Bachelor of Information Technology (Hons)

Általános információk

Program leírás

Az informatikai alapképzés (Hons), amelyet a HELP University kínál, egy hároméves kurzus, amelynek célja, hogy felkészítse a hallgatókat a hatékony és eredményes informatikai szakemberek számára szükséges készségekkel és tulajdonságokkal.

Az információs technológia (Hons) alapképzésén az informatika (IT) tantárgyainak alapja van, kiegészítve a tantárgyak széles választékával, amely magában foglalja az informatikai készségek, koncepciók és alkalmazások legújabb fejlesztéseit (pl. Tárgy-orientált elemzés és tervezés, multimédia, hálózatépítés, adatkommunikáció és internetes közzététel).

Prémiumot számoltunk be azzal, hogy a hallgatókat szaktudással és készségekkel ösztönözzük az informatikai karrier új kihívásának megválaszolására. A diplomások számítástechnikai szakemberekként dolgozhatnak mind a számítástechnikai ipar kereskedelmi, mind műszaki területein. A munkáltatók lehetnek a gyártásban, a kereskedelemben, a kisvállalkozásokban, a pénzügyi vállalkozásokban, a közművekben, az oktatásban vagy a jóléten.

Miért számítástechnika

 • Alacsony oktató-hallgatói arány
 • Az ipar által jóváhagyott programok - Erőteljes kapcsolatok az iparral, hogy gyakorlatokat biztosítsanak a hallgatók és a hallgatók számára
 • Nagyszerű karrierlehetőségek - a diplomások foglalkoztathatóságának 99,99% -a. Diplomáinkat az Accenture, a Shell, az Astro, a Star, a Maxis, a HP, az Intel, a Citibank, az IBM stb. Alkalmazta.
 • ..és még sok más

Belépési követelmények

A jelentkezőknek a következő belépési követelmények egyikével kell rendelkezniük:

A jelentkezőknek a következő belépési követelmények egyikével kell rendelkezniük:

 • HELP Alapítvány a Művészetekben / Alapítvány a Tudományban

 • Elismert immatrikuláció vagy alapítvány
  Legalább a CGPA 2.0


 • STPM
  Legalább 2 C fokozat


 • Egy szinten
  Legalább 2 áthaladás


 • Senior Middle 3 (UEC)
  Legalább 3 B


 • CPU
  Legalább 5, legalább 50% átlaggal


 • SAM / TEE vizsgálat
  Legalább 5 átadás 50% -os egyetemi összesítéssel

Matematika / kiegészítő matematikai követelmények

A jelentkezőknek a következő belépési követelmények egyikével kell rendelkezniük:

 • SPM szint vagy azzal egyenértékű
  Kredit a matematikában / kiegészítő matematikában


 • Számítástechnika, információs rendszerek, informatika, szoftverfejlesztés vagy azzal egyenértékű diploma

 • Bármely más oklevél
  Legalább 2,50 CGPA


 • Egyenértékű képesítés

Azok a jelöltek, akiknek CGPA-ja 2,50 alatt, de 2,00 felett van, és matematika / kiegészítő matematika ** kreditet kapnak SPM vagy azzal egyenértékű szinten, szigorú belső értékelési eljárásnak megfelelően fogadhatók el.

** A további matematikában SPM szintű vagy azzal egyenértékű kredit szükséges a Számítástechnika (Hons) Bachelor Games és az interaktív média számára.

bevitel

Január 19, május 23, augusztus 21

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incub ... Tovább

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incubator of outstanding graduates, a model of selective excellence, and as a community-caring institution. All these years our educational goals have been to prepare students for their first job graduate school, to prepare students for their subsequent career and to prepare students for a fulfilling and productive life. The drives of our vision are our values which are based on “Pride Of Achievement, Sharing Success, The Courage to Be, To Be compassionate, and To be Significant” Kevesebb