Bs élővilág tudomány

Általános információk

Program leírás

A több mint 7500 vadon élő állatok sztrájkok jelentett évente csak az Egyesült Államokban, a repülőgépek és repülőtéri élővilág kérdések készített országos média figyelmét, és megvilágította a kockázata enyhített élővilág. A diákok, akik érdekeltek a vadvilág biológia, környezettudomány, és a munka a szabadban meg kell vizsgálnia ezt a növekvő, hálás, és ígéretes karrier területén.

Embry-Riddle a Prescott Campus kínálja az egyetlen egyetemi Environmental Science fokozatot Észak-Amerikában egy légi és űrhajózási hangsúly. A légi és űrhajózási ipar a legnagyobb szükség van a szakemberek, akik képzettek kezelni az egyre összetettebb webes kapcsolatos problémák környezetvédelmi kérdések. A Wildlife Science program Prescott célja, hogy diplomások a tudás és a technikai képességek szükségesek, hogy szembenézzen a vadon élő állatok probléma, amely a repülőtér és a repülés biztonságát.

Az alaptanterv és a program követelményeinek Wildlife Science célja, hogy a hallgatók az alapvető tudományos ismeretek és bemutatják, hogy milyen módon üzleti, gazdasági és földrajzi integrálják a környezeti szempontok a jövőbeli karrierjük.

Wildlife Science diákok is szert gyakorlati tapasztalat révén a befejezése egy co-op a légi közlekedési és a környezetvédelmi ipar. Diákok is lehetőségük van, hogy megvalósuljon a független kutatás szerint kari útmutatást egy speciális érdeklődési terület.

A Bachelor of Science in Wildlife Science fokozatot kapott helyet a Fizika Tanszék a College of Arts and Sciences.

Fokozat követelményei

A Wildlife Science program 120 kredit befejezéséhez. A diákok a program teljes 40 óra hitel a biológiában, 8 óra hitel a kémia, és 7 kredit fizika. A fennmaradó hitel óra lesz teljes kurzusok az általános oktatási kínálatát, köztük több tanfolyamok matematika és a kommunikáció.

Utoljára frissítve nov. 2017

Az iskoláról

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Kevesebb