Bachelor pszichológiában

Általános információk

Program leírás

A Pszichológia Tanszék célja olyan elméleti és alkalmazott kutatás, ösztöndíj és tanítás kidolgozása, amely megfelel a nemzeti és nemzetközi tudományos normáknak, sőt meghaladja a nemzeti és az emberi fejlődés szempontjából releváns kérdéseket.

A tanszék aktív részvételre törekszik a diákok számára az ilyen kutatási projektekben, hogy segítsen nekik elsajátítani a kutatás során szerzett tapasztalatokat, és megismerkedjen velük az emberi fejlődést érintő kérdésekkel.

Az osztály elvárja, hogy a hallgatók a pszichológia szinte minden területén ismerkedjenek meg, és ismerjék a pszichológia különböző megközelítéseit. A kar érdekeltsége olyan területek széles körét foglalja magában, mint a kognitív, a társadalmi, a kultúrák közötti, a szervezeti, a fejlődési pszichológia és a nyelvpszichológia. A hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy aktívan részt vegyenek a hazai és nemzetközi kutatási projektekben, amelyeket karunk végez.

A tanszék rendszeresen felkéri a vezető pszichológus nemzeti és nemzetközi tudósokat, hogy a diákokat széleskörűen bemutassák.

Labs

  • Állatkutatási eszköz
  • Brain Stimulation Lab
  • Gyermek- és Családi Tanulmányi Laboratórium
  • Az önéletrajzi emlékek kutatásának laboratóriuma
  • Nyelv és tudáslaboratórium
  • Nyelv és kommunikáció fejlesztése
  • Időzítés, memória és döntéshozatali laboratórium
  • Szociális interakció és médialabor

Több információ:

https://international.ku.edu.tr/https://cssh.ku.edu.tr/en/

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its ... Tovább

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its full collection of Colleges—including Administrative Sciences & Economics, Engineering, Natural Sciences, Humanities & Social Sciences, Law, and Medicine—Koç University has been distinguished by its notable contributions to the elevation ofeducation, knowledge, and service, both domestically and beyond. International admission details can be found at https://international.ku.edu.tr/ Kevesebb