurzusok.

Az Embry-Riddle repüléstechnikai Egyetem - Prescott Department of Business tagja az Association of kollégiumi Üzleti iskolák és programok (ACBSP), és a jelöltsége akkreditáció. Annak érdekében, hogy elnyerte a BS / GB fokozat, a hallgató köteles egy legalább 80% -a az üzleti mag és terület a koncentráció a tartózkodási vagy átadja azokat származó egységek intézmények által jóváhagyott minisztérium elnöke. Az egyetlen üzleti fok, hogy meg lehessen állapítani egyszerre vannak BS / BA vagy BS / ABA BS / GB Nyelv és Kultúra AOC.

Utoljára frissítve jan. 2017

Az iskoláról

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Kevesebb