Bachelor of Law

Általános információk

Program leírás

Ebben a programban a hallgatók felismerik a jogi szabályok történelmi alapjait, valamint a katari és a nemzetközi jogrendszer fejlődését.

A diplomások a szabályokat alkalmazzák egy adott ténycsoportra a következtetések levonása érdekében. Gyűjtse össze a jogi kutatási anyagokat mind a hagyományos, mind az elektronikus forrásokból, és kategorizálja azokat fontosságuk és relevanciájuk szerint. A hatékony írásbeli kommunikáció különféle jogi dokumentumok, különösképp a szerződések, a bírósági beadványok és a jogszabályok kidolgozása révén. A Qatar University Jogi Főiskola nemzetközi akadémiai akkreditációt kapott a "Brit Akkreditációs Tanács független továbbképzésért és felsőoktatásért" (BAC), mint független felsőoktatási intézmény.

A Jogi Főiskola nemzetközi akkreditációt kapott a Bachelor in Law programjára a franciaországi "Kutatási és Felsőoktatási Értékelési Főtanács" (HCERES) részéről. A program férfiak és nők számára érhető el.

Belépés

A felvételi követelmények a jelentkezési típustól függően változnak (új, átutalásos, felvételi vagy nem fokozatbeli jelentkezők). Kérjük, vegye fel velünk a további információkat a felvételi követelményekről.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb