Bachelor élelmiszer-technológia
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Kulcs információ
Campus helye
Jakarta, Indonézia
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Jul 2024
* Nemzetközi Ösztöndíj Elérhető
Bevezetés
Bachelor in Food Technology
Food Technology egyik ága az élelmiszer-tudomány, amely foglalkozik a tényleges termelési folyamatok teszik az ételt. Teljesítette, és megőrizze tápértékét, élelmiszer legyen mind biztonságosan előállított és biztonságosan szállíthatók a fogyasztónak. Ez megköveteli, feldolgozási technológiák átalakítani nyersanyagok élelmiszerek, valamint megőrzése növelő technológiák élelmiszerek eltarthatóságának.
Az élelmiszeripar igen versenyképes, és folyamatosan változik a fogyasztói igényeket kielégítő, és olyan technológiai újítások. Modern fejlett technológiák lehetővé teszik a termelés egészséges és biztonságos élelmiszerek, amely képes megfelelni az igényeknek a mai rohanó fogyasztói alapú gazdaság. Sok ilyen technológiák ma már alkalmazkodott Indonézia gyorsan növekvő élelmiszer-ipari, és még mindig szükség van új megoldásokra versenyképességének erősítése Indonézia élelmiszer- és italgyártás, amely azt ígéri, izgalmas jövő diákok számára az élelmiszer-technológia területén. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak.
Unique Value Points
- Program Study of Food Technology I3L kiváló tantárgyi program, amely kifejezetten úgy alakították ki, hogy felkészítse diplomások készen áll a munka élelmiszeriparban vagy a kormány. A tananyag együttműködve dolgozták ki a Department of Food Science and Technology SLU, Svédország.
- Food Technology I3L most terveznek, hogy egy élelmiszer innovációs és kutatási létesítmények amely fel van szerelve egy előre élelmiszer-feldolgozó egységek és műszerek, ahol a diákok kapnak gyakorlati képzést a hands-on tapasztalatait műhelyek és kutatási projekteket.
- Program Study of Food Technology I3L lesz együttműködve több Food Technology Department más nemzetközi egyetemek és intézmények szempontjából diákcsere, szakmai workshopok, és tudományos tevékenységek.
- Karok Food Technology program, nem csak előadások, hanem lesz kutatási projekt tevékenységek középpontjában a tejfeldolgozó és termékek, ételek és sütőipari technológia, gyümölcs, zöldség, és ital termékek, gabona és hüvelyes feldolgozására, alkalmazások funkcionális és egészséges alapanyagokból, intelligens csomagolás és folyamat-automatizálás és robotika.
- A tanulási folyamat i3L egy egybefonódott a tudományos kiválóság, az ipari tapasztalatok és a kormányzati jóváhagyás általunk hívott, mint a Triple Helix oktatás.
- Angol, mint a nyelv, a diplomások lesz elhelyezve magasabb összehasonlítani a diplomások más intézmények Indonéziában és több lesz kész, amikor akarnak folytatni az oktatás további.
Program tanulási eredmények
Food Technology program célja, hogy elérjék meghatározott tanulmányi eredményeket biztosít a legerősebb alapja a szakmai fejlődés, termelő versenyképes diplomások az ipar és a közszféra foglalkoztatási és befogadási az elejére nemzetközi haladás programok.
Pályakezdő i3L Food Technology program lesz: 1. Mutassa be a forrás és változékonysága nyers élelmiszerek anyagok és azok hatását az élelmiszer-feldolgozás során. 2.. Magyarázza meg a kémia alapját képező tulajdonságai különböző élelmiszer-összetevők, hogy megvitassák a legfontosabb kémiai reakciók során előforduló élelmiszer-feldolgozás és tárolás, és válassza ki a legmegfelelőbb laboratóriumi technikákkal és praktikus megoldás speciális problémák megoldásához az élelmiszerekben 3. Beszéljétek meg a legjelentősebb kórokozó és rothasztó mikroorganizmusok élelmiszerek, a legvalószínűbb forrásai ezeknek a szervezeteknek, és azokat a feltételeket, amelyek mellett nőnek, így képesek megmagyarázni a hatását a gyakori élelmiszer-feldolgozó rendszerek és az élelmiszer tárolási körülmények a túlélés és a növekedés a mikrobiológiai szennyezők 4 . Megérteni az alapelveket élelmiszerek tartósítására, beleértve a magas és alacsony hőmérséklet, szárítás és víz tevékenység ellenőrzése, nagynyomású, kihúzás, erjesztés, és aszeptikus feldolgozás, így képes azonosítani és leírni a megfelelő műveleti egységet előállításához szükséges különböző típusú élelmiszerek termékek 5. Magyarázza a hagyományos és az új típusú csomagolóanyagok / gépek, bezárások, a tárolás és a szállítás rendszerek 6. Magyarázza funkcióit spesific tápanyagok és összetevők az egészség fenntartásában és mi az ami az ételek kiváló forrásai, amit tápanyagok és funkcionális összetevők 7. Beszéljük meg a választ a mikroorganizmusok környezeti stressz tényezők, és az elvek higiéniai gyakorlat, hogy ellenőrizzék a mikroorganizmusok, és milyen szerepe van a hasznos mikroorganizmusok élelmiszerekben és azok használatáról fermentációs eljárásokban. 8.. Magyarázza megromlásához és romlási élelmiszerekben, és helyesen használni a megfelelő laboratóriumi technikák felsorolni, elszigetelni, és azonosítani mikroorganizmusok élelmiszerekben. 9.. Végezzen megfelelő érzékszervi teszteket is, hogy konkrét kérdéseket, élelmiszer attribútumok vagy fogyasztói preferenciák. Van egy alapvető ismereteket, hogy értelmezze a statisztikai adatok használt élelmiszer-technológiai alkalmazások és tegye meg a szükséges számítógépes szoftver folyamataira szükséges feladatok és problémák megoldása érdekében az élelmiszer-tudomány. 10-ig. Foglalja össze, és arra, hogy kritikusan megvitatják az aktuális témák fontossági élelmiszer-technológia, amelyek magukban foglalják elvek alkalmazásából származó sokrétűségét élelmiszer-technológia és a kapcsolódó tudományágak, hogy új innovatív élelmiszeripari termékek és megoldani a gyakorlati, valós problémákat.
Karrier Prospect
Az élelmiszer-technológusok, fontos szerepet játszanak az élelmiszer-feldolgozóipari vállalatok, így a minőség-ellenőrzés, és az élelmiszer-kutatás és fejlesztés. Ipar és kormányok szüksége magasan képzett szakemberek, akik egyesítik ismerete élelmiszer-tudomány és a technológia alkalmazásának képessége és fenntartani a fejlett minőségbiztosítási rendszerek megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Food Technology program i3L úgy tervezték, hogy meghatározott tanulmányi eredményeket, amelyek a legerősebb alapja a szakmai fejlődés, termelő versenyképes diplomások az ipar és a közszféra foglalkoztatási és befogadási az elejére nemzetközi haladás programok.
Az egyedülálló élményt aktívan dolgozik globálisan összekapcsolt state-of-the-art projekt együtt a nemzetközi tudósok, szakértők, ipari vezetők és vállalkozók egy igazi erőssége a jövőbeni karrier diplomások mind munkát keres, vagy vesz a vállalkozói vállalatok. A karrierlehetőségek bővítse a diákok is megszerzi a készségek és a kényelem a mester beszédet, vita, az informatika és a bio-vállalkozói amely segíteni fogja a i3L hallgatók lesz a jövő vezetőit.
Pályakezdő a program Food Technology lesz kész vállalni felelős vezetői pozíciókat a kutatás és fejlesztés, az élelmiszer-biztonság, a minőségbiztosítás és minőség-ellenőrzés az élelmiszeriparban. Egyéb karrier lehetőségek közé pozíciókat az állami vagy magán egészségügyi szervezetek a politikai döntéshozatal és a jogszabályi megfelelést ügyek, illetve a kutatás pozíciókat. A program is előkészíti a diplomások számára további posztgraduális tanulmányok vagy a karrier, mint egy nemzetközi vállalkozó.
Tanfolyamok
-
- Alapjai Life Sciences
- Molekuláris Biológia és Celular
- Általános és szerves kémia
- Biostatisztika
- Academic Writing
- Principles of Food Science and Technology
- ICT Élettudományi
- Általános Mikrobiológiai
- Alapismeretek bioinformatika
- Principles of Biotechnology & Bioentrepreneurship
- Tudományos írás és prezentációs
- biokémia
- Principles of Biomedicine
- Gének és fejlesztés
-
- Tulajdonságai Food and Processing I
- Élelmiszer-kémia I
- Folyamatirányítás és automatizálás I
- Elemzési módszer Food I
- Élelmiszer mikrobiológia
- Tulajdonságai Food and Processing II
- Folyamatirányítás és automatizálás II
- Élelmiszer-kémia II
- Technológia a gyümölcs és zöldség
- Elemzési módszer Food II
- Technológia izom-alapú élelmiszerek
-
- Gabona-technológia
- Tej és tejtermékek technológia
- Élelmiszerbiztonsági és toxikológia
- Érzékszervi értékelés
- Az élelmiszer-adalékanyagok
- Szabadon választható kurzusok 1
- Élelmiszer Csomagolás
- Minőségirányítási és élelmiszer-jogszabályok
- Élelmiszer Enzimológiai
- Etika, állampolgári ismeretek és a társadalmi felelősségvállalás
- Ital Technology
- Philosophy of Science
- Kísérleti terv
- Szabadon választható kurzusok 2
-
- Indonézia: kultúra, a nyelv, és a jövő
- Gyakornoki *
- Fermentációs alapú Food Technology
- Üzleti szimuláció
- Termékfejlesztés és marketing
- Szabadon választható kurzusok 3
- Tézis
Választható kurzusok
- Élelmiszer sütés és Extrudálás Technology
- Egészséges Food Technology
- Food Biotechnology
- Cukrászda, Csokoládé, & Cream Technology
- Ice Cream Technology
- Részletes Élelmiszer-feldolgozás
- Részletes Dairy Technology
- Élelmiszer Rheology & Texture