Bachelor of Science a kereskedelemben

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Ha valaha is álmodott egy kisvállalkozás irányításáról vagy egy saját vállalkozás megalapításáról, íme a várt diploma - a vadonatúj Bachelor of Science in Commercial (BSC), amelyet kizárólag Miami regionális helyszínein, Hamiltonban, Middletownban kínálnak és West Chester.

Az első BSC szak, a Kisvállalkozás-menedzsment lehetővé teszi a kisvállalkozások mélyreható vizsgálatát, amely a hagyományos üzleti területeken, például a könyvelésben, a menedzsmentben és a marketingen alapuló tanfolyamokra épül.

A Bachelor of Science in Business fokozat célja, hogy befogadja a hallgatókat közvetlenül a középiskolából, felnőtt tanulók vagy átadó hallgatók, üzleti vagy más szakok társult végzettségűjei és katonai veteránok.

A Miami Egyetem Üzleti Technológiai Tanszékén keresztül kínált BSC Miami híres bölcsészettudományi alapítványával rendelkezik, amelyet gyakorlati alkalmazott oktatás támogat. Ez a végzettség nincs kapcsolatban az oxfordi Farmer School of Business-rel. A BSC teljes egészében és kizárólag Miami regionális campusain érhető el.

Regionális egyetemi hallgatóként élvezheti Ohió egyik legalacsonyabb regionális tandíját, az otthoni campusok kényelmével, kényelmével és elérhetőségével.

A rugalmas órarend és a széleskörű hallgatói támogatás elnyeri a Miami Egyetem alapképzésével elvárt hitelességet és versenyelőnyt.

A Miami Egyetem összes főiskolai hallgatójának teljesítenie kell a Miami Liberális Oktatási Tervet (általános oktatás). A BS a kereskedelemben az alábbiakból áll: 1. A Miami terv, 2. a szükséges tanfolyamok (alap és fő) és 3. szabadon választható tárgyak. A hallgatóknak legalább 128 órát kell teljesíteniük a diploma megszerzéséhez. Az általános oktatási követelmények (a miami terv a liberális oktatásért) és a szabadon választható tárgyak mellett a kisvállalkozás-menedzsment szakon a hallgatók 34 órás alapszakot és 18 órát nagyobb tanfolyamot teljesítenek. A 128 órás minimum eléréséhez szükséges tanfolyamok a hallgató választása szerint választhatók.

Online tanfolyamopciók

Van elfoglaltsága? Tanfolyamaink nagy részét online kínálják. Vegye fel a kapcsolatot Kelley Harrissel vagy tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a CMR tanfolyamok online lebonyolításáról, vagy vegye fel a kapcsolatot az E-Learning tanszékkel, ha többet szeretne megtudni a miami online tanfolyamokról.

Alapvető programkövetelmények

 • CMR 101 Bevezetés a könyvelésbe (3)
 • CMR 105 Bevezetés a marketingbe (3)
 • CMR 108 Bevezetés az üzleti jogba (3)
 • CMR 111 Bevezetés a menedzsmentbe (3)
 • CMR 207 Menedzsment tervezés és ellenőrzés (3)
 • CMR 211 Kereskedelmi közgazdaságtan (3)
 • CMR 244 Bevezetés a globális üzleti életbe (3)
 • CMR 282 számítógép-alapú üzleti elemzés (3)
 • CMR 302 Pénzügyi információk. vezetőknek (3)
 • CMR 495 Capstone a kereskedelem szervezeti stratégiájában (3)
 • STA 261 Statisztika (4)

Kisvállalkozás-menedzsment szak (18 óra)

 • CMR 242 Kisvállalkozások kezelése (3)
 • CMR 263 értékesítés és promóció (3)
 • CMR 301 személyes szervezeti készségek (3)
 • CMR 361 Marketing a kisvállalkozások számára (3)
 • CMR 401 vezetői döntési készségek (3)
 • CMR 442 Aktuális kérdések és innováció a kisvállalkozásokban (3)

A kereskedelemtudományi alapképzést folytató hallgatókat arra ösztönzik, hogy a kereskedelemben szerzett tanulmányaik során szerezzék meg CMR társult diplomájukat. A legtöbb hallgató számára ez megtörténhet a Kereskedelmi fokozat választható anyagain belül. További részletekért forduljon CMR tanácsadójához.

A CMR tanfolyamok nem felelnek meg a Farmer School of Business alapképzési kurzus követelményeinek, és legfeljebb 12 kreditóra CMR alkalmazható.

A program és a tanfolyam tartalma változhat. Ez a lista nyomtatásakor aktuális volt, és csak általános tájékoztatási célokat szolgál. Nem szabad arra hivatkozni, hogy képviselje az Ön egyedi követelményeit. Általában a program követelményei kötik Önt, amikor a Miami Egyetemen kezdték, hacsak nem úgy döntöttek, hogy megfelelnek az újabb követelményeknek. A fokozatellenőrzési jelentési rendszer (DAR) egyénre szabott jelentést készít, amely jelzi, hogy milyen előrelépéseket tett az adott program követelményeinek való megfelelés terén. Egy példányt beszerezhet a Records Office-tól vagy a BannerWeb-től.

Kérjük, rendszeresen és a program megkezdése előtt forduljon tanácsadóhoz a Kereskedelmi Minisztériumban.

Utoljára frissítve nov. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regiona ... Tovább

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regional locations include the Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester. Small class sizes, hands-on learning, and flexible scheduling—there are so many benefits to attending Miami University Regionals. Explore the programs and opportunities available at our conveniently located campuses as well as online. Kevesebb
Hamilton , Middletown , West Chester + 2 Több Kevesebb