Bachelor orosz mint idegen nyelv

Általános információk

Program leírás

  • Speciális kód: 44.03.01
  • Profil: orosz mint idegen nyelv
  • Vizsgák: Társadalomtudományok, orosz nyelv

Ha oroszul beszélsz, vagy még nem tanultad meg belőle, jelentkezz az előkészítő tanfolyamunkra itt: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Courses-for-Foreign-Citizens/Russia/ PskovSU /

137866_137820_Prouniversitet1.jpgPskov State University","author_url":"","source":""}" />

Az orosz mint idegen nyelv (RFL) alapképzés széles körű készségeket és kompetenciákat kínál Önnek, amelyek létfontosságúak az oktatásban vagy a szomszédos területeken (például információ vagy kultúra) folytatott karrier szempontjából, ahol az orosz kulcsszerepet játszik.

A program kielégíti a külföldön és külföldön lévő országok igényeit magasan képzett szakemberek számára, magas szintű orosz nyelvtudással.

Az orosz nyelv sok területen praktikus. Az orosz nyelv és a kultúra megértése elengedhetetlen az üzleti kapcsolatok kiépítéséhez Oroszországon belül és a szomszédos országokban. Az egyik kulcsfontosságú terület az információs piac, ahol az orosz kulcspozíciókat foglal el. 2020-tól az orosz a második legnépszerűbb nyelv az interneten az angol után.

Oktatási folyamat

Az alapképzés a hagyományos és innovatív oktatási formákra épül.

A külföldi hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy oroszul beszélő környezetben tanuljanak nyelvet, ami jelentősen növeli folyékonyságukat és versenyképességüket a munkaerőpiacon.

A legfontosabb tudományágak

Mód

Beszéd és írás gyakorlat

Orosz nyelv (funkcionális szempont)

Modern orosz nyelv

Az orosz mint idegen nyelv oktatásának elmélete és módszertana

Orosz irodalom

Stilisztika és szövegelemzés

oktatási játékok (szerepjátékok, szimulációk, üzleti játékok és oktatási játékok)

eset módszer

előadások

kreatív feladatok

interaktív előadások, munka vizuális segédeszközökkel, video- és hanganyagokkal

Gyakorlat

Az orosz ajkú környezetben való tartózkodása lehetővé teszi, hogy 24 órában, minden héten elsajátítsa orosz nyelvének folyékonyságát.

A tanítási gyakorlatot külföldi hallgatók csoportjaiban a Pskov State University és többnemzetiségű osztályokban sajátítják el a pszkovi iskolákban. A program hallgatói és diplomázói részt vesznek az Oktatási Lexikon Kísérleti Laboratórium által szervezett projektekben, támogatást kapnak vezető orosz tudományos alapítványoktól, és publikálják szakértők által áttekintett tudományos folyóiratokban.

Nemzetközi kapcsolatok

A magas színvonalú képzés lehetővé teszi, hogy a program végzősei sikeresen működjenek együtt RFL hallgatókkal az egyetemeken és iskolákban, akár Oroszországban, akár más országokban (Németország, Spanyolország, Belgium, Észtország, Lettország, Tádzsikisztán, Üzbegisztán).

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Pskov State University (PskovSU) is one of the 33 key regional universities in Russia located in just an hour ride from the Russian border with Latvia and Estonia (European Union). The university is ... Tovább

Pskov State University (PskovSU) is one of the 33 key regional universities in Russia located in just an hour ride from the Russian border with Latvia and Estonia (European Union). The university is the center of educational, cultural and scientific life of the Pskov region which is a leading strategic center in the field of cooperation with the European Union and the Baltic region countries. Kevesebb