Bachelor of Science in Energy Technologies

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

  • Gépészmérnöki Kar, Óceánmérnöki és Hajótechnikai Kar, Villamos- és Irányítástechnikai Kar (interdiszciplináris program)
  • Megszerezendő fokozat: mérnök
  • Időtartam: 3,5 év (7 félév)
  • Angol nyelv
  • ECTS-pontok: 210

145012_pexels-photo-189524.jpeg

A tanulmányi program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy részletes elméleti ismereteket, valamint gyakorlati szakértelmet szerezzenek az energetikával, az energiatechnológiákkal és az energiatakarékossággal kapcsolatos különböző szempontok tekintetében, figyelembe véve az erőművek és hőerőművek, az energiatermelés tervezését, gyártását, hasznosítását, diagnosztikáját és karbantartását. átviteli rendszerek és energiaelosztó berendezések.

A program a CDIO (Koncepció - Tervezés - Végrehajtás - Működtetés) koncepción alapszik, amely hangsúlyozza a tervezési kérdéseket.

Belépési követelmények

  • Középiskolai végzettség, angol nyelvtudás emelt szinten.
  • Jó matematikai és fizikai ismeretek.

Karrierlehetőségek

A diplomások fejleszthetik szakmai karrierjüket villamosenergia-, hő- és kapcsolt erőművekben, energiaipari vállalatokban és villamosenergia-elosztó vállalatokban, olyan energetikai létesítményekben, mint például a meghajtórendszerek, valamint különböző vállalkozások, különösen vállalatok elektromos és villamosenergia-részlegeiben. amelyek innovatív, környezetbarát energiatechnológiákat kínálnak és valósítanak meg, ideértve a megújuló energiákat is. Felkészültek arra is, hogy egy kapcsolódó területen saját vállalkozást indítsanak.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and ... Tovább

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and since then has been educating world-class engineers in various areas of science and technology. Located in Gdańsk – a city with a thousand-year tradition and the gate to the Polish coastal line – it is the perfect place to study and enjoy student life. Kevesebb