Bachelor's Program "Nemzetközi üzleti és menedzsment tanulmányok"

Általános információk

Program leírás

Program áttekintése

Ez a program célja, hogy szakembereket oktasson mélyreható interdiszciplináris ismeretekkel és gyakorlati készségekkel, amelyek képesek ésszerű és magabiztos döntéseket hozni a nemzetközi üzleti élet különböző területein.

A program egyedülálló kialakítása lehetővé teszi a két legrelevánsabb fókusz kombinációját: az International Business and Business Analytics. Ettől eltekintve, a program igen erős alapot nyújt az üzleti tanulmányok, rugalmas pályák a regionális tanulmányok és a nemzetközi üzleti és akadémiai gyakorlatok.

Alkalmazhatóság, célok és kihívások

A program fő elve - a trendek előrejelzése, a globális üzleti élet dinamikus környezetének stratégiai kihívásaira való reagálás, valamint a változások jövőbeli vezetőinek felkészítése. A Bachelor International Business főiskolai hallgatóknak nagy jelentőségűnek kell lennie üzleti elemzőknek, látnokoknak, sátorosoknak.

Tudás, készségek és kompetenciák

Az International Business intenzív programját nemzetközi szabványok alapján fejlesztették ki. A program tartalma a nemzetközi üzleti ismeretekre és készségekre koncentrál.

A diplomások megkapják az európai oklevélmellékletet. A tanterv tartalmazza a speciális tantárgyakat is, amelyek célja a diákok angol nyelvtanulási képességének fejlesztése, valamint egy második idegen nyelvtanfolyam.

A program célja és célkitűzései

A BA Nemzetközi Üzletága a HSE St. Petersburg célja azoknak, akik nemzetközi karrierjüket kívánnak kifejleszteni, álma, hogy saját vállalkozást állítson fel vagy egy nagy multinacionális vállalat számára működjön Oroszországban vagy azon kívül. A diplomások alapvető ismereteket szereznek a nemzetközi üzleti élet és a létfontosságú készségek fő elemeinek elemzésében.

2016-ban a QS World University ranglisták témája "Üzleti

HSE 83 helyen szerepel a Times Higher Education (THE) rangsorában 2016-ban a 'Business and Economics' kategóriában.

Idegen nyelvű lehetőségek

A BA menedzsment 100% -ban tanít angolul.

A HSE St nemzetközi diákok számára egyéves tanfolyamot biztosít az orosz nyelv számára. Petersburg, és szerepel a hallgató egyéni tanulmányi tervében.

HSE St. Petersburg a tantervi lehetőségeken kívül biztosítja az idegen nyelvek (német, francia, spanyol, svéd, stb.) Bármilyen szintű, kezdőtől a fejlettségig történő tanulását.

Tanterv

A program öt modulból áll. A modulok egyesítése és előrehaladása minden évben megfelelő tanulási eredményeket nyújt:

  • Core Business Management modul
  • Nemzetközi üzleti modul
  • Üzleti Analytics modul
  • Kiskorúak (prioritás a regionális tanulmányokban)
  • Gyakorlat / projektek / Kutatás

Mindegyik modul számos kötelező és opcionális egységet tartalmaz:

Fő üzleti tudományok: általános és stratégiai menedzsment, innováció menedzsment és befektetés, gazdasági elmélet, ökonometria, játékelmélet és mechanizmusok kialakítása

Nemzetközi üzleti: nemzetközi marketing, globális gazdaság és kereskedelem, nemzetközi finanszírozás, új globális üzleti modellek

Üzleti elemzés: nagy adatok és döntéshozatal, üzleti információs technológia, vállalati pénzügyek, számviteli és integrált jelentéskészítés, analitikus kommunikáció, adatmegjelenítés, kockázatelemzés

A kiskorúak felajánlottak, hogy a diákok bizonyos szaktudást fejlesszenek ki egy adott régióban: Kína vagy Észak-Európa.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-dr ... Tovább

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-driven approach to higher education. Based in the vibrant centre of Moscow, with campuses in St. Petersburg, Nizhny Novgorod and Perm, HSE offers outstanding academics at all levels and includes more than 40 English-taught Master’s programmes and 8 English-taught Bachelor's degree programmes. Kevesebb
Moszkva , Szentpétervár + 1 Több Kevesebb