Bachelor of Law

Általános információk

Program leírás

Ebben a programban a hallgatók felismerik a jogi szabályok történelmi alapjait, valamint a katari és a nemzetközi jogrendszer fejlődését.

A diplomások jogi szabályokat alkalmaznak egy adott tényállásra annak érdekében, hogy következtetéseket vonjanak le. Gyűjtse össze a jogi kutatási anyagokat mind hagyományos, mind elektronikus forrásokból, és kategorizálja őket fontosságuk és relevanciájuk szerint. Hatékony kommunikáció írásban, különféle jogi dokumentumok, különösen szerződések, bírósági memorandumok és jogszabályok kidolgozása révén. A Qatar University Jogi Főiskolája független felsőoktatási intézményként a "British Accreditation Council for Independent Next and Higher Education" (BAC) nemzetközi tudományos akkreditációt kapott.

A Jogi Főiskola nemzetközi akkreditációt kapott a jogi alapképzéshez, a francia "Kutatási és Felsőoktatási Értékelési Főtanácstól" (HCERES). A program férfiak és nők számára elérhető.

The Pearl, Doha

Belépés

A felvételi követelmények a pályázattípustól függően változnak (új, átszállási, látogató vagy nem diplomás jelentkezők). Kérjük, forduljon hozzánk további információért a felvételi követelményekről.

Látomás

A Jogi Főiskola arra törekszik, hogy a régió első számú jogi főiskolája legyen, elismerve akadémiai programjának minőségét, oktatóinak és diplomáinak eredményeit, valamint a helyi és a nemzetközi közösség számára nyújtott szolgálatot.

Küldetés

A Qatar University Jogi Főiskolájának küldetése elkötelezett amellett, hogy hallgatóinak a legfinomabb jogi oktatást nyújtsa, amely páratlan szakmai sikerhez fogja felkészíteni őket. A Qatar University Jogi Főiskolájának küldetése kiterjed a legmagasabb szintű jogi ösztöndíj előállítására és a helyi és a nemzetközi közösség megkülönböztető szolgáltatásának nyújtására is.

Akkreditáció

Qatar University Jogi Főiskolája kap

Nemzetközi Akadémiai Akkreditáció

  • A Qatar University Jogi Főiskolája független felsőoktatási intézményként a "British Accreditation Council for Independent Next and Higher Education" (BAC) nemzetközi tudományos akkreditációt kapott. A Jogi Főiskola nemzetközi akkreditációt kapott a jogi alapképzéshez, a francia "Kutatási és Felsőoktatási Értékelési Főtanácstól" (HCERES).
  • A Független Tovább- és Felsőoktatási Brit Akkreditációs Tanács Akkreditációs Bizottsága úgy döntött, hogy a Jogi Főiskola független felsőoktatási intézményként négy évre , vagyis az akadémiai akkreditáció által biztosított leghosszabb időre szóló tudományos akkreditációt ad meg. tanács.
  • A francia kutatási és felsőoktatási értékelési főtanács ötéves időtartamra speciális programozási akkreditációt adott a jogi alapképzéshez, ez a leghosszabb időtartam, amelyet a Tanács a program akkreditálásakor nyújt.

Karrierfejlesztési Központ

A Karrierfejlesztő Központ tanácsadási, képzési és szakmai fejlődési szolgáltatásokat nyújt, és segít felkészíteni a hallgatókat arra, hogy bekapcsolódjanak és versenyezzenek a legjobb karrierlehetőségekért. Szakterülete a QU hallgatók számára a QU. Továbbá; a Központ szponzorálásban, szakmai gyakorlatban és teljes munkaidőben nyújt segítséget a hallgatóknak, és számos karrierrel kapcsolatos erőforrást, programot és tevékenységet biztosít.

A Qatar University Karrierfejlesztő Központja lesz a régió Karrier Szolgáltatásainak etalonja, és létrehozza a Katar Nemzeti Vízió 2030 jövőbeli vezetőit azáltal, hogy segíti hallgatóinkat és öregdiákjainkat karrier-álmaik megvalósításában.

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb