Beng építőmérnöki

Igbinedion University, Okada

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Beng építőmérnöki

Igbinedion University, Okada

ELŐSZÓ a dékán

Ez az új tájékoztató egyetemi programok részletesen meghatározza szerkezetére vonatkozó információk a College of Engineering és magában kivonatok az egyetem szabályzata irányadó First Degree programokat.

Tól 2002/2003 Session, a testület már kínál szakok négy fő tudományágak, nevezetesen:

  • Kémiai és Olajmérnöki
  • Civil engineering
  • Elektromos / elektronikai és számítástechnikai mérnöki
  • gépipar

Minden program teljes mértékben által akkreditált mind NUC és Coren.

Az új tájékoztatót, amely már vizsgálta szerint NUC Benchmark Minimum Academic Standardok (BMAS) kell lennie a nagy értékű hallgatók és oktatók a testület és más személyek, akik szeretnék, hogy információkat szerezzen a tudományos programok mind a hat osztályok a College Műszaki

A Department of Civil Engineering programot szeptemberében kezdődött, 2002 (2002/2003 ülés) kezdeti hallgató bevitel körülbelül 15, jelenleg tanuló népesség több mint 100, a 2015/2016 ülésén. Másodszor, a kezdeti munkatársai erejét két (2) jelentősen megnőtt. Az osztály nyolc (8) A személyzet tagjai. öt (5) főállású oktatói; három (3) részmunkaidős oktatók; és egy (1) egy technológus.

A jelenlegi teljes munkaidős alkalmazottak diák arány a becslések szerint 1: 10and megfelel a NUC és Coren ajánlásokat.

A minisztérium készített egy diplomát szerzők számát 190 (a B. Eng. Diploma) 2006/07, ha végzett úttörő készletet 2015/2016. Sokan közülük dolgozó neves gépipari vállalat. És nagyon jó számot csinál a posztgraduális tanulmányokat külföldön.

A minisztérium ezzel mérsékelt, de folyamatos és következetes fejlesztési folyamatban.

A minisztérium jelenleg ellátott alapvető létesítmények, nevezetesen: irodabútorok és berendezések; tantermek; előadótermek; laboratóriumi / műhely; könyvtárak; Informatikai és internetes szolgáltatások, stb

Az egyetem folyamatosan biztosítva több laboratóriumi / műhely berendezések, különösen a következő területeken specializáció az osztály: Vízügyi / Környezeti; struktúrákat; anyagok; Geo-technika; Felmérés és Geoinformatikai informatikai és Közlekedési Highway Engineering; stb.

A Központi Könyvtár számos mélyépítési könyvek és folyóiratok. Különben is, mélyépítési diákok nagyon számítógéppel bánni, és ki vannak téve az informatikai és internetes szolgáltatások.

A diákok is tőlük ipari képzés neves mérnöki alapú létesítmények.

A személyzet komolyan vegyenek részt a különböző fejlődési és kapacitásbővítő erőfeszítéseknek.

Ők részt vesznek ezen a mérnöki szemináriumok, konferenciák; közzé cikkeket, és vállalják, posztgraduális tanulmányok (M. Eng.and PhD programok).

A minisztérium nagyon büszke Mr. Thomas Oluwafemi Olumide, aki egyben az első diák, hogy első osztályú érdemrendet (CGPA 4,69), a Department of Civil Engineering júliusban, 2013.

Emellett a minisztérium már készített három (3) más első osztályú kitüntetéssel 2014-ben.

Jei hatállyal a 2010/2011 akadémiai ülésen, mind a meglévő tanfolyamok (100-500 szint) átdolgozott és frissített összhangban NUC Benchmark Minimum Academic Szabványok (BMAS). Különösen, EPS 223: Bevezetés a vállalkozói készségek (2 kredit egységek és a 200 szint második félév) és EPS 311: Bevezetés a vállalkozási ismeretek (2 kredit egységek és a 300 szint első félév) vezettek be. Az új egyetemi tananyag szerint BMAS megkezdett 2010/2011 akadémiai ülésén.

Építőmérnöki Tanszék kapott teljes NUC Akkreditációs novemberében, 2007. március és 2013 között. A minisztérium is kapott teljes Coren akkreditáció 2009. július.

A minisztérium volt NUC Akkreditációs láthatás novemberében, 2014-ben és azt reméli, hogy biztosítsa az akkreditáció.

Az általános felvételi követelményeket

Jelölteket keres 100-szintű beléptetését az Építőmérnöki Tanszék, ami a Bachelor of Engineering, (B. Eng) képzés, rendelkezniük kell halad át a hitel szintjén, vagy annál magasabb, a Senior Secondary School Certificate Examination (SSCE) vagy a General Certificate of Education (GCE) "O" szintű, öt tantárgyból, a matematika, a fizika, kémia és angol nyelv plusz egy elfogadható lépés a egyetemek Beiratkozás Vizsgák (UME), adott esetben. Egyenértékű letételét által végzett vizsgálatok Neco és NABTEB elfogadottak.

Közvetlen Belépési követelmények

  • Két A "szint halad matematika és fizika
  • és egy további kiegészítő tárgya. A pályázóknak várhatóan rendelkezik öt kredit, beleértve az angol nyelv, matematika, fizika, kémia, és további kiegészítő tárgya eredményeket O'level és A'level kell beszerezni, nem több mint két ülés; vagy
  • A National Diploma bizonyítvány jóváhagyott egyetem vagy főiskola technológiák vagy Polytechnics fokozatú nem alacsonyabb Merit. Ezen túlmenően a kérelmezőnek rendelkeznie kell öt hitelt SSCE / GCE O "szintű / Neco vagy azzal egyenértékű a témák, amelyek tartalmazza angol nyelv, matematika és fizika, kémia és egy további kiegészítő tárgya.
  • Minden egyéb vonatkozó hitelesítő a szenátus által elfogadott az egyetem.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Nigéria - Benin City, Edo
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Nigéria - Benin City, Edo
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt