Bachelors in Computer Science

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A Számítástechnika Tanszék különféle tanfolyamokat kínál, például számítógépes architektúrát, adatszerkezeteket és algoritmusokat, automata elméletet, szoftverfejlesztést, számítógépes grafikákat, számítógépes hálózatokat, számítógépes biztonságot, adatbázis-tervezést, adatbányászatot, gépi tanulást, ember-számítógép interakciót, mesterséges intelligencia és programozási nyelvek (beleértve a C, C ++, Java, Assembly, Perl, PHP, Python és JavaScriptet).

Az osztály a következőket kínálja:

 • a számítástechnika főiskolai tanfolyamai a Bachelor of Science (BS) vagy a Bachelor of Arts (BA) fokozatához
 • programok azoknak a hallgatóknak, akik tanári képesítést, valamint egy második oktatási területet keresnek
 • kiskorú számítógépes tudományban más nagyvállalatok számára
 • mesterképzési program
 • Ph.D. program

Texas State University Computer Science diplomások olyan területeken léphetnek be a munkaerőbe, mint a hardvergyártás, a szoftverfejlesztés, a környezetgazdálkodás, a számítógépes alkalmazások, a repülőgépipar, a vegyipar és a középiskolai oktatás.

A BS és a BA fokozat minimálisan 120 félév órát igényel, és összesen 36 haladó (junior-, senior-szintű) órát és 9 órát az Intenzív Írás (WI) tanfolyamot tartalmaz. A hallgatóknak kiskorút kell teljesíteniük egy másik tanulmányi programban is. A hallgatók kiskorút választhatnak bármely osztályból, amely kiskorút kínál. A kiskorúak listáját lásd az egyetemi katalógusban.

Ahhoz, hogy megbeszéljék a Bachelor fokozatot a Számítástechnikai Tanszék munkatársával, kérjük, egyeztessenek egyeztetéssel e-mailben a cs_recruitment@txstate.edu e-mail címen. A jelenlegi számítógépes hallgatók, akik további információt szeretnének a számítástechnikai szakokról, vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval a Tudományos és Műszaki Tanácsadói Központon keresztül, a Centennial Hall 202-ben, vagy az 512-245-1315 telefonszámon.

Kelly Sikkema / Unsplash

Számítástudományi főorvos

A Számítástechnika Bachelor fokozatot az ABET Számítástechnikai Akkreditációs Bizottsága akkreditálta, http: // www . abet . org. A számítástechnikai szakirányú vagy BS-t vagy a BA-t igénylő hallgatóktól elvárják, hogy az első félévben a CS 1428, Computer Computer Sciences Alapjai elé kerüljenek a megfelelő szintű matematikai kurzus mellett.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez az információ a diplomával kapcsolatos információkat tükrözi, de lehet, hogy nem olyan aktuális, mint amit az egyetemi katalógusban felsoroltak, és ez nem tárgyalja a teljes programkövetelményeket. A hallgatóknak azt tanácsolják, hogy a fokozat és a kurzus követelményeit vizsgálják felül tudományos tanácsadójukkal.

Tudományos alap

Annak érdekében, hogy megszerezzék az alapvető készségeket és a kulturális hátteret, amelyek egy képzett ember jeleit képezik, a Texas State állambeli minden hallgató hallgató az általános oktatás alapképzési tanfolyamának programját fejezi be. Teljes információ megtalálható az egyetemi katalógusban az általános oktatási alaptantervről. Egyetemi szemináriumot (1100 amerikai dollár) követelnek minden olyan elsőéves hallgató számára, aki kevesebb mint 16 főiskolai óra alatt folyik át.

Programi oktatási célok

 1. A Számítástechnika BS végzettséggel rendelkezők továbbra is tudást keresnek, alkalmazkodnak a technológiai változásokhoz, és egyre inkább globális társadalomban fejlődnek.
 2. A Számítástechnika BS végzettséggel rendelkezők sikeres karriert folytatnak az iparban, az egyetemeken és a közszolgálatban, biztosítva műszaki vezetésüket üzleti, szakma és közösségük számára.
 3. A Számítástechnika BS végzettséggel rendelkezők pozitív képet kapnak a Számítástechnikai Tanszékről és a Texas State University .
 4. A Számítástechnika BS végzettséggel rendelkezők megértik a felelősségteljes szakemberek értékeit és követelményeit, ideértve az etikus viselkedés szükségességét, a számítástechnika társadalomra gyakorolt hatását és a szakmai kapcsolatok szükségességét.

Tanulói eredmények

A program végzősei képesek lesznek:

 1. Elemezze a komplex számítástechnikai problémát, és alkalmazza a számítástechnika és más releváns tudományágak elveit a megoldások azonosítására.
 2. Számítástechnikai megoldás tervezése, megvalósítása és értékelése egy adott számítástechnikai követelményeknek a program fegyelmével összefüggésben történő kielégítésére.
 3. Hatékonyan kommunikálhasson professzionális környezetekben.
 4. Ismerje meg a szakmai felelősséget és tegyen megalapozott ítéleteket a számítástechnikai gyakorlatban a jogi és etikai elveken alapulva.
 5. Funkciója hatékonyan egy csapat tagjának vagy vezetőjének, aki a program fegyelméhez megfelelő tevékenységeket végez.
 6. Alkalmazza a számítástechnikai elméletet és a szoftverfejlesztés alapjait számítógépes megoldások létrehozására.
Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate studen ... Tovább

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate students choose from more than 200 bachelor’s, master’s and doctoral degree programs — from biology to music to business to geography and more. And each student finds the personalized support and opportunities they need to succeed beyond the classroom. One is never a lonely number at Texas State because each one of us has thousands of Bobcats guiding and inspiring us on the way. Kevesebb
San Marcos , Round Rock + 1 Több Kevesebb