Bachelor of Engineering Management

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Engineering Management négyéves főiskolai diplomát mérnöki menedzsment, egy olyan terület, amely áthidalja a szakadékot a mérnöki és az üzleti menedzsment .

A mérnöki menedzsment multidiszciplináris terület, amely magában foglalja az üzleti módszerek és irányítási szakértelem alkalmazását a technológiai vállalatok, termékek vagy mérnöki folyamatok számára.

A tanfolyam magában foglalja a könyvelést , a közgazdaságtudományt , a pénzügyeket , a projektmenedzsmentet , a rendszertechnikát , az ipari tervezést , a hat szigmát , az emberi erőforrás menedzselést és más tantárgyakat.

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat kutatási projektek, prezentációk, OPT és CPT lehetőségek formájában, tanévenkénti 24 000 USD értékben, bár részbeni érdemek ösztöndíjak állnak rendelkezésre az IELTS (6.5) alapján nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára. és a TOEFL (90) vizsgaeredményeket, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredményeket.97975_machine-mill-industry-steam-633850.jpegSkitterphoto / Pexels

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb