Bachelor of Science a Mobil fejlesztés területén

Általános információk

Program leírás

Full Sail University

A Mobil Fejlesztési Bachelor of Science fokozat program teljes tanulmányt nyújt a professzionális alkalmazásgyártásban alkalmazott fejlődő folyamatokról. A tanfolyam az Android és az Apple eszközök programozási nyelveitől az audio és vizuális eszközök megvalósításáig terjed. Azt is megtanulja, hogyan lehet megtalálni a lehetséges iparági igényeket, megismerheti a felhasználói bázist, és hogyan alkalmazhatja ezt a kutatást egy átfogó szoftvertervre.

A tanfolyam kiemeli

 • Mobil felhasználói élmény - Ez a kurzus platform irányelveket és módszereket vizsgál fel a szabványok alkalmazására annak érdekében, hogy kiválóan használható felületek jöjjenek létre, figyelembe véve a felhasználói preferenciákat és a funkcionális követelményeket.
 • Advanced Interface Design - Ez a kurzus arra hívja fel a hallgatókat, hogy fontolják meg a tervezési folyamatot mind funkcionális, mind vizuális szempontból, hogy magával ragadó élményeket biztosítson a végfelhasználó számára.
 • Integrált termékfejlesztés - Ez a kurzus lehetőséget kínál a hallgatók számára a lehető leghatékonyabb és legmagasabb minőségű professzionális termékek azonosítására és megtervezésére.

Kreatív elmék ösztöndíja

A támogatható résztvevők akár 25 000 dollárt is kaphatnak a Full Sail University egyetemi campus-alapú oktatási programjainak oktatására. A Creative Minds ösztöndíj részletei

Momentum ösztöndíj

A képesített online hallgatók akár 20 000 dollárt is kaphatnak a Momentum Ösztöndíjjal. Pénzügyi támogatás állhat azok számára, akik jogosultak. Momentum ösztöndíj részletei

Felvételi

Mielőtt jelentkezne

Az első lépés, hogy beszéljen egy felvételi képviselővel a terveiről, arról, hogy milyen programot tervez, és mikor szeretné elkezdeni az iskolát.

Íme néhány módszer, ahogyan a Full Sail University felvételi folyamata eltér:

 • Nincsenek hagyományos jelentkezési határidők: Az osztályok a legtöbb programban havonta kezdődnek, így bármikor jelentkezhet, és az Ön számára legmegfelelőbb dátumon kezdheti meg.
 • Programtervezés és kurzusrendelés: Nem kell minden félévben jelentkeznie bizonyos osztályokra - minden programunk előre meghatározott programtervezésével és tanfolyamának sorrendjével rendelkezik.
 • Gyorsulás: A Full Sail alapképzési programjai gyorsított ütemtervben készülnek, és mindössze 20 hónap alatt teljesíthetők.

Hogyan kell alkalmazni

Ha már beszélt egy felvételi képviselővel és befejezte az interjút, és készen áll a jelentkezési folyamat megkezdésére, számos elemre van szüksége:

 • Kormány által kiadott fényképes igazolvány, például járművezetői engedély, útlevél vagy államilag kiállított személyi igazolvány.
 • Az angol nyelv ismeretének igazolása, ha az angol nem az Ön elsődleges nyelve (minden nem angol nyelvű szükséges dokumentumhoz csatolni kell egy hiteles angol fordítást).

Miután megszerezte ezeket az elemeket, készen áll az online alkalmazás elindítására . Az alkalmazás kitöltése 30-45 percet vesz igénybe, és elmentheti az alkalmazást, ha elfogy az idő, vagy további információkra van szüksége.

Miután jelentkezett

 • Ha még nem fejezte be a felvételi interjút, akkor ez lesz a következő lépés. A felvételi képviselő felhívja az interjút az Ön számára megfelelő időben.
 • Ha elkészítette az interjút, a beiratkozási útmutató elérheti a jelentkezés véglegesítését és a további információk összegyűjtését.

Ön e-mailt is kap, amely hozzáférést biztosít a Indító portálunkhoz, ahol dokumentumokat nyújthat be és elvégezheti a regisztráció utolsó lépéseit.

Beiratkozási lehetőségek a campus fokozathoz

20 hónapos program

Felgyorsult diplománk segítségével gyorsabban diplomázhat, mint egy hagyományos négyéves egyetemen. Úgy tervezték, hogy segítsenek megtapasztalni egy tipikus szórakoztatóipar ütemtervét, és fokozottabban tudják dolgozni. Ezek a 20 hónapos programok általában havonta két órát és egy karrier modult foglalnak magukban, összesen körülbelül 35 órát hetente.

29 hónapos program

Ezek a végzettségek megosztják a 20 hónapos programjaink összes tantervét. És miközben továbbra is gyorsulnak a hagyományos négyéves egyetemekhez képest, a további kilenc hónapos tanulmányi idő engedheti meg magának a hallgatókat:

 • További finanszírozási lehetőségek, beleértve egy további tanév szövetségi pénzügyi támogatást azok számára, akik támogathatók.
 • A további kilenc hónap miatt alacsonyabb a szemeszterenkénti átlagos tandíj (bár a teljes tandíj nem változik).
 • Kevesebb tanfolyam-terhelés havonta, körülbelül 17,5 óra hetente az osztályok.
 • Több személyes ütemterv rugalmassága és az iskolán kívüli munka lehetősége.

Rugalmas beiratkozás

A rugalmas beiratkozási lehetőségek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy négy online kurzust vegyenek részt a program elején, és tovább folytatják oktatásukat az egyetemen. Ugyanazt a tantervet tartalmazza, mint a 20 és 29 hónapos programokat, de néhány előnye van:

 • Megtakarítás megélhetési költségekkel és lakhatással az oktatás első négy hónapjában.
 • Több idő áll rendelkezésre a lakhatás biztosítására és az áthelyezési tervek megszilárdítására.
 • Ugrás az oktatásra azzal a képességgel, hogy hamarabb kezdje el az iskolát.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Tovább

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Kevesebb