Bachelor of Science a környezettudományban és a politikában

Általános információk

Program leírás

A természeti erőforrások védelme és megőrzése a környezettudomány és a szakpolitika BS-jével

Ez a STEM alapképzés egy környezettudós, szakember, tanácsadó, szakpolitikai elemző, oktató, író vagy parkőr őrnökként indítja el a jövedelmező zöld karriert. A Környezettudományi szakot szemtől szembe kínálják, innovatív, online formátumban.

Kiváló minőségű, csúcsminőségű online tudományos alapképzés

Ez az innovatív online környezettudományi szak lehetővé teszi, hogy megtanulja, mikor és hol a legjobb az Ön számára, anélkül, hogy bármilyen gyakorlati tanulást feláldozna. Az otthoni előkészítéshez átfogó laboratóriumi készleteket kap, valamint szoros útmutatást ad az oktatóktól, akik aktív gyakorlók. A kis osztálylétszám értékes interakciót biztosít a hallgatók és az oktatók között.

Gondolkodj, mint egy környezettudós, írj, mint egy politikai döntéshozó

Az interdiszciplináris tudásalapot és a gyakorlati tapasztalatokat ötvözve ez a környezettudományi és szakirányú szak a kritikai gondolkodásra és a hipotézisek tesztelésére, valamint a tudományos írásra és a tudományos és digitális eszközök használatára összpontosít a probléma megoldásában. A diplomások munkakészen hagyják a programot, és felkészültek a posztgraduális szintű oktatásra.

A partnerségek izgalmas lehetőségeket kínálnak a környezettudományi hallgatók számára

A környezettudományi hallgatók profitálnak abból, hogy a WilmU a Delaware Space Grant Consortium tagintézményeként csatlakozik a NASA által finanszírozott programhoz, amelynek célja a hallgatók és kutatók képzése a tudomány, a technológia, a mérnöki tudomány, a matematika és a földrajz területén. A Delaware INBRE programmal való együttműködés révén a WilmU ösztönzi az orvosbiológiai kutatást, tanulmányok és szakmai gyakorlatok útján más helyi egyetemekkel és munkaadókkal.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mission Statement Our mission is to create a supportive academic environment for the undergraduate degree programs across all colleges by providing: Innovative, creative, and high quality learning exp ... Tovább

Mission Statement Our mission is to create a supportive academic environment for the undergraduate degree programs across all colleges by providing: Innovative, creative, and high quality learning experiences in all foundational, general education courses; Diverse and timely course offerings which respond to the changing needs of 21st century career fields; Relevant course work aligned with the needs of students and the University undergraduate degree programs; Integrity in our academic support of students; Opportunities for work-integrated learning through cooperative education, internships, and community service; Encouragement in the pursuit of lifelong learning. Kevesebb