Bs gépészmérnöki

Általános információk

Program leírás

Gépészmérnöki vált fokozatot áldozatot 2007 őszén. Tervezésekor ez a szak Karunk biztosítani kívánta, hogy létrehoztunk egy Gépészmérnöki diplomát, akik elfogadták a Embry-Riddle küldetése és elismert szakértelemmel repülőgépipar. Aerospace állványok, akár hangulat vagy az űrbe, szükség készség egy mérnökcsapat, amely tartalmazza Aerospace, elektromos, számítógép, és természetesen, Gépészmérnöki. Tekintettel erre, a ME mértékben belül marad, hogy középpontjában a repülőgépipar platform a három fő lehetőség a robotika, a mozgató és energia.

Az elsőéves gépészmérnök közös az Aerospace Engineering szak. A második évben gépészmérnök épít az alapvető készségek matematika és fizika bevezetése mellett a diákok Műszaki Mechanika és a Thermal Sciences. A második félévben az Másodéves Gépészmérnöki diákok Embry-Riddle program Prescott elkezdi szedni tanfolyamok rendezi a kiemelt területek a robotika, mozgató vagy energia.

A robotika opció hangsúlyozza a tervezés és elemzés autonóm járművek, amelyek tartalmazzák lakatlan légi járművek (UAV), autonóm űrjárművek, és a bolygó Rovers. A meghajtás opció hangsúlyozza a termikus tudományok és tervezés és elemzés forgógépek. Repülőgép-hajtóművek az elsődleges területen a mélység, hanem a dugattyú és rakétahajtómű is vizsgálták. Az energia opció hangsúlyozza a tervezés megújuló energia rendszerek. A vezető évben, a diákok kapnak további mélységet a saját lehetőségek és vegye kidolgozásában elért kurzusok tervezésekor űrkutatásból platform.

Aerospace platformok célja csapatok és ezzel biztosítjuk interdiszciplináris lehetőségek köré a ME hallgatók. Senior ME diákok a lehetőséget, hogy válasszon öt capstone szekvenciák mint záruló rendezvény középpontjában csapat, az integráció, és szintézise négy éve az oktatás. Gépészmérnök választhat capstones szekvenciákat tartalmazzák:

  • Robotika szekvencia középpontjában UAV és robotok
  • Asztronautikai szekvencia középpontjában űrhajó
  • Aeronautics szekvencia középpontjában repülőgép
  • Propulsion szekvencia középpontjában repülőgép-hajtóművek.
  • Energia-szekvencia középpontjában az alternatív energetikai rendszerek

Az általános cél a Gépészmérnöki program Prescott, hogy diplomásokat, akik sikeres lesz gyakorló a gépipar. A program célkitűzései mérni a megvalósítása ennek a célnak a mérnökök, akik:

  • Az elért eredményeket a választott szakma
  • Hozzájárulás a szakma fejlődése
  • Vegyenek részt a szakmai fejlődés
  • Hozzájárulnak a társadalom jólétének keresztül szolgáltatás

A Mechanical Engineering program által akkreditált Akkreditációs Bizottság Engineering ABET, http://www.abet.org.

Fokozat követelményei

A Bachelor of Science in Mechanical Engineering program sikeres elvégzése szükséges minimum 129 óra hitel. A program lehet kitölteni nyolc félév feltéve a megfelelő háttér és a teljes munkaidőben beiratkozás. A minimális kumulatív fokozatú pont átlagosan 2,00 minden esetben szükséges szükséges AE, EGR, ES és ME tanfolyamok, kivéve a technikai választani.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Kevesebb