Bachelor of Information Technology

Általános információk

Program leírás

Coronavírus (COVID-19) frissítés: Tanuljon online most és később az egyetemen.

Az RMIT-nél nem akarjuk, hogy hallgatóink hiányozzanak egy félévet vagy egy évet, ha segítünk. Több száz kurzust frissítettünk az online képes tanulási lehetőségekkel, miközben nem veszélyeztetjük az oktatás minőségét és a hallgatói eredményeket. Tudja meg, hogyan segítünk Önnek abban, hogy továbbra is az uniba jusson a COVID-19 során az online képes tanulmányunkkal .

A karriered IT-ben

Munka a következő területeken: alkalmazásfejlesztés, számítási felhő, mobil számítás, közösségi média, webes rendszerek vagy multimédia.

Hozzon létre egy rugalmas készséget olyan kurzusok kombinációjával, amelyek megfelelnek az Ön szenvedélyeinek és tehetségeinek.

Hat informatikai adatfolyam van elérhető a RMIT Bachelor of Information Technology fokozatán keresztül, amelyek mindegyike olyan modern kurzusokat kínál, amelyek tükrözik a mai új technológiákat. Az információtechnológia tanulmányozása az RMIT-en a következő előnyökkel jár:

 • Globális és elismert
  Lehetőséged lesz helyi vagy nemzetközi iparági elhelyezésre, valamint képzettségének megszerzésére a világ 150 egyetemének egyikén a számítástechnikai és információs rendszerek számára.

 • Iparral összekapcsolt, munkára kész
  A legfrissebb, innovatív és iparági szempontból releváns tanfolyamok előnyeit élvezheti, miközben valós problémákat oldhat meg, és piacra kész szoftvereket fejleszthet. A jelenlegi partnerkapcsolatok között szerepel a Google, az IBM, a Deloitte és az ANZ.

 • Testre szabhatja a diplomáját
  Válasszon az iparág által kifejlesztett nyolc nagy kiadótól az aktuális informatikai trendekhez. Testreszabhatja a diplomáját, hogy megadja az iparághoz kapcsolódó készségeket, amelyekkel diplomázni szeretne.

Mit fog tanulni?

Az Informatika Bachelor fokozat biztosítja a tudást és a készségeket, hogy az élet megoldása, támogatása, hibaelhárítása és tervezése - a weboldalak üzleti alkalmazások programozási hálózatok - a szervezetek kezdve az üzleti és a kormány az iskolák, az egészségügy és így tovább.

A tudás és gyakorlati, gyakorlati ismeretek kombinációját a szervezet technológiai infrastruktúráját és az IT-t használó ügyfeleket befolyásolhatja.

Specializációk közé tartozik

 • Alkalmazás programozás
 • Üzleti alkalmazások
 • Felhő alapú számítástechnika
 • Mobil számítástechnika
 • Multimédiás tervezés
 • Rendszer adminisztráció

Hogyan fogsz tanulni ebben a programban?

A hallgatók képzettek arra, hogy alkalmazzák készségeiket a nagyszabású szoftveralkalmazások fejlesztéseire, és befejezik a projektet a végső félévben, amely szimulálja az iparral való együttműködést.

Itt tanulhat, bárhová sikerülhet

Az RMIT iparosodott, gyakorlati tanulásának középpontjában az informatikai fokozatok felépítése áll. Az első évtől kezdődően a diákok számos szakterületen vannak kitéve, hogy segítsenek nekik finomítani, hogy milyen pályafutásra törekedjenek, miközben további csoportos projektek és főbb feladatok igazodnak a valós kihívásokhoz. Az oktatók iparági tapasztalattal rendelkeznek és szenvedélyesen segítenek a diákoknak magas szintű ipari készségek elérésében.

Tanulj teljesen online

A Bachelor of Information Technology elérhető a Melbourne City campus és online szállítás.

Részletek

Olyan tudást és készségeket fejlesztesz, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az információs technológia iparágaként alkalmazható legyen.

Az Informatika Bachelor fokozat biztosítja a tudást és a készségeket, hogy az élet megoldása, támogatása, hibaelhárítása és tervezése - a weboldalak üzleti alkalmazások programozási hálózatok - a szervezetek kezdve az üzleti és a kormány az iskolák, az egészségügy és így tovább.

A tudás és gyakorlati, gyakorlati ismeretek kombinációját a szervezet technológiai infrastruktúráját és az IT-t használó ügyfeleket befolyásolhatja.

Lehetősége lesz olyan szakterületek tanulmányozására, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a jelenlegi iparági tendenciákhoz.

Szakterületek

A következő vizsgálati lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Alkalmazás programozás
  Magában foglalja a kódolási megoldásokat és tanulmányokat az ipari szempontból jelentős problémák széles körében, fejlett szoftverfejlesztési készségeket használva.
 • Üzleti alkalmazások
  Megkínálja Önt az üzleti világhoz kapcsolódó konkrét informatikai alkalmazásokhoz, beleértve az üzleti elemzést, a számítógépes számviteli rendszereket, a használhatósági elemzést, a döntéstámogató rendszereket és a számítógépes ellenőrzési rendszereket.
 • Felhő alapú számítástechnika
  Meg fogja érteni a cloud computing elméletét és gyakorlatát, amely lehetővé teszi a számítástechnikai feladatok - például az alkalmazások futtatását és az adatok tárolását - távolról történő végrehajtását. Betekintést nyerhet a különböző felhőalapú számítástechnikai rendszerekbe, köztük a Google-ba.
 • Mobil számítástechnika
  A mobil technológiák előmozdítják a kommunikációt, a pénzügyeket és az információcserét és a megosztást. Még mindig felfedezzük a technológia lehetőségeit, és a készségek készlet iránti igénye ezen a területen biztosan növekszik.
  Készségeket fejlesztesz a mobil számítástechnika kulcsfontosságú területein, beleértve a szoftvert és a hardvert; programozás és alkalmazásfejlesztés; kommunikációs és operációs rendszerek; és az adatbiztonságot.
 • Multimédiás tervezés
  Az informatikai készségeket a webes és időalapú média kreatív világára összpontosítja, egy multimédiás elbeszélést, 3D képalkotó szoftvereket, animációs technikákat, multimédiás szerzői és webes 3D és média technológiákat.
 • Közösségi média
  Míg szinte biztosan használod a szociális média néhány vagy sok formáját, ez a főnök az interfész mögött van, hogy megtudja, hogyan működik, miért és milyen potenciális alkalmazások lehetnek. Fel fogod tárni a közösségi média interakció jellegét és azt, hogy az emberek miként hoznak létre, osztoznak meg és / vagy cserélnek információt és ötleteket a virtuális közösségekben és hálózatokban.
  Ön is megvizsgálja a mobil média és a webalapú technológiákat, amelyek támogatják a közösségi médiát és a szervezetek, közösségek és egyének közötti kommunikáció jelentős és átfogó változásait, amelyeket a közösségi média kihasznál.
 • Rendszer adminisztráció
  Ez a tanulmány opció egy sor iparági releváns készséget foglal magában, beleértve a Cisco tanúsítás elemeit, a Windows és Unix adminisztrációt, az Oracle adatbázis adminisztrációt és az Open Systems alapú webes rendszerek adminisztrációját.
 • Web rendszerek
  Vállalja a webfejlesztés és webes adatbázis-alkalmazások, az e-kereskedelem és a vállalati rendszerek, a webes biztonság és a webes dokumentum jelölőnyelvek alapos tanulmányozását, mindezt gyakorlati megoldásalapú megközelítéssel.

Kisebb tanulmány

Ön is választhat egy kisebb tanulmány négy kurzus az alábbiak egyikében:

 • Számvitel és jog
 • Alkalmazott kommunikáció
 • Gazdaság, pénzügy és marketing
 • Vállalkozói szellem
 • Logisztika
 • Menedzsment vagy statisztika

Választhatja a tanfolyam többi részét az informatika és az általános választók széles skálájából.

Hogyan fog tanulni?

Ez a program elérhető:

 • A Melbourne City-i campuson, évente akár két bevitelt kínálva
 • Online, évente akár négy bevitelt kínálva. Felhívjuk figyelmét, hogy a 100% -os online programok nem teszik lehetővé az ausztrál hallgatói vízumokhoz való hozzáférést.

A hallgatók képzettek arra, hogy alkalmazzák készségeiket a nagyszabású szoftveralkalmazások fejlesztéseire, és befejezik a projektet a végső félévben, amely szimulálja az iparral való együttműködést.

Választani és a program struktúráját

Ez alatt a program során kurzusokat vesz fel különböző folyókból, mielőtt szakosodott vagy folytatódna, mint generalista.

1. és 2. év

Megtanulja az informatikai rendszerek és a programozás alapjait, miközben néhány informatikai választani kíván.

3. év

Tanulmányozhatja a Szoftverfejlesztés Projektmenedzsmentet, miközben lehetősége van egy programozási kapcstevékenységre és további szakirányra választani.

Tanulj online

További információ az online tanulmányi struktúráról. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 100% -os online programok nem biztosítanak hozzáférést az ausztrál hallgatói vízumokhoz.

Karrier

A diplomások kiválasztják és üzembe helyezik a szoftvereket a kereskedelmi szervezetek, szoftverfejlesztő cégek, kormányzati szervek és nagyméretű számítógépes szervezetek számára.

Üzleti alkalmazásokat, weboldalakat, rendszereket és környezeteket hoznak létre és kezelnek. A diplomások jellemzően kereskedelmi szervezetek, szoftverfejlesztő cégek vagy különböző iparágak, például a kiskereskedelem, az egészségügy vagy a turizmus, valamint a kormányzati szervek és a nagy számítógépes szervezetek számára működnek.

Azok a karriertípusok, amelyekhez ez a képesítés vezethet:

 • Systems elemzője
 • Üzleti elemző
 • Elemző programozó
 • Alkalmazás programozó
 • Szoftver tesztelő
 • Adatbázis adminisztrátor
 • Rendszergazdák
 • webfejlesztő

Felvételi

* Az ATAR a legalacsonyabb kiválasztási rangra vonatkozik, amelyre az ajánlatot tették (beleértve a kiigazításokat is).

A RMIT elkötelezte magát amellett, hogy átláthatóvá teszi a felvételi folyamatot. Ezzel az elkötelezettséggel összhangban olyan információkat nyújtunk Önnek, amelyek segítenek abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak az egyetemi tanulmányi lehetőségekről.

Az RMIT elismeri a különböző oktatási Pathways álló diákokat, köztük a 12. évfolyam eredményeit, a korábbi felsőoktatási vagy szakképzési tanulmányokat, a munkatapasztalatot és néhány programot - interjúkat, meghallgatásokat vagy portfóliókat.

Ahhoz, hogy jobban megismerhessük az RMIT felvételeket, tekintse meg az ATAR információinkat.

Belépési követelmények

A korábban befejezett legmagasabb szintű oktatás meghatározza, hogy melyik kategória vonatkozik Önre.

A programba való belépés versenyképes. A pályázókat rangsorolják és kiválasztják az érdemek sorrendjében az egyetemi teljesítményük alapján, pl. ATAR vagy GPA (beleértve a kiigazításokat is).

A közelmúltbeli középfokú oktatással rendelkezők (jelenlegi vagy az elmúlt két évben)

Az ausztráliai 12 éves középfokú másodlagos bizonyítvány sikeres befejezése 2016-ban, 2017-ben vagy 2018-ban. Adott esetben ez magában foglalja a tőkehozzáférési rendszereket és minden egyéb kiigazítási tényezőt.

Iskolai hálózati hozzáférési program (SNAP)

Az SNAP hozzáférési rendszert úgy tervezték, hogy növelje a felsőoktatási hozzáférést és a részt vevő hallgatók részvételét a SNAP partneriskolákban.

A szakoktatással és szakképzéssel foglalkozó pályázók

Az ausztrál IV. Vagy azt meghaladó bizonyítvány kielégítő befejezése vagy azzal egyenértékű.

A felsõoktatással foglalkozó pályázók

Az ausztrál egyetemi szintű vagy tengerentúli egyenértékű képzés legalább négy kurzusának kielégítése.

A munkatársak és a munkatársak

Elégedett befejezése az ausztráliai 12 éves középiskolai végzettségnek vagy azzal egyenértékű, több mint két évvel ezelőtt.

A Különleges Tercier Felvételi Teszt (STAT) többszörös választásnak kell elülnie, ha:

 • Nincs korábbi 12 éves, szakképzési, felsőoktatási eredménye vagy releváns munkatapasztalata, amely megfelel a program minimális belépési követelményeinek; és
 • Ön 19 éves vagy idősebb (2019. január 1-jétől), és legalább két évig nem vett részt középfokú tanulmányokra.

A STAT Multiple Choice eleget tesz a 12. év angol és a 11. évfolyam matematika előfeltételeinek. A pályázóknak meg kell felelniük minden más előfeltételnek vagy megfelelőnek.

Előfeltételek

VCE 3. és 4. egységek: legalább 30 angol nyelvű (EAL) vagy legalább 25 angol nyelvű tanulmányi eredmény, mint az EAL; 3. és 4. egységek: legalább 20 tanulmányi pontszám bármely matematikában

További információ

Formanyomtatvány: A nem éves 12 pályázó további információkat nyújthat be, ha szeretné, ha figyelembe vesszük.

 • Az 1. félév beviteléhez ez a VTAC Személyes Nyilatkozat online módon érhető el.
 • A 2. félév bevitelére ez az "Alkalmazás közvetlen" alkalmazásban szereplő személyes utasításon keresztül érhető el.

Speciális belépési rendszer (SEAS) / RMIT hozzáférés

Ez egy nem alulreprezentált program és a bónusz bónusz a női pályázók számára. Ahhoz, hogy jogosult legyen, be kell nyújtania a SEAS / RMIT Access alkalmazást és a teljes 1. kategóriát.

Aboriginal és Torres Strait szigetlakók

A bennszülött belépési program támogatja az alkalmazásodat az RMIT programokban egy informális interjúalappal, a Ngarara Willim Center támogatásával. Az Ön releváns életét, munkáját, oktatási és képzési tapasztalatait, mint a tanulmány előkészítését, a formális képesítéseken kívül mind figyelembe veszi.

Elite Sportoló Program

Az RMIT Elite Athlete Program (REAP) támogatja az elit sportolókat és a feltörekvő sportolókat a sport- és akadémiai kiválóság elérésében.

díjak

2019-ben a teljes idejű tanulmányi évre fizetett éves tanulói hozzájárulás összege (tandíj) 6 556 USD és 10 958 USD között van.

* Az idézett összegek évente indikatív díjak, és a teljes munkaidős tanulmányok standard évén (96 kreditpont) alapulnak. Az arányos díj többé-kevésbé vonatkozik a teljes munkaidős terhelésre.

További költségek

Diákszolgálat és szolgáltatási díj (SSAF): AU $ 303 maximum díj 2019-re.

A programhoz kapcsolódó egyéb tételek, beleértve a terepjárókat, tankönyveket és felszereléseket.

A díjakat évente ki kell igazítani, és ezeket a díjakat csak útmutatóként lehet felhasználni.

Fizetésed elhalasztása

Lehetőséged van HECS-HELP-kölcsön igénylésére, amely a hallgatói hozzájárulás díjának teljes összegéig történő elhalasztására használható. Ön jogosult arra is, hogy kérelmezze a SSAF kifizetését az SA-HELP hitelprogramon keresztül.

ösztöndíjak

Az RMIT évente több mint 2000 ösztöndíjat ítél meg, hogy felismerje az akadémiai teljesítményt és segítse a különböző háttérrel rendelkező diákokat.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Tovább

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Kevesebb