Bachelor of Science in Számítástechnika

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A Számítástechnika Bachelor of Science egy professzionális fokozatú program, amely felkészíti a hallgatókat a számítógépes mérnöki karrierre. A fokozat felkészíti az egyéneket arra, hogy matematikai és tudományos alapelveket alkalmazzanak a számítógépes hardver, a beágyazott rendszerek, a szoftver rendszerek, valamint a kapcsolódó berendezések és létesítmények tervezésére, fejlesztésére és működési értékelésére; és a számítógépes alkalmazások különféle feladatokra adott elemzése. A számítógépes mérnöki diplomások képesek számítógépes rendszert megtervezni és megvalósítani általános vagy beágyazott számítástechnikai célokra. A hallgatók megtanulják beépíteni a bevált gyakorlatokat és a legkorszerűbb megoldásokat a számítástechnikai problémák különféle elemeibe etikai és társadalmilag felelős módon. Ide tartoznak azok a rendszerek, amelyek hardver- és szoftverkomponenseket egyaránt tartalmaznak, amelyek tervezéséhez jól definiált interfészre van szükség a kettő között és a kapcsolódó kompromisszumok értékelésére. A diplomásoknak erős kommunikációs készségeik vannak, és képesek lesznek a sokféle közönséggel való kommunikációra, valamint az interdiszciplináris csapat produktív tagjának a képességére.119771_18165846101_d5448aab3b_z.jpg

A program célkitűzései

Készítse elő a diplomásokat a professzionális számítógépes mérnök karrierjére.

A diplomások képesek lesznek:

 1. A számítógépes mérnöki tevékenység sikeres gyakorlása az állami és regionális ipar, a kormányzati ügynökségek vagy a nemzeti és nemzetközi iparágak kiszolgálására.
 2. A számítógépes mérnöki elmélet és alapelvek alkalmazásával megoldásokat kínáljon szakmájuk kihívásaira.
 3. Hatékony kommunikáció, együttmûködés és magas szintû profesionalitás és etikai felelõsség.
 4. Személyes és szakmai sikert érhet el etikai és társadalmi felelősségvállalása iránti tudatosság és elkötelezettség mellett, mind egyénként, mind a csapat környezetében.

Miért kellene a HPU számítógépes mérnökének dolgoznia?

A technológia korszakában a számítógépes programozók iránti kereslet tovább növekszik. Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Irodája szerint a számítógépes mérnöki végzettséggel rendelkező hallgatók iránti kereslet gyorsabban növekszik, mint a legtöbb fok.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legújabb technológiai trendeket beépítsük a tantervbe.

Hozzáférhet a rendelkezésre álló legfontosabb szoftverekhez. Diákjaink feltalálják és új megközelítéseket dolgoznak ki a számítástechnika területén, és innovatív alkalmazásokat találnak a meglévő technológiákra.

A számítógépes mérnökök kiváló munkalehetőségeket élveznek, mivel sok vállalat beszámol nehézségekről ezen magasan képzett munkavállalók megtalálása során.

Mit tehetek ezzel a fővel?

Számítógépes mérnöki végzettséggel rendelkező hallgatók szakmai tevékenységet folytatnak a következő területeken: számítógépes hardver és szoftver tervezés, beágyazott rendszerek, számítógépes hálózatok, kiber-fizikai rendszerek, robotika, rendszerintegráció és elektronikus tervezés automatizálása.

Egyedi tanfolyam-kínálat

 • Speciális programozás adatszerkezetekkel
 • A CAD / CAM alapjai
 • áramkörök
 • Számítógép architektúra
 • Digitális logika és számítógépes rendszerek
 • Diszkrét szerkezetek
 • Elektronika
 • Mikroprocesszoros alkalmazások
 • Operációs rendszer
 • Programozás MATLAB-ban
 • Valós idejű és beágyazott rendszerek
 • Jelek és rendszerek119752_18165814591_6a0306e77a_z.jpg

A program hallgatói eredményei

A hallgatók a diploma megszerzésekor rendelkeznek az alábbiakkal:

 1. Képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani a komplex mérnöki problémákat a mérnöki, tudományos és matematikai alapelvek alkalmazásával.
 2. Képesség a mérnöki tervezés alkalmazására olyan megoldások előállítására, amelyek megfelelnek a meghatározott igényeknek, figyelembe véve a közegészségügyet, a biztonságot és a jólétet, valamint a globális, kulturális, társadalmi, környezeti és gazdasági tényezőket.
 3. Hatékony kommunikáció egy sor közönséggel.
 4. Az a képesség, hogy felismerje az etikai és szakmai felelősséget a mérnöki helyzetekben és megalapozott döntéseket hozzon, amelynek figyelembe kell vennie a mérnöki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban bekövetkező hatásait.
 5. Az a képesség, hogy hatékonyan működjön egy olyan csapatban, amelynek tagjai együttesen vezetést biztosítanak, együttműködő és befogadó környezetet teremtenek, célokat tűznek ki, feladatokat terveznek és teljesítik a célokat.
 6. Képesség megfelelő kísérletek kidolgozására és lefolytatására, adatok elemzésére és értelmezésére, valamint mérnöki megfontolások felhasználására következtetések levonására.
Utoljára frissítve Augusztus 2019

Az iskoláról

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Tovább

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Kevesebb