Bba az üzleti informatikai

Általános információk

Program leírás

BBA Business Information Technology

A BIT diploma program lehetőséget ad a diákok elméleti és gyakorlati készségek szükségesek a munka területén az információs és kommunikációs technológia (ICT). A program célja az, hogy oktassák a szakemberek a számítási felhő, a webes és mobil szolgáltatások és alkalmazások.

A diplomások képesek tervezésére, fejlesztésére és teszt szoftver rendszerek, webes és mobil alkalmazások. Emellett a diákok megértsék az üzleti ötlet a számítási felhő és a szoftver szolgáltatásnyújtási modellekkel szemben. Az oktatás angol azért fontos, mert az erős nemzetközi az IKT területén óriási. BIT nyújt kiváló lehetőséget, hogy tanulmányozza a nemzetközi környezetben így támogatva a tanulás a különböző kultúrák és elsajátítása multikulturális csapat munkatapasztalattal.

BIT Degree Program alapja a leghatékonyabb tanulási és tanítási módszerek. Projekt-alapú tanulás és tanfolyamok, ahol a diákok egyre gyakorlati ismeretek hasznosulnak. A diákok a kapcsolatot az üzleti élet, a régió, a munka valódi feladatokat cégek. Az ilyen mértékű program arra ösztönzi a személyes növekedés, a kritikus gondolkodás, kutatási készségek, és együttműködés a csapattársaival.

Utoljára frissítve márc. 2017

Az iskoláról

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January ... Tovább

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January 2014. The institution offers a modern and international learning environment with good students services in all of its educational units, which are located in towns of Rovaniemi, Kemi and Tornio. Kevesebb
Rovaniemi , Tornio , Kemi + 2 Több Kevesebb