Bachelor of Science (Hons) a turizmus és az események menedzsmentje

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Science (Hons) a turizmus és az események menedzsmentje

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

A Hongkongi Műszaki Egyetem (PolyU) Hotel és Turizmus Menedzsment ( SHTM ) által kínált Bachelor of Science programjai multidiszciplináris jellegűek és a komplex, vezetői és szakosodott munkák széles skálájával rendelkező szakmai ismereteket és készségeket biztosítják a hallgatók számára tevékenységek a szállodai és idegenforgalmi iparban. A programok a Hotel és Idegenforgalmi Menedzsment széles körével kezdődnek, amely a szállodai és turisztikai menedzsment kombinált pályája az első tanévnek. A diákok választhatnak egy fő tanulmányi programot, vagy a BSc (Hons) a Hotel Management vagy a BSc (Hons) a turizmus és események menedzsment befejezése után az első tanulmányi év.

shtm10

A BSc (Hons) az idegenforgalmi és rendezvények menedzsment program egyesíti az elmélet és a gyakorlat az üzleti turizmus egy ügyfél-szolgáltatási orientáció, hogy a diplomások, akik képesek ellátni a különböző turisztikai pozíciókban. A diplomások gyorsan haladhatnak az ágazaton belüli vezetői pozíciókban. Ez a multidiszciplináris program felkészíti a hallgatókat a pályafutás irányítására az idegenforgalomban és a szélesebb szolgáltatási ágazatban, akár helyi, akár nemzetközi szinten. A diákok megtanulják, hogy ügyfélközpontúak, elemzői és függetlenek legyenek, ugyanakkor kommunikációs és vezetői képességeket fejlesztenek. Szintén globális perspektívát nyernek a növekvő kihívásoknak való megfelelés érdekében, amelyekkel a dinamikus idegenforgalmi iparág szembesül.

SHTM hallgatók különböző lehetőségeket élveznek a nemzetközi expozíció és a gyakorlati tapasztalatok terén a választott szakmákban, és az egész világon elismerik a tanulás színvonalát. A diákcsereprogramok lehetővé teszik számukra, hogy egy másik kultúrában és országban éljenek és tanulhassanak. Az iparágak elhelyezése lehetővé teszi számukra, hogy ismereteket szerezzenek és gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a vendéglátóipar világszerte ismert legjobbjai közül, és a tanulmányutak lehetővé teszik számukra, hogy különböző vendéglátási stílusokat tapasztaljanak meg első kézből izgalmas helyszíneken. A Hotel ICON, az iskola legmodernebb oktatási és kutató szállodája, a tanulás és a munka lehetősége teszi még izgalmasabbá!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 7, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Hongkong - Kowloon
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hongkong - Kowloon
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt