Bachelor of Fashion Design

Általános információk

Program leírás

A Dar Al Hekma Egyetem Divattervezési Programja (Design és Építészeti Kar) a divattervezés, az értékesítés, a textíliák és a dizájnstúdiók professzionális kurzusait kínálja. A program egyesíti az elméleti tanfolyamokat a gyakorlati alkalmazással. A Divatosztály 1999-es megalakulása óta az innovatív oktatási módszertanokat használja, amelyek feltárják a diákok kreatív tendenciáit, és a divattervezés világában a szükséges technológiákat beépítik. A program magas színvonalú oktatást nyújt a fejlett szakértelem és technológia révén a kar tagjai között, akik a világszínvonalú tervezők és a divattervezés területén dolgozó szakemberek, akik gyakorlati tapasztalataikat az osztályteremben hozzák, így a diákok egyedülálló kreativitási területet biztosítanak. A női hallgatók szakképzést kapnak a program befejezése előtt, például egy tervezővel vagy divattervezővel, a Haute Couture-szal, mint például a tervező Tony Ward, Párizsban, vagy a Harper's Bazaarban, a Dubai-i magazinban. A diákok részt vesznek helyszíni kirándulásokon és helyszíni és nemzetközi versenyeken. A professzionális divat-előadókat gyakran meghívják a diákok oktatására és tanulmányozására. A Divattervező Osztály diákjai magas színvonalú, ultra-modern létesítményeket, textíliák és patrónusok laboratóriumait élvezik, ahol a diákok kellemes és kényelmes légkörben tervezik meg saját gyűjteményeiket és terveiket. A program magában foglalja az egyetemen kívüli szakmai tanácsadókat is. A program egyetértési megállapodásokat írt alá a rangos nemzetközi egyetemekkel és divatintézetekkel. Divattervező diákok is részt vesznek a helyi divatbemutatókon, és a program professzionális, professzionális műhelyeket kínál a közösség számára.

Programüzenet

A divattervezői diplomások és üzletasszonyok műszaki ismeretekkel és magas technikai ismeretekkel rendelkeznek, amelyek figyelembe veszik az iszlám értékeket és az örökséget.

A divattervező program jellemzői a Dar al - Hekma Egyetemen

Szaúd-Arábia divatipar gyorsan növekszik, és a Dar Al-Hikma Egyetem a Szaúd-Arábia első felsőoktatási egyeteme, amely a divattervezés főiskolai diplomáját kínálja. A professzionális diplomások oktatásának és képzésének vezető egyeteme a divat területén a munkaerőpiac igényeinek kielégítésére. A divatvilágban a Dar Al Hekma divattervező programjának diplomái a tervezők, üzletasszonyok a marketingben jöttek létre, és fontos közösségi oldalakkal, üzletvezetőkkel, divatboltokkal és más projektekkel rendelkeznek.

Szaúd-Arábiában a női diplomások százai évente csatlakoznak ehhez az izgalmas, versenyképes és gyors tempójú iparághoz, remélve, hogy egy védjegyet hoznak létre és megkülönböztető jelet hagynak. A divatipar rendkívüli hírnevét jellemzi, ezért okos szakembereket igényel, akik hajlandóak a tervezésre és az innovációra fordítani.

Karrierlehetőségek vagy karrierlehetőségek

  • Divattervező
  • Beszerzési tisztviselő
  • A bolt igazgatója
  • Divatpiac
  • Divatkoordinátor
  • Tervezett textíliák
  • Tervezett üzletek homlokzatai
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Tovább

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Kevesebb