Biotechnológia Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Biotechnology egy négyéves alapképzési program, amelyben a diákok megtanulják felfedezni és manipulálni az élő szervezeteket a termékek feltalálásához vagy javításához.

A biotechnológiai alapképzési programok tantervei közé tartoznak a szerves kémia , sejtek , molekuláris biológia , növényi és állati szövetek , biokémia , genomika és mikrobiológia tanfolyamai. Néhány program magában foglalhatja az olyan területeken szakosodott területeket, mint az élelmiszer-tudomány , az ipari biotechnológia vagy a környezetvédelmi biotechnológia .

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat, kutatási projektek, előadások, laboratóriumi munka, OPT és CPT lehetőségek formájában, tanévenként 24 000 dollárról kezdődően, bár részleges érdemű ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára az IELTS ( 6.5) és a TOEFL (90) vizsgaeredmények, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredmények.laboratory scientists research innovation technology biotechnology agriculture laboratory laboratory laboratory laboratory laboratory scientists biotechnologyfelixioncool / Pixabay

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb