Bachelor of Fine Arts a kreatív írásban

Általános információk

Program leírás


Full Sail University

A történetek elmondásakor a lehető legszélesebb körű tapasztalatokat fedezhetjük fel - akár a saját, akár valaki másé. És így a történetek képesek arra is, hogy alakítsák a világot.

A Full Sail képzőművészeti alapképzése a kreatív írásban lehetővé teszi, hogy ezt az erőt egyszerre értelmes és hozzáértő módon használja. Megtudhatja, hogyan meséljen mesét különböző médiaplatformokon, vizuális elemeket beépítve és különféle műfajokat felfedezve . Meg fogja vizsgálni a közzététel és a terjesztés különféle módjait, és csiszolni szeretné mesterségét a folyamatban lévő portfólió-tanfolyamokon és peer-to-peer workshopokon.

A tanfolyam kiemeli

 • Irodalmi technikák és történetek fejlesztése - tanulmányozza azokat a szerzői döntéseket és irodalmi technikákat, amelyek értelmet és irányt adnak a történeteknek.
 • Kiadás és terjesztés - A hallgatók megtanulják, hogyan kell közzétenni és terjeszteni forgatókönyveiket, televíziós adásaikat, képregényeiket, videojáték-szkriptjeiket és regényeiket, miközben demonstrálják a szórakoztatóipar fejlődésének megértését.
 • Forgatókönyvírási technikák - A hallgatók megtanulják a film és a televízió sikeres írásának alapjait, miközben az iparági szabványos szoftverek használatával történő formázás alapjaira, a strukturális technikákra, a karakterfejlesztésre, a konfliktusokra és a jelenetépítésre koncentrálnak.

Kreatív elmék ösztöndíja

A jogosult résztvevők legfeljebb 25 000 dollárt kaphatnak a Full Sail University campus-alapú képzési programjainak tandíjáért.

Momentum ösztöndíj

A képesített online hallgatók akár 20 000 dollárt is kaphatnak a Momentum ösztöndíjjal. Pénzügyi támogatás azok számára áll rendelkezésre, akik jogosultak.

Felvételi

Mielőtt jelentkezne

Az első lépés, hogy beszéljen egy felvételi képviselővel a terveiről, arról, hogy milyen programot tervez, és mikor szeretné elkezdeni az iskolát.

Íme néhány módszer, ahogyan a Full Sail University felvételi folyamata eltér:

 • Nincsenek hagyományos jelentkezési határidők: Az osztályok a legtöbb programban havonta kezdődnek, így bármikor jelentkezhet, és az Ön számára legmegfelelőbb dátumon kezdheti meg.
 • Programtervezés és kurzusrendelés: Nem kell minden félévben jelentkeznie bizonyos osztályokra - minden programunk előre meghatározott programtervezésével és tanfolyamának sorrendjével rendelkezik.
 • Gyorsulás: A Full Sail alapképzési programjai gyorsított ütemtervben készülnek, és mindössze 20 hónap alatt teljesíthetők.

Hogyan kell alkalmazni

Ha már beszélt egy felvételi képviselővel és befejezte az interjút, és készen áll a jelentkezési folyamat megkezdésére, számos elemre van szüksége:

 • Kormány által kiadott fényképes igazolvány, például járművezetői engedély, útlevél vagy államilag kiállított személyi igazolvány.
 • Az angol nyelv ismeretének igazolása, ha az angol nem az Ön elsődleges nyelve (minden nem angol nyelvű szükséges dokumentumhoz csatolni kell egy hiteles angol fordítást).

Miután megvan ezek az elemek, készen áll az online alkalmazás elindítására. Az alkalmazás kitöltése 30-45 percet vesz igénybe, és mentheti az alkalmazást, ha elfogy az ideje, vagy további információkra van szüksége.

Miután jelentkezett

 • Ha még nem fejezte be a felvételi interjút, akkor ez lesz a következő lépés. A felvételi képviselő felhívja az interjút az Ön számára megfelelő időben.
 • Ha elkészítette az interjút, a beiratkozási útmutató elérheti a jelentkezés véglegesítését és a további információk összegyűjtését.

Ön e-mailt is kap, amely hozzáférést biztosít a Indító portálunkhoz, ahol dokumentumokat nyújthat be és elvégezheti a regisztráció utolsó lépéseit.

Beiratkozási lehetőségek a campus fokozathoz

20 hónapos program

Felgyorsult diplománk segítségével gyorsabban diplomázhat, mint egy hagyományos négyéves egyetemen. Úgy tervezték, hogy segítsenek megtapasztalni egy tipikus szórakoztatóipar ütemtervét, és fokozottabban tudják dolgozni. Ezek a 20 hónapos programok általában havonta két órát és egy karrier modult foglalnak magukban, összesen körülbelül 35 órát hetente.

29 hónapos program

Ezek a végzettségek megosztják a 20 hónapos programjaink összes tantervét. És miközben továbbra is gyorsulnak a hagyományos négyéves egyetemekhez képest, a további kilenc hónapos tanulmányi idő engedheti meg magának a hallgatókat:

 • További finanszírozási lehetőségek, beleértve egy további tanév szövetségi pénzügyi támogatást azok számára, akik támogathatók.
 • A további kilenc hónap miatt alacsonyabb a szemeszterenkénti átlagos tandíj (bár a teljes tandíj nem változik).
 • Kevesebb tanfolyam-terhelés havonta, körülbelül 17,5 óra hetente az osztályok.
 • Több személyes ütemterv rugalmassága és az iskolán kívüli munka lehetősége.

Rugalmas beiratkozás

A rugalmas beiratkozási lehetőségek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy négy online kurzust vegyenek részt a program elején, és tovább folytatják oktatásukat az egyetemen. Ugyanazt a tantervet tartalmazza, mint a 20 és 29 hónapos programokat, de néhány előnye van:

 • Megtakarítás megélhetési költségekkel és lakhatással az oktatás első négy hónapjában.
 • Több idő áll rendelkezésre a lakhatás biztosítására és az áthelyezési tervek megszilárdítására.
 • Ugrás az oktatásra azzal a képességgel, hogy hamarabb kezdje el az iskolát.
Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Tovább

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Kevesebb