Hivatalos Leírás

58289_2015_04_16_5788.jpg

A kurzus

A Nemzetközi Üzleti és Menedzsment Tanulmányok négyéves Bachelor of Business Administration fokozatát 2001-ben három európai egyetem fejlesztette ki, amelyek szakirányú közgazdász, szolgáltatási menedzsment és üzleti tevékenységet folytattak. Ez az együttműködés egy nemzetközi, kulturálisan alkalmazkodó és interaktív tanulmányi programot eredményezett, amely lehetőséget ad a hallgatók számára, hogy kreatív innovátorok, hatékony kommunikátorok, döntő projektvezetők, tájékozott döntéshozók és empatikus vezetők legyenek.

Az oktatás tartalma angol.

Program és tevékenységek

Az első évben több témát is megtudhat, hogy széles körű képet kaphasson a nemzetközi vezető igényeiről. Olyan tárgyak, mint a marketing

A második és harmadik évben a kutatás, az információ és a minőségmenedzsment mellett tanulmányozni fogja az innovációt és a projektmenedzsmentet, a nemzetközi emberek menedzsmentjét, az exportmenedzsmentet és a logisztikát.

A negyedik év intenzív ipari fókuszt és munkatapasztalatot biztosít az iparág szakmai gyakorlatának elvégzéséhez és kutatási projekt megvalósításához.

58285_2015_04_16_5881.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

2 további kurzus Stenden University Of Applied Sciences - Qatar »

Utoljára frissítve April 29, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
29,000 QAR
Tavaszi félév (2017 február - 2018 júl.) *: 29 000 000 Ft * * A féléves díjak a fenti programokba beiratkozó hallgatókra vonatkoznak az első tanulmányi évre, vagyis szeptemberi bevitelre.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date