Bachelor program " HSE és Kyung Hee Egyetem kétfokozatú program gazdasági és politika Ázsiában"

Általános információk

Program leírás

Új program. Az első bevétel 2018-ban.

Az "Ázsia gazdaság és politika" BA Double Degree Program egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy két fokot, egy orosz és egy koreai, a HSE és a Kyung Hee Egyetemen folytassanak. A program legfontosabb kurzusait a kelet-ázsiai tanulmányok középpontjába helyezi, és középpontjában a kínai, japán vagy koreai gazdaság, a politika, a külpolitika, a társadalom és a kultúra, valamint az ázsiai nyelvek állnak.

Ez a program rendelkezik a Nemzetközi Tanulmányok Főiskola tudományos támogatásával, és ezáltal összekapcsolja a felsőbb orosz és az ázsiai oktatási szabványokat a nemzetközi (terület) tanulmányokkal. Az első két év, valamint a negyedik év a moszkvai HSE-n, míg a harmadik évben a diákoknak lehetőségük nyílik tanulni Koreában, Kínában vagy Japánban. Emellett a hallgatóknak lehetőségük van egy további specializáció megszerzésére a globális üzleti vagy nemzetközi kapcsolatokban.

A program áttekintése

Jellemzői a "Közgazdaságtan és politika Ázsia" Double Degree Program

Négy év tanulmány az ázsiai és oroszországi vezető egyetemeken, a hallgatók számára további ismeretek, ismeretek és tapasztalatok. A két fokozat biztosítja, hogy a diplomásoknak nagy előnye van a foglalkoztatás megtalálásában.

A modern tanítási módszerek és a legfontosabb oktatási erőforrások. A diákok két egyetem oktatási erőforrásaihoz férhetnek hozzá: tanítási és tanulási anyagok, online információs rendszerek és könyvtári gyűjtemények. A tanítási és tanulási anyagok tanulmányi útmutatókból, videó előadásokból, diákból és más forrásokból állnak.

A globálisan elismert képesítésekkel rendelkező oktatói személyzet. A fő szakmai kurzusokat a vezető nemzetközi és orosz egyetemek doktora tanárai tanítják. A program oktatói magukban foglalják a teljes munkaidős WEIA oktatókat, valamint a KIC Kyung Hee oktatókat, akik rendszeresen előadást tartanak a tanév során. A hazai és globális vállalatok orosz és külföldi szakemberei is meghívást kapnak.

Mindegyik kurzust angol nyelven tanítják. Mindazonáltal a diákoknak lehetőségük van az orosz nyelvű szakmai kommunikációra vonatkozó ismeretek és gyakorlatok elsajátítására, valamint az orosz nyelvű tanfolyamok kiválasztásával.

A hallgatók aktívan részt vesznek a HSE és a Kyung Hee Egyetem kutatási tevékenységeiben és projektjeiben azáltal, hogy konkrét kutatási projekteket dolgoznak fel, írásos értekezést és főiskolai diplomát dolgoznak az oktatók felügyelete mellett.

Nemzetközi akadémiai környezet, ezáltal ösztönözve a nyílt kommunikációt és együttműködést a hallgatók, a tanárok és a kutatók között.

A tananyag átfogó és alapos tanulmányt nyújt a modern Kelet-Ázsia közgazdaságtanáról és politikájáról, valamint az opcionális tanulmányi szakterületekről. Hatalmas óvatosságra tett szert a tananyag megteremtésében, ezáltal biztosítva, hogy a diákok a lehető legjobb oktatást kapják.

Az ázsiai és oroszországi külföldi egyetemeken való tanulás egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy többet megtudjon a különböző kultúrákról, megtapasztalhassa történelmük és életmódjukat, valamint megismerhesse és beszélhessen a helyi nyelvekkel. A kelet-ázsiai és oroszországi országok a világ egyik legdinamikusabban fejlődő gazdaságát képviselik, és fontos szerepet játszanak a globális színtéren. Intenzív ázsiai nyelvtanfolyamaink egyedülálló lehetőséget nyújtanak a JLPT, a TOPIK és a HSK magas szintű tanúsítványainak megszerzésére.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-dr ... Tovább

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-driven approach to higher education. Based in the vibrant centre of Moscow, with campuses in St. Petersburg, Nizhny Novgorod and Perm, HSE offers outstanding academics at all levels and includes more than 40 English-taught Master’s programmes and 8 English-taught Bachelor's degree programmes. Kevesebb
Moszkva , Szentpétervár + 1 Több Kevesebb