Bachelor of humanities, a művészetek és a társadalmi gondolat

Általános információk

Program leírás

Humanities01


Bard College Berlin humanitárius, művészeti és társadalmi gondozásaiból származó BA diplomája lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy alapos képzést szerezzenek a humanitárius területeken, miközben megismerjék a legfontosabb szellemi fejlesztéseket, munkákat és vitákat. a társadalom- és természettudományok és a gyakorló művészet tudományágainak eredete. Az alapprogram olyan tanfolyamokból áll, amelyek az Európa és a világ kulturális örökségének néhány legfontosabb szövegével és műtermékével foglalkoznak. Az alapprogram mellett a hallgatók az alábbi koncentrációs területek egyikét választják: művészet és esztétika, etika és politika, irodalom és retorika.

A stúdióművészetek (színház, tánc, festészet, művészeti produkció) választható lehetőségei is elérhetők, valamint a filozófia, művészettörténet, irodalom, film és társadalomelmélet választható választékainak széles választéka is rendelkezésre áll. A hallgatók egyetemi oktatók felügyelete mellett a negyedik évben haladnak egy BA disszertáció befejezése felé. Külföldi tanulmányok folytathatók Európában (az ERASMUS hálózaton keresztül), vagy az Egyesült Államokban (a Bard College-ban vagy ahhoz kapcsolódó programokban és egyetemi egyetemekben), valamint az egész világon (a Bard-hálózatban vagy a Bard College Berlin nemzetközi cseremegállapodásain keresztül) a harmadik év. A szakmai gyakorlati program támogatja a gyakorlati képzést vagy a tapasztalatok megszerzését a fokozat bármely szakaszában. A program egész területén elérhető német nyelvtanulás a kezdőtől a haladó szintig. A humanitárius, a művészetek és a társadalmi gondolatok oktatásban részt vevő összes hallgatójának második év végéig igazolnia kell a német nyelvtudást.

A végzettség a hallgatók számára végzős tanulmányok elvégzéséhez vagy foglalkoztatáshoz vezet a humanitárius és művészeti területeken.

Fokozat követelményei és felépítése

bardh02

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Bard College Berlin is an accredited German-American university that offers intensive, transdisciplinary education in the humanities and social sciences.

Bard College Berlin is an accredited German-American university that offers intensive, transdisciplinary education in the humanities and social sciences. Kevesebb