Read the Official Description

Bachelor of Business Administration (Hons) Nemzetközi Hospitality Management 

A három éves Bachelor és Kitüntetések a legmagasabb szintű egyetemi végzettség minden hallgató kaphat. Egy Kitüntetések foka lehetővé teszi, hogy előre jogosult belépés számos posztgraduális Masters fok is.

Pályakezdő program várhatóan gyorsan növekszik, az alapkezelő struktúrája egy szálloda vagy más vendéglátóipari kapcsolt vállalatok, hogy a vezető vezető szakemberek a jövőben.


- Az első Kitüntetések mértékben a térségben, hogy lehet kitölteni csak három év

- Nemzetközileg elismert képesítést

- Végzős a vezetői pozíciókat a vendéglátóipari ágazatban

- Haladás a Masters diplomát bármely üzleti fegyelem

- Ismerje hat nyelven

- Lehetőség egy szemesztert vagy EHL vagy Cornell University

A szakmai gyakorlat

Szerves része a Jumeirah, a luxusszálloda csoport mögött világhírű tulajdonságok, mint a Burj Al Arab, a Jumeirah Beach Hotel, Madinat Jumeirah és sok egyéb tulajdonságait a világ, minden bizonnyal kínál egy páratlan lehetőség a szakmai gyakorlat. Ezen túlmenően, a The Academy erős kapcsolatot a vendéglátó iparban is megnyílik a további lehetőségeket a más neves ötcsillagos szállodalánc Dubai és nemzetközi szinten.

A gyakornoki időszak diákoknak tart kb 6 hónap elején a 2. év a képzési program, és lehet tenni bármilyen ötcsillagos hotel vagy bármely neves vendéglátóipari létesítmény bárhol a világon. Az Akadémia segít abban, hogy munkát és elősegíti a szakmai Ön nevében, és bár jelezhet hotel előnyben, az elhelyezés nem garantált, mivel ez függ az egyes szállodák. Az Akadémia volt gyakornok Dubaiban, az Öböl-térségben, Európa számos országában, az Egyesült Királyság és Írország, a karibi térségben, a Maldív-szigetek és Ázsiában, hogy csak kevés helyen.

A vendéglátás és a turizmus mindig is erős támogatója az Akadémia. A következő a mi preferált ipari partnerek, akik adtak a hallgatók gyakornoki lehetőséget. Sok ilyen vállalat a későbbiekben bérelt a diplomások is:

- Jumeirah Group
- Emirates Airlines
- InterContinental Hotels Group
- Hyatt International
- Kempinski
- Starwood Hotels
- Hilton Worldwide
- Mariott International
- Ritz Carlton
- Fairmont Raffles
- Accor Csoport
- Shangri La
- Armani Hotels
- A Parker Company

Associate of Science in International Hospitality Operations

Az Associate of Science fokozatot egy másfél éves program, amely az első öt trimeszterében a Bachelor. Ez a program nyújt Önnek egy alapítvány alapvető készségek szükségesek a felügyeleti pozíciót a vendéglátó iparban. Ön kap egy alapos bevezetést élelmiszertermelés, étterem műveletek, front office és a szobák a szétválást, valamint alap-és bevezető üzleti és menedzsment tárgyak.

Diplomások tudja használni ezt a programot, mint egy gyorsított be karriert a vendéglátóipari ágazatban, vagy dönthetnek úgy, hogy folytassák tanulmányaikat a teljes szak a The Academy. A szakmai gyakorlatot kell halasztani elhagyja az Akadémia és az Akadémia partnerei akkor először kap egy szakmai, hogy deszkákat meg egy igazi munka a végén.

A felvételi követelményeket és a pályázati eljárást az Associate of Science fokozatot ugyanaz, mint a Bachelor of Business Administration (Hons.) Program.

minimális követelmények

- UAE 12. évfolyam gimnáziumi érettségi vagy azzal egyenértékű [Minimum 5 GCSEs (O-szint) és 3 'A'-szintet egy átlagos minőségű, 75% -os vagy annál magasabb. Kattints erre a linkre a részletes információkat a többi oktatási és minősítési rendszerek.

- A papír alapú TOEFL 550 vagy IELTS teljes csapat 6.0.See részletek itt.

- Sikeres felvételi interjú


Megjegyzés: A TOEFL / IELTS teszt egy UAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási követelmény és kötelező minden diák még ha az angol az anyanyelve. Lehet ülni egy TOEFL tesztet az Akadémián.

Program taught in:
Angol
Arab
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019