Read the Official Description

Program összefoglalása

A kísérletezés a Carleton-ban a tudomány tanulásának kulcsfontosságú eleme. Az első évben az osztályok jellemzően előadást és laboratóriumi vagy oktatóelemet tartalmaznak. Minden labor hetente három órát vesz igénybe, így ha három ilyen laboratóriumi kurzust választ, akkor minden héten kilenc órás gyakorlati kísérletet végezhet.

Laborjaink, oktatóink, helyszíni tanfolyamok és szemináriumok kis osztályokban zajlanak, ami rengeteg személyre szabott interakciót eredményez professzorokkal, laborvezetőkkel és diákokkal.

Az első évfolyam tudomány diákjait arra ösztönzik, hogy jelentkezzenek be az egyedülálló szeminárium tanfolyamunkra, a tudomány szemináriumára, melynek célja, hogy bemutassa Önt a legújabb tudományos kérdéseknek, és hogy segítse Önt a tudományhoz szükséges kommunikáció, analitikus gondolkodás és kutatási készségek fejlesztésében. tanulmányait és karrierjét.

Sok tanárunk aktívan részt vesz a szakterületükön végzett úttörő kutatásokban, és ezeken a projekteken is találkozhat. Carleton kar is erős kapcsolatokat hozott létre Ottawa-i iparágakkal, kormányzati laboratóriumokkal és osztályokkal, valamint oktatási és kutatási kórházakkal, így a Carleton diákjai különböző kutatási és foglalkoztatási lehetőségeket kínálnak.

Fedezze fel a tudományt a Carleton Egyetemen

Program taught in:
Angol

See 18 more programs offered by Carleton University Undergraduate »

Last updated February 9, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date