Bs a számítógépes intelligencia és a biztonság

Általános információk

Program leírás

A Biztonsági és Hírszerzési Főiskola által kínált Cyber ​​Intelligence and Security (CI) képzési program célja, hogy a diplomások számára biztosítsa azokat a tudást és készségeket, amelyek elengedhetetlenek a kiberbiztonság számos területére való belépéshez, beleértve a számítógépes elemzést, az incidensekre adott válaszokat, a hálózati biztonságot és a cybersecurity műveletek és menedzsment pályafutás. Diákjainkat arra ösztönzik, hogy a hagyományos akadémiai határokon túl gondolkodjanak, és keressenek munkahelyet és kulturális élményeket, amelyek gazdagítják és felvilágosítják őket a fejlődő munkahelyen és a globális internet / üzleti környezetben. Dedikált kari tanácsadók segítik CI diákok értékelésében sok lehetőséget számukra elérhető ebben a programban. Különös hangsúlyt fektetnek a hatékony kommunikáció, mennyiségi ismeretek, a globális tudatosság, a társadalmi felelősség, etikai és jogi földelés, az információtechnológia, a kritikus gondolkodás készségek, csapatmunka, számítógépes és hálózati funkcionális készségek, széles számítógépes ipar ismerete, és elkötelezettség az élethosszig tartó tanulás. Természetesen a követelmények közé tartozik a központi számítógép-tudomány alapítvány előadás és labor, csoportos / egyéni projektek és bemutatók, valamint a keveréke az elmélet és alkalmazások a legjobban felkészíteni a hallgatókat a különböző pozíciókat a munkahelyen. Eszmecserék, fórumok, látogató hangszórók, érdekes terepgyakorlat tapasztalatai, és az interdiszciplináris lehetőségek / tevékenységek szolgálják, hogy gazdagítsa a tananyag. Különböző választható kurzusok lehetővé teszik a diákok számára, hogy széles körű általános oktatási érdekeltségeikre, illetve különleges érdeklődésre törekedjenek számos szakterületen, beleértve a nemzetközi kereskedelmet, a pilóta nélküli repülést, a globális biztonságot és intelligenciát, valamint a kultúrát és a nyelvet.

Fokozat követelményei

A Bachelor of Science fokozatot Cyber ​​hírszerző és biztonsági (CI) sikeres elvégzése szükséges legalább 120 óra hitel, és rendszerint befejezett nyolc félév. A diákok közül választhat három lehetőség, mint egy része a vezető kidolgozásában elért - vagy egy projekt, egy dolgozat, vagy szakmai / co-op program. Egyes kurzusok igényel előfeltétele tárgyi tudás, illetve bizonyos osztályú áll. Tantárgyleírásokat felül kell vizsgálni a bejegyzés előtt, hogy megfelelő elhelyezést. Az Embry-Riddle Aeronautical Egyetem és a Prescott Bachelor of Science fokozat programja a Cyber ​​Intelligence és Security programban az NSA akkreditációjává vált, mint az Academic Excellence Center. Embry Riddle tagja a Cyber ​​Patriot program és a CyberWatch Network. Annak érdekében, hogy elnyerte a CI fokozat, a hallgató köteles egy legalább 80% a mag a tartózkodási vagy átadja azokat származó egységek intézmények által jóváhagyott Program igazgatója.

Utoljára frissítve nov. 2017

Az iskoláról

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Kevesebb