Biotechnológia

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Biotechnológia

International Accelerator

Bachelor of Biotechnology (BAS)

Miért biotechnológia?

Csatlakozz egy virágzó iparág. 200 vállalat a Kansas City régióban. 20.000 alkalmazott és számolás. 1800000000 $ dollárt évente. Ha még nem hallott a biotechnológia, akkor hamarosan. Ez egy mező, amely gyorsan növekszik. És karrier lehetőségek, mint a laboratóriumi vezetők, mikrobiológusok, az élet tudósok és biológiai technikusok, ez fog venni az innovatív emberek, mint te, hogy elősegítsék a területen előre.

A technológiai és tudományos fejlesztések területén a biotechnológia gyorsan bővül, új vállalkozások és jelentős az igény a jól képzett szakemberek. A biotechnológiai program célja, hogy ezeket a igényeket, és igazítsa a hallgatók karrier lehetőségek terén.

A diploma

A biotechnológia megalapozott biológiai tudományok, a kémia és a fejlett technológia. Biotech tudósok alkalmaznak biológiai rendszerek megoldására tudományos kihívásokat, és pozitívan befolyásolja a társadalmat. Az orvosi, élelmiszer, környezetvédelmi és mezőgazdasági tudományok, valamint az állat-egészségügyi és gyógyszeripar, mind tekinthető része a biotechnológia területén.

A Bachelor of Applied Science in Biotechnology mértékben fog felkészülni egy élettudományi karrier, amely előírja, irányítási és kommunikációs készségek, valamint speciális laboratóriumi ismeretek.

Egy bizonyos fokú egy másik megközelítés

A biotechnológiai program veszi drámaian más megközelítést, mint más programok. Minden tanfolyam kifejezetten, hogy merítsen a diákok ismereteit megoldani a valós problémákat. A siker ebben a programban nem határozza meg a diák képes memorizálni egy sor tények inkább a siker mérik a diák képes referencia tényeket, kialakítsa a megközelítés és integrálja az adatokat, hogy megoldja a problémákat. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy ezeket a készségeket egy szakmai belül az egyetemek, illetve az ipar.

Az eredmények

Az ismeretek és készségek felállítja majd a változatos karrier. Akár úgy dönt, hogy adja meg a biotechnológiai ipar közvetlenül vagy folytassa a diplomáját egy biotechnológiai kapcsolódó területen, KU Overland Park segít elérni a céljait.

Függetlenül attól, karrierlehetőség úgy dönt, hogy folytatja a képességét, hogy alkalmazza a tudományos ismeretek és választ adott a biotechnológiai kapcsolatos kihívások kapsz egy nagy előnye a többiek. A képesség, hogy hatékonyan kommunikálni és együttműködni a dinamikus munkakörnyezet hoztalak egy meredek karrier pályáját.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt