Program összefoglalása

A kísérletezés a Carleton-ban a tudomány tanulásának kulcsfontosságú eleme. Az első évben az osztályok jellemzően előadást és laboratóriumi vagy oktatóelemet tartalmaznak. Minden labor hetente három órát vesz igénybe, így ha három ilyen laboratóriumi kurzust választ, akkor minden héten kilenc órás gyakorlati kísérletet végezhet.

Laborjaink, oktatóink, helyszíni tanfolyamok és szemináriumok kis osztályokban zajlanak, ami rengeteg személyre szabott interakciót eredményez professzorokkal, laborvezetőkkel és diákokkal.

Az első évfolyam tudomány diákjait arra ösztönzik, hogy jelentkezzenek be az egyedülálló szeminárium tanfolyamunkra, a tudomány szemináriumára, melynek célja, hogy bemutassa Önt a legújabb tudományos kérdéseknek, és hogy segítse Önt a tudományhoz szükséges kommunikáció, analitikus gondolkodás és kutatási készségek fejlesztésében. tanulmányait és karrierjét.

Sok tanárunk aktívan részt vesz a szakterületükön végzett úttörő kutatásokban, és ezeken a projekteken is találkozhat. Carleton kar is erős kapcsolatokat hozott létre Ottawa-i iparágakkal, kormányzati laboratóriumokkal és osztályokkal, valamint oktatási és kutatási kórházakkal, így a Carleton diákjai különböző kutatási és foglalkoztatási lehetőségeket kínálnak.

Fedezze fel a tudományt a Carleton Egyetemen

Program oktatási nyelve:
Angol

18 további kurzus Carleton University Undergraduate »

Utoljára frissítve February 9, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
ápr. 30, 2023
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
ápr. 30, 2023