Bachelor of Science in Architecture

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

  • Építészmérnöki Kar
  • Megszerezendő fokozat: Bachelor of Science, mérnök, építész
  • Időtartam: 4 év (8 félév, ezen belül egyhavi gyakorlat a 7. félévben)
  • Angol nyelv
  • ECTS pont: 240

architecture, gang, modern

A tanterv azok számára készült, akik építészetet szeretnének tanulni. Úgy fejlesztették ki, hogy a leendő építészeket oktassa mind a műszaki ismeretek terén, mind az esztétikai és emberorientált értékek tudatosságának fejlesztése érdekében. Lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlesszék az urbanizált területek alakításával kapcsolatos készségeket, mind a kevés építészet, a közüzemi létesítmények és a több területre kiterjedő városi projektek elemei tekintetében.

A tananyagon belüli tanfolyamok a műszaki tudományokból származó tudományterületeken alapulnak: építészet, urbanizmus, építkezés és művészet, vagy művészettörténet.

A tanfolyam fő célja a diplomások - építészmérnökök - felkészítése szakmai karrierjükre, valamint az egyének és csoportok életterét képező területek alakításában történő szándékos és hozzáértő részvételre.

Belépési követelmények

Érettségi bizonyítvány, nagyon jó angol nyelvtudás, kísérőlevél és portfólió.

A portfóliónak tartalmaznia kell 5-10, személyesen bármilyen technikában elkészített művet, A3 formátumban, beleértve a minimumot: 2 fekete-fehér rajz emberi alakokból, 1 geometriai testekből álló kompozíció rajza, 1 építészeti rajz, egyéb tárgy bármilyen témában. Az eredeti dokumentumokat, fényképeket vagy beolvasott dokumentumokat digitális változatban el kell küldeni.

Karrierlehetőségek

Az első ciklusú diplomát végzettek képesítéssel rendelkeznek szakmai pályafutásuk megkezdésére segédmunkásokként, valamint a kivitelezés és az építésfelügyelet terén a várostervezés és az építészeti objektumok környezetükkel együtt történő megtervezése terén. Az első ciklusú tanulmányok elvégzése lehetővé teszi a diplomások számára, hogy folytassák a második ciklusú tanulmányokat.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and ... Tovább

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and since then has been educating world-class engineers in various areas of science and technology. Located in Gdańsk – a city with a thousand-year tradition and the gate to the Polish coastal line – it is the perfect place to study and enjoy student life. Kevesebb