Bachelor számviteli és pénzügyi

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A Lincoln könyvelési és pénzügyi diplomájának célja a hallgatók számára szakmai szempontból releváns és tudományos szempontból szigorú oktatás biztosítása egy olyan programban, amely lehetőséget ad mentesítésekre számos professzionális könyvelő testülettől. A program lehetőséget nyújt gyakorlati és elméleti ismeretek fejlesztésére mind a pénzügyi információk természetében, mind mechanikájában.

Ez a kurzus lehetőséget ad a hallgatók számára, hogy fejlesszék a kritikus gondolkodású készségeket, a tudás és a problémamegoldó képességeket, amelyekre a vezető vezetők és döntéshozók szükségesek az üzleti életben. Figyelembe veszik azt a képességet is, hogy kritikusan tükrözze szerepüket mind magánszemélyek, mind pedig a társadalom tagjaként.

Akkreditáció

A kurzus a vizsgálati elemek alól mentességet biztosít a következőkre:

  • Tanúsított könyvelők társulása (ACCA)
  • Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
  • Angliai és Wales-i okleveles könyvvizsgáló intézet (ICAEW)
  • Nemzetközi Könyvelők Szövetsége (AIA).

A kért mentességektől függően a diákok számára szükség lehet arra, hogy konkrét modulokat végezzenek. Egyéb mentességek a kurzus befejezése után érhetők el.

Hogyan tanulsz?

A számvitel és a pénzügyek bevezetése mellett az első év bemutatja a hallgatókat a vállalkozás kulcsfontosságú elemeire. A második év erre az alapítványra épül pénzügyi könyveléssel, vezetői számvitellel, pénzügyi menedzsmenttel és nemzetközi gazdasággal. A szakterületen kívül lehetnek olyan lehetőségek, mint a könyvvizsgálat és a biztosítás, a banki, a nemzetközi banki és fejlesztési kérdések, valamint a pénzügyi piacok és intézmények. A második év folyamán beágyazódik a SAGE számviteli készségek fejlesztésének lehetősége.

Az utolsó évben a hallgatóknak lehetőségük van a pénzügyi számvitel, a pénzügyi menedzsment és a vezetői számvitel előrehaladott szintjén történő megvizsgálására, és az adott érdeklődésre és karrier-ambíciókhoz igazodó lehetőségek közül választhatnak.

Az opcionális utolsó év modulok lehetnek az adózás, a személyes pénzügyi tervezés, a pénzügyi stratégia, a magánbank és a vagyonkezelés, valamint a viselkedési pénzügyek és a gazdaságtan.

Ezen kívül lehetőség van arra, hogy a teljes munkaidős hallgatók a második év után egy évig tartó munkahelyet tartsanak. Az egyetem támogatni fogja a hallgatókat az elhelyezésre vonatkozó alkalmazásukkal. A munkahelyi gyakorlat lehetővé teszi a diákok számára, hogy értékes tapasztalatokat szerezzenek, és a gyakorlatban alkalmazzák tanulásukat. Az ezen elhelyezésekkel kapcsolatos esetleges költségekkel kapcsolatos további részletek a Funkciók lapon találhatók.

Kapcsolatfelvételi órák és olvasási fokozat

A hallgatók e program tanulnak az egyetemi oktatók, akik gyakran részt vesz a világ vezető vagy nemzetközileg kiváló kutatási vagy szakmai gyakorlat. A kapcsolattartási idő műhelyekben, gyakorlati foglalkozásokban, szemináriumokon vagy előadásokon lehet, és a modultól a modulig és a tanévtől évig terjedhet. A bemutató munkamenetek és a projektfelügyelet egyéni elköteleződés vagy kiscsoportos foglalkozások formájában valósulhat meg. Egyes kurzusok lehetőséget kínálnak arra, hogy részt vegyenek a külső látogatásokon és a terepen.

Még mindig az a helyzet, hogy a diákok egy bizonyos fokon olvassák el, és ez azt jelenti, hogy a tervezett kapcsolattartási órákon kívül a tanulóknak független tanulmányt kell folytatniuk. Ez lehetővé teszi, hogy olvasson körül egy témát, és szélesebb olvasás útján előkészítse az előadásokat és a szemináriumokat, vagy végezze el a nyomon követési feladatokat, mint például a hozzárendelések vagy a felülvizsgálat. Általános útmutatásként University of Lincoln hallgatók által igényelt független tanulmányok száma az, hogy az órában minden órában legalább két-három órát töltenek egy független tanulmányban.

Hogyan értékeljük

A tanfolyam értékelésének módja a modulonként változhat. Az alkalmazott értékelési módszerek példái közé tartoznak a tanfolyamok, például írásbeli feladatok, jelentések vagy disszertációk; gyakorlati vizsgák, például előadások, előadások vagy megfigyelések; és írásbeli vizsgák, például formális vizsgálatok vagy osztályon belüli tesztek. Az egyes értékelési módszerekre adott súlyozás minden tanévben változhat. Összességében nagy hangsúlyt fektetnek az írásbeli vizsgákra, hogy megfeleljenek a professzionális számviteli testületek követelményeinek. A University of Lincoln politikája annak biztosítása, hogy a személyzet azonnal visszajuttassa a tanulókat.

Jellemzők

A Lincoln International Business School-ban nemzetközi szempontból veszünk részt, és kutatásaink minden tanfolyamon tájékoztatják a tanítást. Kutatásokat folytatunk a vállalkozásokkal, a kormányzati és a non-profit szervezetekkel, hogy elmélyítsük a tudást és a megértést annak érdekében, hogy kézzelfogható különbséget tegyünk az ipar és a társadalom számára. A kutatási szakterületek közé tartozik a marketing, az ellátási lánc menedzsment, a vállalkozói szellem, a szervezeti tanulmányok, a fejlődő közösségek és a gazdasági fejlődés.

Diákigazgatói Befektetési Alap

A Lincoln International Business School új lehetőséget kínál a diákjaink számára pénzügyi és banki programainkon keresztül. Az üzleti iskola létrehozott egy befektetési alapot a diákok számára, hogy megtapasztalhassák a részvények vásárlását portfólió létrehozása céljából, azzal a céllal, hogy pozitív eredményeket érjenek el tőzsdei elemzéssel.

Belépési követelmények

  • GCE fejlett szintek: BBC
  • Nemzetközi érettségi: Összesen 29 pont
  • BTEC kibővített oklevél: megkülönböztetés, érdem, érdem
  • Hozzáférés a felsőoktatáshoz Diploma: 45 3. szintű kredit legalább 112 UCAS-díjszabással

A pályázóknak legalább három GCSE-vel kell rendelkezniük a 4. (C) vagy annál magasabb fokozatban, amelyeknek tartalmazniuk kell az angol nyelvet és a matematikát is. Az egyenértékű 2. szintű képesítést figyelembe lehet venni.

Az EU és a nemzetközi hallgatók, akiknek az első nyelve nem angol, angol nyelvű IELTS 6.0-ot igényel, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékű, legalább 5,5-nél. Http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Az egyetem a képesítések széles skáláját elfogadja a belépés alapjaként, és meg fogja fontolni azokat a pályázókat, akik képzettséggel rendelkeznek.

Ha további információra van szüksége a beiratkozási követelményekről, vagy szeretné megvitatni, hogy a jelenleg vizsgált képesítések elfogadhatóak-e, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a felvételi csoporttal a 01522 886097-es telefonszámon, vagy írjon emailben admissions@lincoln.ac.uk

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Tovább

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Kevesebb