Bachelor of Information Technology

Általános információk

Program leírás

Az információs technológia alapképzési programját a Tudományos és Technológiai Főiskola alapította 2012-ben. A program célja a hallgatók képzése, hogy rendelkezzenek a szükséges gyakorlati ismeretekkel ahhoz, hogy kiemelkedjenek az információs technológiával kapcsolatos iparágak különböző karrierjein. Ez a program öt tanfolyamot foglal magában: digitális médiatervezés, weblaptervezés, alkalmazástervezés, felhőalapú számítástechnika és e-üzleti menedzsment.

A bevezető tanfolyamokon túl a hallgatóknak gyakorlati tanfolyamok széles skáláját kell elvégezniük, a kezdő szintről az előző szintre. Az összes gyakorlati tanfolyamot magasan képzett ipari szakemberek tanítják, akik közvetlen tapasztalattal rendelkeznek az iparban szükséges készségek és szakértelem megértésében. A diploma megszerzése után a hallgatók fel vannak szerelve az ismeretekkel és a műszaki know-how-val, hogy előreléphessenek karrierjük során. A hallgatók képesek lesznek karriert folytatni a filmszerkesztés, videoeffektusok készítése, Google+ tervezés, webes tervezés, weboldal-architektúra, alkalmazásprogramozás, alkalmazásmarketing, hálózati rendszerek tervezése stb.

Felszerelés

Ez a program a tudomány és a technológia főiskola részét képezi, és az összes főiskolai erőforrás és kar, beleértve az Információmenedzsment Tanszéket, az Elektronikus Kereskedelem Menedzsment Tanszéket, a Számítástechnika és Információtechnika Tanszéket és a Természetes Biotechnológia Tanszéket, integrálva van a támogatás támogatásához és meghajtja a programot a nagy siker érdekében.

136776_photo-1488590528505-98d2b5aba04b.jpg

Elhelyezkedés

Az informatikai iroda alapképzési programja Hue Hai Tang, a 3F épület 34-es szobája (S334) található.

Tanterv

Az egyetemi hallgatónak legalább 128 kredit teljesítésére van szüksége.

Kötelező tanfolyamok

22 kredit

Általános tanfolyamok

29 kredit

Választható kurzusok (beleértve 5 fő tanfolyamot)

77 kredit

Teljes

128 kredit

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorat ... Tovább

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorate degrees. We offer more than 300 courses teaching in English and our education has an international focus, with the aim of preparing students to become global citizens who could be successful anywhere in the world. Kevesebb