Bachelor pszichológiában

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Áttekintés

Az Earlham pszichológus hallgatói valós megfigyelést gyakorolnak, tanácsadói képességeiket fejlesztik, kari kutatásokban segítenek és saját kutatásokat végeznek. Ez a megközelítés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy releváns és igényes módon vonják be magukat fegyelembe.

Első és második éves hallgatóként olyan kurzusokat vesz fel, amelyek olyan tevékenységeket foglalnak magukban, mint például esettanulmányi projektek gyermekekkel, az anyagok szaga és érintése alapján történő azonosítása, valamint a többi hallgató tanácsadási készségeinek gyakorlása.

Néhány tanfolyam-ajánlatunkat gyakran nem látják más kórházakban, ideértve a pozitív pszichológiát, az új felnőttkorot, a bölcsőtől a sávig, a fenntarthatóság és az emberi szexualitás pszichológiáját.

Diákjaink számos lehetőséget kapnak a pszichológia alkalmazására saját kutatásuk elvégzésével, a karok segítésével a folyamatban lévő kutatási projektekben, vagy a közösségben történő munkával.

Főbb

Az összes magas rangú pszichológia szakorvos önálló kutatási projektet hajt végre, amelyet saját maga választ, mint érettségi követelményt.

12-15 hallgató között minden szemeszter kutatói asszisztensként szolgál az általános iskolás gyermekek barátságát és zaklatását, a stressz pszichofiziológiáját és az állatokkal szembeni hozzáállást tanuló karok számára.

Öregdiákjaink tovább folytatják a pszichológiai iskolákat olyan helyeken, mint a St. Louis Washingtoni Egyetem, a Bryn Mawr Főiskola és a Ball Állami Egyetem, kognitív, fejlesztési és klinikai területeken.

A közelmúltban végzett diplomások többek között a bostoni, a Cornell és a George Washington egyetemeken végzett felsőfokú végzettséggel a szociális munkában, az oktatásban, az orvostudományban, a jogban és az üzleti életben.

Tanulmányi terv

A pszichológia program egy bevezető tanfolyammal és a közös kurzusok egyikével kezdődik, amelyek megismerik a hallgatókat a pszichológia sokféle elméleti és módszertani megközelítésével. Ezekben a kurzusokban a hallgatók a pszichológiai alterületek széles skáláját vizsgálják meg, és feltárják a pszichológia jelentőségét a jelenlegi társadalmi kérdésekben és a mindennapi életben.

Ezen felül a hallgatók megismerik a tudományos kutatás és a kritikus gondolkodás alapelveit, amelyek nemcsak a pszichológiára, hanem az összes tudományra is vonatkoznak. A pszichológia alapkutatására összpontosító pszichológiai tanfolyamok száma 351-359. Más tanfolyamok mélységet kínálnak egy speciális területen, integrálják a pszichológiai kutatásokat és elméleteket más tudományágakkal, a pszichológia alkalmazására összpontosítanak, vagy valamilyen kombinációra. A 300-339 tanfolyamok keresztmetszetben szerepelnek más osztályoktól, amelyek érdeklődhetnek a pszichológia szakterületei számára. A többi tanszékből keresztlistán szereplő kurzusok nem számítanak bele a főbbba. Ezek a tanfolyamok hozzájárulnak a tudományos pszichológiai kutatásokhoz; felhasználja a pszichológiai elméletet, módszereket és adatokat az alkalmazott kérdések megválaszolásához; és gazdagon, szisztematikusan és kritikusan gondolkodjon azon személyes tapasztalatokról, interperszonális interakciókról, társadalmi kérdésekről és problémákról, amelyekkel egész életük során szembesülnek.

Általános oktatási követelmények

A Tanszék egy tanfolyamot kínál, amely megfelel az Analytical Reasoning Requirement (QYAT) érvelési komponensének (PSYC 245); egy tanfolyam, amely teljesíti a sokszínűség iránti követelmények perspektívájának nemzetközi elemét, PSYC 362; két kurzus, amelyek teljesítik a sokszínűség iránti követelmények perspektívájának hazai elemét, a PSYC 344 és 364; egy tanfolyam, amely teljesíti az intenzív írási követelményt, PSYC 343; és öt tanfolyam, amelyek megfelelnek a wellness követelményeknek, PSYC 368, 373, 374, 376 és 378.

Ezen felül hat kurzus megfelel az intenzív írásbeli követelményeknek, PSYC 230, 352, 353, 356, 358 és 370.

Nemzetközi beiratkozások

Globális tanulási közösség

Az egyenlőség, az igazságosság, a tisztelet és az együttműködés Quaker értékeiben gyökerező Earlham-oktatás végtelen vágyat idéz elő, hogy másként látja a világot, és változást hozzon létre. Earlham felkészül a főiskolai karrier kihívásaira és döntéseire, valamint a főiskolai utáni életére.

Nemzetközi hallgatóként kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy Earlhambe hozza a világot. Elismerjük és értékelik azokat a különféle perspektívakat, amelyeket magával vihet, és azt, hogy azok miként gazdagíthatják az osztálytermi és az osztálytermi tapasztalatokat.

A nemzetközi hallgatók az Earlham hallgatói körének körülbelül 21% -át teszik ki. Dinamikus campusunkban több mint 200 nemzetközi hallgató, oktató és nyelvi asszisztens foglalkozik, több mint 60 országból.

Örömmel várjuk Önöket egyetemen is!

Szabványosított teszteredmények

Valamennyi nemzetközi jelentkezőtől szabványosított teszteredményeket kell megadni.

Ha az angol nem az elsődleges nyelv, akkor be kell nyújtania egy angol nyelvvizsgavizsga-vizsga anyagot, és teljesítenie kell a szükséges kritériumokat. SAT vagy ACT pontszámot is benyújthat a versenyképességének fokozása érdekében felvételi és ösztöndíj-megfontolások céljából.

Ha az elsődleges nyelv az angol, akkor angol nyelvvizsga helyett benyújthatja a SAT vagy az ACT eredményét.

Jelenleg elfogadott tesztek és a minimálisan szükséges pontszámok:

Teszt Kívánt Ajánlott
SAT - EBRW 400 600
ACT - Olvasás 20 26
TOEFL - összesen 80 92
IELTS - összesen 6.0 7.0
Duolingo - összesen 105 115
GTEC - összesen 1192 1255
ISE - összesen ISE II érdem ISE III Pass

Noha megértjük a szabványosított tesztelés során felmerülő számos kérdést, Earlham jelenlegi regisztrációja a SEVIS-hez megköveteli ezen teszteredmény-követelmények betartását. A SEVIS egy olyan hallgatói és csereinformációs rendszer, amelyet az Állami Minisztérium a Belbiztonsági Minisztérium (más szavakkal a fontos amerikai kormányzati ügynökségek) nevében használ. Ezért a Nemzetközi hallgatói tanácsadóknak teszteredményeket kell használniuk az akadémiai felkészültség és az angol nyelvtudás alátámasztására, amikor I-20 (a hallgató vízum igényléséhez szükséges dokumentumot) készítenek befogadott hallgatóra.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world.

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world. Kevesebb