Beng Civil Engineering

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam részletei

Kezdje a bérbeadott mérnökké válás útját, és befolyásolja a körülvevő világ tervezését, felépítését és karbantartását. A matematika alapja lesz minden, amit a mérnöki munkában végez, tehát kulcsfontosságú szerepet játszik a tanulásban. Felépítjük a struktúrák, hidraulika, geotechnikai tervezés, menedzsment, egészség, biztonság és jólét, földmérés, anyagtudomány és fenntartható fejlődés ismereteit is.

Folyamatosan ápoljuk a kezelési képességedet, csapatmunkaidat és vezető szerepet játszhatsz ebben az iparágban. Fejleszteni fogják a kommunikáció, a problémamegoldás és a projektmenedzsment komfortérzetét, tudva, mi szükséges a különböző mérnöki helyzetek kivizsgálásához és értékeléséhez.

Az anyagokat új utakon, a kísérleti tervezés alapelveit, valamint az utak, hidak és más fontos struktúrák mögött álló technológiákat is megvizsgálja. Meg fogod érteni, hogyan működik az építőmérnöki, és tudja, hogyan használja ezt a tudást strukturális problémák megoldására.

Kutatási kiválósági keret 2014

Kutatási kiválósági keretrendszer 2014: Egyetemi eredményeink az Építészet, Épített Környezet és Tervezési Egység számára, amelyeket először jelentett be, lenyűgözőek voltak, kutatásainak 37% -át világszerte vezető vagy nemzetközileg kiválónak ítélték meg.

A tanfolyam előnyei

Korszerű, jól felszerelt laboratóriumaink lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek az iparági szabványos eszközök és tesztelések terén. Megmutatjuk Önnek, hogyan vizsgálhatja meg a szerkezetek anyagainak erejét, és megismerheti a legújabb geotechnikai és szerkezeti elemző szoftvercsomagokat.

Nagyszerű kapcsolatokat kínálunk az iparral, nagyrészt oktatócsoportunknak köszönhetően - amely öt okleveles mérnököt foglal magában -, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a mérnöki különféle területeken. A vendég előadások során a műszaki projektekről és az építkezési utakról szóló beszélgetések nagyszerű lehetőségeket kínálnak a professzionális mérnökökkel való kapcsolatépítésre és annak megismerésére, hogy a tanultakat hogyan lehet alkalmazni a valós helyzetekben.

Ezen a kurzuson szendvics módban is kínálunk lehetőséget, lehetőséget adva arra, hogy 12 hónapos szünetet tartson tanulmányaitól, és egy évet tölthessen el értékes mérnöki tapasztalatokkal az iparban.

Belépési követelmények

UCAS tarifapontok 112 pont szükséges. (Legalább 72 a két A szintről, vagy azzal egyenértékű matematika és természettudomány, legalább 40 a matematikától. Ha biológiát, kémiát vagy fizikát tanul ezen követelmény teljesítése érdekében, akkor a gyakorlati értékelésben szintén át kell szereznie a „Pass” értéket). a gyakorlati értékelést elválasztják (2017-től).

További követelmények:

GCSEs:

Szükséges a GCSE C fokozatú angol nyelv és a GCSE B fokozat a matematikában (4. és 6. fokozat azok számára, akik GCSE-t ülnek 2017-től kezdve). A GCSE C fokozatú angol nyelv helyett a 2. és a 2. szintű alapvető készség, a 2. szintű funkcionális készség és a felnőtt írástudás bizonyítványa elfogadásra kerül. A 3. szintű kulcsfontosságú készségeket / funkcionális készségeket a GCSE B fokozatú matematika helyett elfogadják.

A DIPLOMA HOZZÁFÉRÉSE:

Összesen átjusson legalább 112 UCAS vámtarifával. Legalább 15 Érdemrendet kell tartalmaznia a matematikából vagy a tantárgy számozásából és 15 Érdemekből egy tudományos tantárgyból.

SCOTTES DÍJAK:

Legalább 5 alany a B fokozatnál magasabb szinten.

ÍRORSZÁGI LEAVING CERTIFICATE:

Legalább 5 alany Cl vagy C1 fokon magasabb szinten, amelynek legalább 3-nak B2-re kell lennie.

5. SZINTŰ BEVEZETÉS

5. szintű belépés: A pályázóknak HND-vel kell rendelkezniük az építőmérnöki tudományágban, a tanulmány második évében legalább 60% -kal.

KIVÁLASZTÁSI FELTÉTELEK:

A személyes attribútumain alapuló kiválasztási kritériumokat használhatunk; tapasztalat és / vagy elkötelezettség a tanulmányi területen. Ez az információ a személyes nyilatkozatából és hivatkozásából származik, és csak akkor használatos, ha teljesítette az általános belépési követelményeket.

Nemzetközi érettségi vizsga: 25 pont

IELTS:

IELTS 6.0, 5,5 alatt vagy azzal egyenértékű képesítéssel. Az egyetem kiváló támogatást nyújt bármely olyan pályázónak, aki további angol nyelvtanfolyamot igényelhet.

ÉRINTETT KÉRELMEZŐK

Egyetemünk fogadja az érett pályázók pályázatait, akik akadémiai potenciált mutatnak. Általában bizonyíték van a közelmúltbeli tanulmányokról, például egy hozzáférési kurzus befejezéséről, bár a legutóbbi releváns munkatapasztalat is figyelembe vehető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szakmai kurzusainknak minden pályázónak be kell tartania a megadott belépési feltételeket, és ebben az esetben a munkatapasztalat nem tekinthető helyben.

Ha ezen az útvonalon szeretne pályázni, olvassa el az előzetes felkészülési politikánk egyetemi elismerését.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyetemünk minden pályázójának meg kell felelnie az általános angol nyelvű GCSE C vagy azzal egyenértékű követelménynek, ennek változatai szerepelnek az egyéni beutazási követelményeken.

Job Prospektusok

Mesterképzésre léphet, mielőtt gyakorlati tapasztalatokat szerezhet, és bérbeadott mérnöki státuszt szerezhet. Dönthet úgy, hogy részidős mesterkurzust végez, miközben tapasztalatot szerez a területen, vagy inkább egy teljes évet tölt be az iparban, majd visszatér tanulni. Miután megszerezte a bérelt státuszt, a világ bármely pontján innovatív mérnöki projektekkel foglalkozó tervezőcsoportokat vezethet.

  • Építészmérnök
  • Felügyelő
  • Építésügyi felügyelő

Karrier tanácsadás

Megbízott munkakörök és karrier csapatunk szakértői tanácsot és számos erőforrást kínál, amelyek segítenek Önnek a munkalehetőség és a munkakeresés kiválasztásában. Függetlenül attól, hogy Ön az első vagy utolsó éve, beszélhet a Karrier Hivatal munkatársaival, akik felajánlhatják Önnek, hogy írjon egy önéletrajzot munkakeresés céljából.

Díjak és finanszírozás

Egyesült Királyság és EU

A hallgatók évi tandíja 9250 £. Az Ön által fizetendő összeg az infláció hatásainak figyelembevétele érdekében évente növekedhet.

Nemzetközi

A hallgatók évi tandíja 12000 font. A fizetendő összeget ezen a szinten rögzítik a kurzus minden évére.

Felszerelés

Északi terasz

A City Campuson található, csupán egy rövid sétára Leeds városközpontjától. A Northern Terrace ad otthont épített környezetvédelmi és mérnöki iskolánknak.

Könyvtár és online források

Könyvtárunk napi 24 órában, a hét minden napján, az év minden napján nyitva áll, amely hozzáférést biztosít szakkönyvekhez és folyóiratokhoz, taneszközökhöz, számítógépekhez, multimédiás eszközökhöz és médiaeszközök bérléséhez. Könyvtárunk digitális forrásainak több tízezer könyvét, ideértve az e-könyveket, a folyóiratokat és az adatbázisokat, elérhetővé válik az Ön számára egy időben és helyen.

Edzőterem és sportlétesítmények

A Leeds Beckett könnyű kezelhetőséget biztosít a fitnesz-lakosztályaink számára, a legmodernebb technikával felszerelve, és minden sporttag számára elérhető.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Kevesebb