Beng Civil Engineering

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A BEng Civil Engineering program elméletileg átfogó és iparág-orientált tanulási tapasztalatokat biztosít annak biztosítása érdekében, hogy diplomás felkészüljön a sikeres karrierre ezen a dinamikus területen.

Az építőmérnökök jelentős mértékben hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez az infrastruktúra tervezésével, megtervezésével, építésével és kezelésével. Az épületek, hidak, utak, alagutak, kikötők, kikötők, vízelvezető rendszerek és vízkezelő berendezések építését mind építőmérnökök végzik.

A diploma megszerzése után teljes mértékben elégedett lesz az Egyesült Királyságban a Moderátorok Közös Vezető Testületében (JBM) működő beépített mérnök (IEng) oktatásával, és részben elégedett egy képesített mérnök (CEng) oktatási alapjával.

Miért kellene az építkezést az XJTLU ?

 • Az Egyesült Királyságban a Moderátorok Közös Vezető Testülete (JBM) által akkreditált program diplomája, amely lehetővé teszi, hogy világszerte elismert szaktanácsadói légy;
 • Gyakorlati tapasztalatokat szerezhet helyszíni látogatások, helyszíni munkák, ipari szakemberek által vezetett műhelyek, laboratóriumi kísérletek, valamint számítógépes elemző szoftverek és a legújabb technológiák használata révén;
 • Válasszon beiratkozási lehetőséget a választható csereprogramba az Egyesült Királyságban, a Leeds Egyetemen tanulmányainak harmadik évére;
 • Tanuljon a nemzetközi tudományos alkalmazottaktól, akik kiemelkedő tanulási tapasztalatokat és lehetőségeket kínálnak Önnek a jelenlegi kutatási projektek és dokumentumok kidolgozásához;
 • Keress két fokot: XJTLU diplomát a Kínai Oktatási Minisztériumtól és világszerte elismert diplomát a Liverpool Egyetemen, amely a vezető brit egyetemek Russell csoportjának tagja.

Akkreditáció

BEng (Hons) akkreditált CEng (részleges)

Ezt a fokozatot akkreditálták:

 1. teljes mértékben kielégíti a beépített mérnök (IEng) oktatási alapját.
 2. részlegesen kielégíti a Chartered Engineer (CEng) oktatási alapját. Akkreditált továbbtanulási programra lesz szükség a CEng oktatási alapjának teljesítéséhez.

Lásd a www.jbm.org.uk oldalt, ahol további információkat talál a CEng továbbtanulási programjairól.

engineer, engineering, structural engineer

Tudás és készségek

Mire a BEng Civil Engineering programot elvégzi, a következőkre lesz szüksége:

 • befejezte egy egyértelműen meghatározott követelményekkel és korlátozásokkal járó építkezés tervezését;
 • a projektmenedzsment elveinek megértése, ideértve a projekt erőforrásainak hatékony elosztását;
 • a modern építési gyakorlatok valós környezetben történő alkalmazásának képességei;
 • az a képesség, hogy kritikusan alkalmazzanak minõségi és mennyiségi technikákat, amelyek relevánsak az mélyépítési problémák elemzésében és megoldásában.

"Az XJTLU Építőmérnöki Tanszéke igazán támogató és lelkes légkörben XJTLU . Minden nap más és más, és hoz valami újat."

Xinyun Yan
Alumna, BEng Engineering ( XJTLU ), Építőmérnöki MSc (UCL), Építőmérnök (Suzhou, Kína)

modulok

Első év

Az Egyesült Királyság oklevelei három év, Kínában pedig négyek, ezért bizonyos képesítéssel rendelkező hallgatókat közvetlenül a második évbe fogadunk el, amely a fő akadémiai program kezdete. A legtöbb hallgató azonban belép az első évbe , amely modulok széles választékát kínálja a matematika, a fizika, a nyelvoktatás és az alapfokú készségek számára.

A második év

Bemutatjuk azokat az alapvető modulokat, amelyek nélkülözhetetlenek az építkezéshez és a magasabb szintű tanulmányokhoz. Ezek a modulok a matematika, az alapvető szerkezetek, az anyagok, a folyadékok, a földmérés, a mérnöki ismeretek, a geológia és a menedzsment.

Harmadik év

A harmadik év segít továbbfejleszteni alapvető ismereteit a különböző témákban. Modulokat kínálnak a szerkezeti elemzéshez és a tervezéshez, az építőanyagokhoz és módszerekhez, a hidraulikához, a talajmechanikához és a projektmenedzsmenthez. A Capstone Design I. modulban tapasztalatokat szerezhet egy kis méretű szerkezet tervezésében is, figyelembe véve az építkezés különböző aspektusait.

Év négy

Az utolsó évben többet megtudhat a fejlett elemzésről és a tervezéssel kapcsolatos elméletekről, a valós gyakorlati példákkal együtt. Felkínálják Önnek az acél, fa és falazat szerkezeti tervezési elméletét. Önnek is kínálnak modulokat, amelyek alapítványokkal, földrengésekkel, környezetvédelemmel és építési menedzsmenttel kapcsolatosak. A Capstone 2 tervezésével nagy méretű szerkezetet tervezhet. Végül vállal egy egyedi, kutatási jellegű kutatási projektet a 4. év két félévében.

Karrier

A program végzősei jól felkészültek olyan szerepekre, mint például építészmérnök, projektmenedzser, tanácsadó mérnök, építési ellenőr, hidraulikus mérnök és geotechnikai mérnök, mind a magán, mind az állami szektorban. A program szilárd alapot kínál a további tanulmányokhoz vagy kutatói karrierhez is, sok diplomás végzős végzettséggel rendelkezik a világ legjobb egyetemein.

díjak

Nemzetközi diákok

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan nemzetközi vállalkozás, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan részesül 8000 RMB korai madárkedvezményben

Csatlakozzon egy ingyenes kínai nyelvtanfolyamhoz

Most egy ingyenes nyári kínai nyelvtanfolyamot kínálunk minden egyetemi és posztgraduális hallgató számára, aki 2020. szeptemberében kezdte meg diplomáját.

Válasszon egy kéthetes, négyhetes vagy hathetes nyelvtanfolyam közül.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan hongkongi, tajvani és makaói hallgató, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan 8000 RMB korai madárkedvezményt kap.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók, akik a kormányzati online jelentkezési rendszeren (a Guangdong tartományi Oktatási XJTLU a közös felvételi vizsga útján jelentkeznek XJTLU automatikusan 8000 RMB korai XJTLU .

Szárazföldi kínai hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Belépési követelmények

Nemzetközi diákok

Az első évbe való belépés

Üdvözöljük a magas színvonalú jelöltek pályázatait minden olyan témában, ahol megfelelő középiskola vagy azzal egyenértékű képesítés van. A hallgatóknak általában magas iskolai végzettségükre kell számítaniuk, minimális „B” átlaggal minden tantárgyban, valamint a releváns témákban.

A második évbe való belépés

A második évre való belépéskor figyelembe veszik az A-szintet vagy a nemzetközi érettségi bizonyítványt (vagy azzal egyenértékűet) betöltő hallgatókat, a különböző programok eltérő tárgyi követelményekkel rendelkeznek.

 • A-szint: BBB
 • IB Diploma: 30 pont
 • Speciális elhelyezési tesztek / tantárgyi SATS - középiskolai diploma 3,0 vagy annál nagyobb GPA-val, plusz:
  • Újratervezett SAT: 1280 (diákok, akik a SAT-kat megelőzően 2016-ig igénylik 1800-at) vagy ACT: 27, és 2 AP-vizsgálatot: 4 vagy 2 SAT-teszt: 600 vagy
  • 3 AP vizsgálat: 4 vagy
  • 3 SAT téma: 600

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók jelentkezhetnek:

 • Legalább 400 fok a kínai egyetemek közös felvételi vizsgaán a tengerentúli kínai hallgatók és Hongkongi, Makaó és Tajvan hallgatói számára, vagy
 • Általános tanulmányi képességi teszt (GSAT), amely legalább tíz 50% -ot rangsorol 4 alanyra, ideértve az angol és a matematikát is. A részletes információkat lásd kínai nyelven .

Angol nyelvi követelmények

Nemzetközi jelentkezők számára, ha nem anyanyelvű angol vagy, vagy ha korábban még nem tanult angolul, akkor kielégítő angol nyelvtudással kell rendelkeznie az XJTLU n való XJTLU . Különböző angol képesítések fogadhatók el:

Az első év bejegyzés

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

2. év bejegyzés

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Angol képesítés nem szükséges Hong Kong, Makaó és Tajvan hallgatók számára, akik a Közös Vizsga vagy a GSAT vizsgát teszik.

Azok a hallgatók, akik az első évbe lépnek, ha kevesebb mint 6EL IELTS vagy azzal egyenértékűek angol nyelvtudásukban, 10 kredit EAP-t vesznek igénybe, a hallgatók, akik IELTS 6,5 vagy annál magasabb, öt kredit EAP-t vesznek igénybe.

"Bachelor fokozatú programunk (BEng) lehetővé teszi, hogy erős építészmérnöki elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzen, lehetővé téve a problémák megoldását, a mai és a jövőbeli élet- és munkaterületünk megtervezését, építését és fenntartását."

Xiaonan Tang
Program igazgató

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatokat az online pályázati rendszerünkön keresztül kell benyújtani:

 1. Kattintson / koppintson az érvényes linkre
 2. Hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be meglévő fiókjába
 3. Töltse ki jelentkezését

Miután sikeresen létrehozta az alkalmazásfiókját, óvatosan adja meg a jelentkezési űrlapban megkövetelt összes információt, és ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek, hiánytalanok és naprakészek-e. Töltse fel a szükséges dokumentumokat a megfelelő mezőkbe.

A jelentkezési lap megtekintéséhez bármikor bejelentkezhet.

Az XJTLU n XJTLU tanulmányok sikeres jelentkezéséről további információt a jelentkezési oldalon talál .

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Tovább

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Kevesebb