Bachelor of Professional Studies in Applied Management

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Professional Studies in Applied Management felnőtt felnőtt AAS végzettségűek számára készült, akik kétéves főiskolai végzettségűek, átadó hallgatók és a Medgar Evers College AAS végzettségűjei. Az alkalmazott menedzsment BPS lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a korábbi kurzusmunkára építsenek társult diplomaszinten. Jellemzően ezek a hallgatók karriert vagy munkához kapcsolódó tantárgyakat fognak tanulmányozni olyan nem menedzsment területeken, mint a rokon egészségügyi területek, az emberi szolgáltatások vagy más szakmai vagy technikai programok, mégsem rendelkeznek a menedzsment oktatási hátterével.

Az alkalmazott menedzsment BPS elvégzése után a hallgatóknak képesnek kell lenniük a következőkre:

  • Ismertesse a szervezetek alapvető működését és a vezetők munkáját
  • Megérteni a szervezetek jogi környezetét
  • Magyarázza el az emberi erőforrás menedzsment szerepét és működését a szervezeteken belül
  • Alkalmazzon koncepciókat, elméleteket és elveket a menedzsment területétől a valós szervezeti helyzetekig


Gólya pályázó

Medgar Evers College egyedülálló Medgar Evers College kínál, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanuljanak, növekedjenek és felfedezhessék érdeklődésüket egy kiemelkedő tudósok szívélyes és támogató egyetemi közösségében. Több mint 20 szak közül lehet választani, a hallgatók felkészültek a karrierre olyan területeken, mint az üzleti élet, az egészségügy, a szociális szolgáltatások és az oktatás. Medgar Evers College rugalmas nappali, esti és hétvégi menetrendeket kínál, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy diplomájuk teljesítéséhez a saját ütemükben dolgozzanak. Brooklyn központjában található a Medgar Evers College amely tömegközlekedéssel, valamint kulturális, szabadidős és szórakoztató helyszíneken könnyen megközelíthető.

A pályakezdőként való részvételhez meg kell felelnie a következő követelményeknek:

  • Mutassa a középiskola befejezésének igazolását. Elfogadják a hivatalos középiskolai átiratokat és okleveleket, vagy hivatalos GED vagy TASC pontszámokat és bizonyítványokat.
  • Minimális tanulmányi követelmény - középiskolai átlag 65 vagy 2250 a GED-en, vagy 2500 a TASC-n. SAT / ACT pontszámok (figyelembe kell venni a négyéves képzésbe való belépéskor)
  • Igazolja a lakóhelyét az állami tandíj megszerzéséhez.
  • Fizessen $ 65 pályázati díjat

Az alapképzésre jelentkező pályázóknak legalább középiskolai GPA-nak 80-nál vagy TASC-pontszámnak 2500-nak, vagy GED-pontszámnak 2250-nek kell lennie, és a következő pontszámokkal kell rendelkeznie: 480 a SAT kritikus olvasáson vagy a bizonyítékokon alapuló olvasás és íráson és 500 a SAT matematikán, vagy 20 az ACT angol és 21 az ACT matematika.

A tantervről további információt a főiskolai katalógusban talál .

141795_MEC3.jpg

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Medgar Evers College has the distinction of being the youngest of the four-year senior colleges in The City University of New York. In the early 1960s, the Central Brooklyn community recognized the ne ... Tovább

Medgar Evers College has the distinction of being the youngest of the four-year senior colleges in The City University of New York. In the early 1960s, the Central Brooklyn community recognized the need and expressed a desire for a local public college. Through various community organizations including, but not limited to, the Bedford-Stuyvesant Restoration Corporation, the Central Brooklyn Coordinating Council, and the NAACP, and through their local elected officials, the residents of Central Brooklyn approached the Board of Higher Education of the City of New York with this request. Kevesebb