Biológia Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Biology , néha úgynevezett Bachelor of Biological Science, a bachelor diplomát a biológia és az élet tudomány .

Ez a négyéves oklevél egy általános tanulmányt tartalmaz az élet tudományok területéről, mint a mikrobiológia , az ökológia és a biokémia . Számos program közé tartozik a koncentráció olyan területeken, mint a mikrobiológia, a molekuláris biológia , az emberi biológia és a biotechnológia .

A Bachelor of Biology program magában foglalhatja pre-szakmai programok olyan területeken, mint a fogászat , a optometria , az orvostudomány , az erdészet , a gyógyszertár , és a fizikoterápia .

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat, kutatási projektek, prezentációk, laboratóriumi munka, OPT és CPT lehetőségek formájában, tanévenkénti 24 000 USD értékben, bár részbeni érdemek ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára az IELTS (6.5) és TOEFL (90) vizsgaeredmények, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredmények.97958_clinic-doctor-health-hospital.jpgPixabay / Pexels

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb