Bachelor spanyolul

Általános információk

Program leírás

Üdvözöljük! ¡Bienvenidos!

Függetlenül attól, hogy a jogi karrierjét, a nemzetközi üzleti tevékenységet, a kormányzatot, a filmet, a PR-t, a reklámot, az egészségügyi ellátást, az újságírást, a tanítást stb. Fontolja meg, a spanyolok jelentős vagy kiskorúak pozitívan fokozzák karrierlehetőségeit, amikor végzett. A nemzet egész területén végzett diplomások ezrei versenyeznek a fent említett területeken végzett munkákért, és felvehetik ezeket a diplomás programokat, és nincs jobb módja annak, hogy a munkáltató vagy a felvételi tanácsadó szemét szemügyre vegye, mint a diplomát vagy más nyelvtanfolyamot. !

A spanyol program spanyolul jelentős és kiskorú. A spanyolok egyik főszereplője nemcsak a világ második leghangosabb anyanyelvén (először a Mandarin) készíti fel a nyelvi folyékonyságot, hanem a kulturális folyékonyságot is, amely lehetővé teszi, hogy navigáljon a spanyol világban, legyen az utazás, üzlet, jog, vagy egyre több lehetséges kölcsönhatás az egyre globalizáltabb világunkban.

A spanyol kiskorú is nyelvi folyamattal rendelkezik, valamint néhány speciális kurzus a spanyol kultúrában, amely tökéletesen kiegészíti bármelyik nagyot.

A diákok a spanyol programban egyúttal kihasználják a külföldi tanulmányok lehetőségeit félévig tartó programokkal és E-Term tanfolyamokkal Mexikóban, Peruban, Spanyolországban és más spanyol nyelvű nemzetekben. Külföldi programjaink olyan izgalmas szakmai lehetőségeket és kapcsolatokat biztosítanak a hallgatóknak, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy ne csak továbbfejlesszék nyelvtanulását, hanem globálisan illetékes Ferrum College váljanak, akik valóban megtestesítik a Ferrum College küldetését: „Nem én, hanem mások.”

Miért tanulna spanyolul? Íme néhány ok:

  1. Ön versenyképes lesz a munkaerőpiacon - Egy másik nyelv folyékony megtartása nemcsak az önéletrajzban kiemelkedik, hanem olyan munkalehetőségeket is nyit, amelyek idegen nyelvet igényelnek. A vállalkozások és a kormányzati szervek értékelik a nemzetközi szakértelmét, és az általuk igénybe vehető munkahelyek száma hármas lesz.
  2. Egy másik országban munkát szerezhet - Szeretne utazni? A diplomások közül sokan külföldön angolul vagy spanyolul tanítják a nemzetközi szervezetek, például a Békefenntartás után. Miért ne kombinálja a munka iránti szenvedélyt?
  3. Ön jobban fel lesz készülve a posztgraduális iskolákra - Néhány diplomás program magasabb szintű ismereteket igényel egy idegen nyelven annak érdekében, hogy bizonyos programokba, például a humán tudományokba (irodalom, zene, filozófia) befogadhassanak.
  4. Személyes élvezet - Az anyanyelvi valakivel való beszélgetés óriási megelégedéssel és hatalmas értelemben részesíti Önt. Izgalmas és szórakoztató a kapcsolatok kiépítése az önmagától eltérő emberekkel, új kultúra és hagyományainak megismerése, új helyek és szokások megtapasztalása. Az új nyelv tanulmányozása kognitív előnyöket is biztosít, amelyek élettartamot fognak tartani, és új gondolatokra és szélesebb nézetekre nyitja meg az elmédet.

Szóval, mit teheti a spanyol BA a Ferrum College tól? Hallgassa meg az egyik alumíniumunkat, aki az alábbi tapasztalatairól beszél!

A nyelvi tanterem sokkal több, mint a szókincs megemlékezése!

A spanyolok a Ferrum College egyre növekvő, dinamikus tanfolyamokkal rendelkező program, melynek során részt vesznek a diákok és a motivált tanárok. Együtt dolgozunk egy értelmes tanulási környezet megteremtésében, amelyben a nyelv önmagunkról és más népekről való tanulás eszköze. A kurzusok a nyelvre, de a művészetre, a történelemre, az irodalomra és a földrajzra összpontosítanak interaktív, szórakoztató módon.

A kommunikáció kulcsfontosságú!

A jelenlegi és változatos módszertanokat arra használják, hogy bevonják a diákokat, és lehetőséget adjanak arra, hogy a tantermi környezeten kívül tanuljanak. A spanyol program a campus programokon, a technológia használatán, a közösségi tájékoztatáson és a külföldi tanfolyamokon keresztül igyekszik lenyűgözni a diákokat a spanyolul beszélő világ életének sokszínűségére. A spanyol nyelvtanulás a Ferrum College -ban a hagyományos tananyag tartalmának aktív tanulási és valós alkalmazási lehetőségeit vonja maga után.

A diákokat felhatalmazzuk.

Osztályaink felhatalmazzák a diákokat, hogy lehetővé tegyék számukra, hogy saját tanulásukért felelősséget vállaljanak. A diákok az osztály előtt megvizsgálják a nyelvtan fogalmakat azáltal, hogy online tevékenységeket végeznek, amelyek azonnali visszajelzést nyújtanak, míg az osztályterem maga a nyelv beszédét szolgálja. A spanyol osztályteremben a Ferrum College egy olyan merülési lehetőség, amelyben a diákok folyamatosan kommunikálnak egymással, oktatóikkal és a spanyol és a külföldi vendégekkel.

Spanyol őrnagy

A spanyol főprogram olyan tanulmányi programot kínál, amely a szóbeli és írásbeli kommunikáció folyékony fejlődését, a spanyol irodalom olvasásának, megértésének és elemzésének képességét, valamint a spanyol és spanyol nyelvű latin-amerikai kultúrák elismerését szolgálja. A spanyol főszereplő szintén előkészíti a hallgatót külföldi utazásra és tanulmányozásra, a nemzetközi üzleti életben és a kormányban, az idegen nyelvet érintő szakmákra, valamint a diplomás munkára. A spanyol főszereplővel a diákok nemcsak a karrierlehetőségekben, hanem a mai világ szélesebb tapasztalatában is megszerzik az idegen nyelv ismeretét.

A tapasztalati összetevő (a fő követelménye) az alábbi műveletek egyikének sikeres teljesítésével érhető el:

A jóváhagyott külföldi tanulmányi program IMG_1792-e1502311315605.jpg

E-kifejezés spanyolul

SPA 499

Kötelező nagy tanfolyamok (9 óra):

SPA 301 Speciális nyelvtan és összetétel

Főbb választási lehetőségek (a következő 21 órában):

SPA 201 Középfokú spanyol I

IMG_1680-e1502311376785.jpgSpanyol oktatási jóváhagyás
Ferrum College oktatási engedélyt kínál spanyolul (PK-12 fokozatok) a tanárképzésben résztvevő kisebbség kiválasztásánál, a szakterületen az egész szintű oktatásban. Ehhez az engedélyezéshez az EDU 402 - A tanítás szakma: a hallgatói gyakorlati tapasztalat és az EDU 403 - a tanítás szakmája: tanulói szintézis előtt - kötelező állami tesztelés szükséges. Az engedéllyel rendelkező hallgatóknak teljesíteniük kell a Tanárképzés Kisebb részének valamennyi összetevőjét.

Spanyol kisebbség

12 óra a következőkből:

SPA 301 Speciális spanyol

6

¡Panteras en el extranjero!

Az összes spanyol nagyvállalatot és kiskorúat arra ösztönzik, hogy külföldön tanuljanak egy e-terminálra, egy nyárra vagy egy teljes félévre. Ez nemcsak a célnyelven tanuló diákokat elmeríti, hanem gazdag kulturális élményt is nyújt számukra, amely örökre megváltoztatja életüket. A tanár által vezetett E-Term tanfolyamok, amelyek minden év májusában kerülnek megrendezésre, a spanyolok más területeken oktatnak a szakterületen, hogy interdiszciplináris perspektívát biztosítsanak.

A közelmúltban néhány oktató által vezetett E-Term programunk elment:

  • 2012, Honduras, spanyol, a szolgáltatás-tanulásra összpontosított
  • 2013, Peru, spanyol és rekreációs vezetés
  • 2014, Mexikó, spanyol és vallás, a szolgáltatás-tanulásra és a kulturális tanulmányokra összpontosított
  • 2015-ben Észak-Spanyolország, a spanyol és a vallás a vallási zarándoklat hagyományára összpontosított, amikor elmentünk a Camino de Santiago de Compostela
  • 2017, Mexikó, spanyol és művészet, a mexikói kultúrára és a történelemre összpontosítva az ősi és kortárs művészet tanulmányozásával
  • 2018, Peru, spanyol és vallás

A fő program, amellyel külföldön külföldre küldünk diákokat, a Spanyol Tanulmányok Külföldön, Spanyolországban három városban, Kubában, Puerto Rico-ban és Argentínában. A hosszabb ideig külföldön tanulók nemcsak nyelvi és kulturális kompetenciáikat fejlesztik, hanem kiegészítõ tanfolyamokat is tarthatnak olyan témákban, mint a történelem, a politikai tudomány, a művészettörténet, a vallás és a különféle tudományok. A programok testreszabhatóak, és a gyakornokok a fejlettebb spanyol hangszórók számára elérhetők.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are committed to academic excellence and we believe our students deserve to achieve successful outcomes before they even graduate. Our current students participate in opportunities that strengthen ... Tovább

We are committed to academic excellence and we believe our students deserve to achieve successful outcomes before they even graduate. Our current students participate in opportunities that strengthen their resumes and give them real-world experience now. Our Ferrum College alumni are living proof that a Ferrum education yields the success that our students desire! Kevesebb