Bachelor of Engineering

Általános információk

2 locations available
További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Ingram Műszaki Iskola

Az iskolának négy alapképzési programja van a mérnöki területeken. A Gyártási és Ipari Mérnöki programokat a már létező programok segítségével indítottuk el a Mérnöki Technológia Tanszékén. Az Villamosmérnöki Programot (és külön akkreditált Számítástechnikai szakterületet) "a semmiből" fejlesztették ki. Az Építőmérnöki program a legújabb kiegészítés az iskolai végzettségű programokhoz, és ez az első texasi program, amely holisztikus hangsúlyt fektet a technológiával javított infrastruktúrára (TEI).

Az iskola erőteljes oktatási tapasztalatokat nyújt az elmélet révén, az osztály / laboratóriumi légkörben folytatott gyakorlattal. A dedikált oktatók és az alkalmazottak közvetlenül részt vesznek az osztályokban és a laboratóriumokban, és minden fokozat programja a Senior Design vagy a "Capstone" projekt csúcspontja, amely a diploma megszerzéséhez szükséges. Az Senior Design projektek hangsúlyozzák a projektmenedzsmentet, a technikai eredményeket és a multidiszciplináris erőfeszítéseket csapatorientált, hosszú távú projektekben.

A gyakorlati, alkalmazott és tapasztalati tanulásra való nagy hangsúlyt fektetve az Ingram Iskolát végző hallgatók a mérnöki munka minden területén felkészültek a karrierekre.

ThisisEngineering RAEng / Unsplash

Történelem

Az iskolát hivatalosan 2007-ben alakították ki az Ingram család, az Ingram ReadyMix Concrete által nyújtott támogatások révén. Ezek az adományok továbbra is ösztöndíjakat nyújtanak a mérnöki hallgatók számára, valamint finanszírozást biztosítanak a hallgatói központú tevékenységekhez, a karok fejlesztéséhez és a laboratóriumok fejlesztéséhez.

Alapítványok

Az iskola fenntartja a felhatalmazott és elnökölt professzori pozíciókat, ideértve:

  1. Ingram felruházott elnök (jelenleg elfoglalt Dr . John Schemmel, American Concrete Institute Fellow)
  2. Ingram Professzori # 1 (jelenleg elfoglalt Dr . Harold Stern, az alapító igazgató a Ingram Iskola)
  3. Ingram Professzori # 2 (jelenleg elfoglalt Dr . Vishu Viswanathan, IEEE Fellow, és a Texas Instruments Fellow)

Az Ingram Iskola küldetése:

  1. Kivételes oktatás biztosítása a hallgatók számára a mérnöki különféle tudományágakban,
  2. A dedikált oktatók révén egy nemzetközileg elismert kutatási program létrehozása, amely felkészíti az érdeklődő hallgatókat a végzettség és a kutatás kiválóságának elérésére, és
  3. A Texas állam és a nemzet kiszolgálása magasan képzett, változatos és motivált szakemberek létrehozásával, akik képesek a technológiai innovációra és elkötelezettek a társadalom fejlesztése iránt.

Az Ingram Iskola jövőképe:

Az Ingram Mérnöki Iskola egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézmény lesz, amely a hallgatók és a munkaadók számára teljes akkreditált mérnöki programokat kínál, és támogatja a kar, amely magas szintű oktatást, kutatást és szolgáltatást tart fenn. A jövőkép megvalósításához:

  1. A hallgatók bevonása innovatív, multidiszciplináris és országosan elismert finanszírozású kutatási programokba.
  2. Hangsúlyozza a minőségi egyetemi és egyetemi oktatást egy praktikus, interaktív és kortárs tanulási környezet felhasználásával.
  3. Készítsen első generációs szakmai főiskolai végzetteket egy HSI által kijelölt egyetem részeként; elismert kivételes közösségi szolgáltatásért; szoros kötelékeket hoz létre az öregdiákokkal, akik hivatásos mentorként, szponzorként és tanácsadóként szolgálnak.
  4. A diákközpontú kultúra előmozdítása a kollegialitás, ösztöndíj, lelkesedés, integritás és kölcsönös tisztelet alapján a különféle oktatók, oktatók és hallgatók körében.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate studen ... Tovább

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate students choose from more than 200 bachelor’s, master’s and doctoral degree programs — from biology to music to business to geography and more. And each student finds the personalized support and opportunities they need to succeed beyond the classroom. One is never a lonely number at Texas State because each one of us has thousands of Bobcats guiding and inspiring us on the way. Kevesebb
San Marcos , Round Rock + 1 Több Kevesebb