Bachelor pszichológiában

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A programról

A CWU Pszichológiai Tanszékét 2018-ban megalapították, a „Gazdaságtudományi, Közigazgatási és Társadalomtudományi Kar” menedéke alatt, az YÖDAK, a Felsőoktatási Felügyelet és az értékelő testület jóváhagyásával.

A CWU Pszichológiai Tanszék a pszichológia tudományának továbbfejlesztésével működik a kutatás, az oktatás és a szolgáltatás magas színvonalán keresztül. Az egyetemi program fő célja egy olyan multidiszciplináris fejlesztési út előmozdítása a tudományban, amely hordozhatja a „pszichológus” címet, és amely a pszichológus nevét, az emberi és etikai értékek tiszteletben tartását, valamint a kutatásra és a informatív hozzájárulás, amely képes megérteni a pszichológia és más tudományok közötti párhuzamot a hatály és megközelítés között, pszichológusok, akik kritikusan megítélhetik a pszichológia súlyosságát, jellemzik a jelenlegi pszichológia elméleti és gyakorlati ismereteit, kitalálják az új eredményeket és feltételezéseket tesznek rájuk, értelmezni, szintetizálni és asszimilálni őket, valamint összekapcsolni és kritikusan értékelni az információkat.

132274_psy.jpg

Oktatási lehetőségek

Az egyetemi programunk célja, hogy fenntartsa a hallgatóinkat magas szintű elméleti, empirikus és módszertani ismeretekkel a pszichológia számos területén, és lehetőséget adjon nekik arra, hogy ezeket az ismereteket felhasználják szakterületükön. A továbbfejlesztett tanulással és készségekkel rendelkező hallgatók inkább folytathatják tudományos tanulmányaikat a végzős szintre, vagy dönthetnek úgy, hogy karriert indítanak.

A hallgatók számára kijelölt projekttanulmányokat a laboratóriumban végzik, és az osztály tapasztalt akadémikusai felügyelik őket. Ezen túlmenően a hallgatókat üdvözöljük és kötelesek kutatási projektek készítésére, amelyek oktatási területükön találhatók, és amelyeket a tanszék akadémikusai felügyelnek.

Karrier területek

A pszichológia diplomáinak pszichológusként való munkát lehet biztosítani minden olyan területen, amely kapcsolatba lép az emberekkel, például klinikákkal, kórházakkal, oktatási intézményekkel, valamint adminisztratív pozíciókkal lakhatási és nappali ellátó központokban vagy ápolási otthonokban. A diplomások pszichológusokká, kutatókká, irányítótanárokké, menedzsmentpszichológusokká válhatnak, vagy törvényszéki intézményekben, családi bíróságokban, büntetőbíróságokban, pszicho-értékelési központokban, vállalatokban és humán erőforrás osztályokban dolgozhatnak. Emellett karriert kereshetnek a közönségkapcsolatban vagy irányító egységekben, állami szervezetekben, reklámcégekben, copywrite osztályokban és / vagy magántanácsadókként dolgozhatnak. A kutatók, oktatói asszisztensek vagy akadémiai dolgozók iránt érdeklődő diplomások diplomáját és / vagy Ph.D. Végül felállíthatják saját tanácsadó és képző vállalataikat, vagy különféle szolgáltatásokat kínálhatnak a vállalkozások számára, például a személyzet kiválasztását és képzését.

Felvételi követelmények

Kötelező dokumentumok

 1. Középiskolai diploma és átirat vagy nemzeti bizonyítvány és átírás.
 2. A diploma és az átirat angol fordítása (ha van).
 3. Útlevél fénymásolat (beleértve az összes fontos oldalt).
 4. A SAT, IELTS vagy TOEFL eredményei (ha rendelkezésre állnak).
 5. Személyes fénykép

Felvételi feltételek:

American College tesztelés: Legalább 21 pont.
Általános oktatási bizonyítvány (GCE): 2 A szinttel vagy azzal egyenértékű (4AS / 8 IGCSE) képesítéssel rendelkezik.
Nemzetközi érettségi: IB oklevélre jogosult.
Scholastic Aptitude Test (SAT): Legalább 900/1600.

Online alkalmazás

132256_132217_applynowINGILIZCE.jpg

A pályázóknak ki kell tölteniük az online jelentkezési űrlapot. Íme az alkalmazás lépései:

 1. A jelentkezési folyamat elindításához kattintson az Alkalmazási folyamat oldalra .
 2. Töltse ki és nyújtsa be az űrlapot .
 3. A PIN-kóddal jelentkezzen be az alkalmazáskövetési rendszerbe .
 4. Jelentkezzen be, és vizsgálja felül jelentkezését.
 5. A kifizetéshez lépjen a Pénzügyi szakaszba.
 6. Gyűjtse össze a hivatalos elfogadó levelet és a fizetési megerősítő levelet.
 7. Szerezze be vízumát (ha szükséges).
 8. Foglalja le repülését és töltse ki a repülőtért Pick up.

Tandíj

A 60% -os ösztöndíjat minden nemzetközi hallgatónak kínálják minden osztályon és programban. Hogy ellenőrizze a tandíj a következő bevitel, keresse fel a tandíj oldal .

Nyelvi követelmények

Angol nyelvvizsga

Az egyetemi programok angol nyelven zajlanak, ha a hallgató nem teljesítette a következő angol szintű követelményeket, akkor meg kell tennie az angol nyelvvizsgát.

Angol követelmények

 • IELTS - Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (minimum 5.0).
 • TOEFL IBT - Internet mint idegen nyelv internetes teszte (legalább 60).
 • TOEFL CBT - angol, mint idegen nyelv számítógépes tesztje (minimum 170).
 • TOEFL PBT - Angol mint idegen nyelv papír alapú tesztje (minimum 497).
 • GCE / IGCSE - Általános oktatási bizonyítvány / Középfokú oktatás általános általános bizonyítványa (minimum C).
 • FCE - Első igazolás angolul (minimum C).
 • CPE / CAE angol nyelvvizsga bizonyítvány / felsőbb szintű angol nyelvű bizonyítvány (minimum C).
 • SAT - a SAT érvelési teszt (korábban Scholastic Aptitude Test):
  • Régi SAT: Írás: Legalább 340, Olvasás: Legalább 400, Összesen: Legalább 800.
  • Új SAT: angol: 420.
 • PTE - angol nyelv Pearson-tesztje: Legalább 36.

ösztöndíjak

A CWU különféle ösztöndíjakat kínál minden leendő és jelenlegi hallgató számára az egyetemi programokban a siker szintje szerint.

Nemzetközi hallgatói ösztöndíj

Minden egyetemi hallgató 60% -os tandíjjal jár ösztöndíjjal minden osztályon.

2132.jpg

Tudományos ösztöndíj

A képzés 70, 80 és 100% -át fedezi. Kivételesen sikeres leendő hallgatók számára 70%, 80% és 100% ösztöndíjak. Az ösztöndíjra jelentkezni kell az Ösztöndíj-bizottságunkkal való kapcsolatfelvételnél ( stipendia@cwu.edu.tr ).

A pályázatokat a nemzetközi hallgatói felvételi bizottság értékeli. Megjegyzés: A tudományos ösztöndíj (őszi és tavaszi félév) fedezhető.

Az ösztöndíj időtartama: 4 év a tanulmányi programban, plusz 1 év az angol nyelv előkészítő programja (ha szükséges).

Tudományos ösztöndíj

Azok a regisztrált hallgatók, akik legalább két félévben tanultak, és legalább 3.00 kumulatív pontszám átlagot (CGPA) és 3.50 osztályzati pont átlagot (GPA) értek el, a CWU tudományos eredmény ösztöndíját kapják tandíj 25–75% -os csökkentésével. díjak, akadémiai státuszuktól függően.

Pénzügyi támogatási program

Pénzügyi támogatási program, magasan képzett hallgatók számára, korlátozott pénzügyi forrásokkal. A felvételt követően pénzügyi támogatás igényelhető, ha megfelel a következő követelményeknek: átvételi levelet kapott a felvételi irodából és korlátozott pénzügyi forrásokkal rendelkezik.

132254_132214_Scholarships.jpg

Ha jogosult pénzügyi támogatási programra, az odaítélés összege az Ön pénzügyi igényeitől és tudományos képesítésétől függ. A támogatásokat fajtájától, színétől, nemétől, vallásától vagy nemzeti származásától függetlenül ítélik oda.

Letöltheti a Pénzügyi Segédprogramot , kitölti, összegyűjti az összes szükséges dokumentumot, és elküldheti az Ösztöndíj Bizottság e-mail címére ( Scholarship@cwu.edu.tr ).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural cen ... Tovább

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural center of the Mediterranean. Kevesebb