Biológia

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Biológia

International Accelerator

biológia

biológia

Ez BA Biology fok a legszélesebb fontosabb elérhető a biológiában. Ez a fő biztosít a hallgatók nagy rugalmasságot azok főbb során döntéseket. Több mag természetesen lehetőségek közé ökológia, mikrobiológia, organizmus fiziológia, biokémia és.

Az Egyetemi biológia Program (UBP) partnerek a Ökológiai Tanszék és Evolúciós Biológia és a Department of Molecular Biosciences kínál mély és gazdagító oktatási tapasztalat a diákok. Ez felkészíti a tanulókat a pályára a tudományos kutatás, az orvosi szakma, természetvédelmi munka, a közbiztonság, és így tovább. Lehetőségek állnak rendelkezésre az önálló tanulás, egyetemi kutatás, gyakorlati tapasztalatokra, diák óránkénti foglalkoztatás, egyetemi oktatás asszisztensi, valamint részvétel a hallgatói szervezetek.

Az UBP kezeli a tantervének biológia fok és szakok, kilincsek tanácsadás biológia szakon, és koordinálja a laboratóriumok biológia kurzusok.

Állás és karrier

Attól függően, hogy milyen jól az iskolában, és a hangsúlyos rész, akkor lehetett volna sok karrier lehetőségeket. Lehet dolgozni, mint egy genetikai tanácsadó vagy gyógyászati ​​laboratóriumi fejlődő új vakcina. Lehet használni a kutatási készségek kereskedelmi laboratóriumok új törzsek kukorica-vetőmag vagy egy FBI szerológiai labor segít azonosítani a bűnözés gyanúsítottak. Lehet, hogy a munka egy állatkert, az erdőben szolgáltatás, vagy egy hajón tesztelése szennyező óceánok és tavak. Ha megy egyetemre, akkor tanítani egy egyetemen, és felügyeli a saját laborban. Lesz kizárólag csak az Ön érdekeit és a képességét, hogy fejlessze és használja a képességeit.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt