Bachelor of Engineering (Építőmérnöki és Infrastrukturális) (Kitüntetések)

Általános információk

Program leírás

Coronavírus (COVID-19) frissítés: Tanuljon online most és később az egyetemen.

Az RMIT-nél nem akarjuk, hogy hallgatóink hiányozzanak egy félévet vagy egy évet, ha segítünk. Több száz kurzust frissítettünk az online képes tanulási lehetőségekkel, miközben nem veszélyeztetjük az oktatás minőségét és a hallgatói eredményeket. Tudja meg, hogyan segítünk Önnek abban, hogy továbbra is az uniba jusson a COVID-19 során az online képes tanulmányunkkal .

A karrier az építészetben

A polgári és infrastrukturális mérnökök modern közösségünk alapvető infrastruktúráját tervezik, tervezik, építik, felügyelik, irányítják és fenntartják.

Miért kell az RMIT-ben építeni az építőmérnököket?

Az RMIT Egyetem a világ 100 legmagasabb egyetemén helyezkedik el.
A Bachelor of Engineering (Civil Engineering) (Kitüntetések) tanulmánya a következő előnyökkel jár:

Job-ready

Legalább 12 héttel az iparágban helyben vagy nemzetközi szinten végzett munkahelyeken készen állsz, ha végzett. Lehetősége lesz arra is, hogy az iparral partnerségben, többek között a Engineers Without Borders Challenge-en keresztül is foglalkozzon kutatási projektekkel.

Globálisan akkreditált

Mint végzős lesz, jogosult lesz a tagság Engineers Australia, és a képesítést el fogja ismerni mind a 18 ország, amelyek aláírják a Nemzetközi Mérnöki Szövetség, a Washington-megállapodás. Ezek közé tartozik az USA, az Egyesült Királyság, Kína, Új-Zéland, Japán, Korea és Szingapúr.

Ipari szempontból releváns

Számos lehetősége lesz az iparágnak az Ön tanulmányai részeként való részvételével, beleértve a munkahelyeket és az iparági projekteket. Tanáraink tapasztalt szakemberek és szorosan együttműködünk az iparral annak biztosítására, hogy programunk megfelel a munkahely igényeinek.

Az egyik oka, hogy RMIT-ben tanultam, a hangsúly a munka integrált tanulás volt, amit sok más egyetem nem annyira hangsúlyozott. A munka integrált tanulás segített számomra, hogy jelentős tapasztalatokat szerezzek, és megismertem, hogyan működik az ipar . - George Agnes , a mérnöki (civil és infrastrukturális) (kitüntetések) hallgatója

Az iparág igényeihez kapcsolódó oktatás

A RMIT-nek köszönhetően az iparágon alapuló, gyakorlati tanulásra összpontosít. Ezt a megközelítést példázza a mérnöki programok. A helyi és nemzetközi iparági vezetõkkel való szoros kapcsolat biztosítja, hogy programjaink és oktatási létesítményeink a kortárs és a jövõbeni munkahelyek szempontjából relevánsak legyenek.

Ez az iparági kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy a hallgatók olyan tapasztalatokat szerezzenek, amelyek a munkáltatók körében igen keresettek, beleértve a munkahelyeket, az ipari projekteket, a mentorálást és a tengerentúli partnerszervezetekkel való együttműködés lehetőségeit.

Részletek

Tanulmányozza a polgári és infrastrukturális diplomát a mérnöki nevelés élvonalában, és az ipari kereslet kielégítésére tervezték.

Ön képes lesz szakosodni polgári infrastrukturális projektek, geotechnikai munkák, szerkezetek, közlekedés vagy vízforrások.

A választani kívánt cikkek széles választékát kínálja, így testreszabhatja tanulmányait az Ön érdekeinek megfelelően.

A program fenntartja a környezeti fenntarthatóságot a globális mérnöki szakma folyamatos tendenciáival összhangban.

Lehetősége lesz a kreatív megoldások kreatív megoldások megtervezésére inspiráló és fenntartható tervezési és építési projekteken keresztül, valamint részt vesz a Engineers Without Borders Challenge-ben - humanitárius célú kurzuson, amelyet minden RMIT mérnöki diplomában kínálnak.

Annak érdekében, hogy Ön végzős munkát végezhessen, lehetőséget kap arra is, hogy választani tudjon egy munkaintegrált tanulást (iparági tapasztalatot).

Hogyan fog tanulni?

Az elmélet és a gyakorlat közötti szakadék áthidalása, projektalapú tanulás, problémamegoldó és csapatmunka készségekkel.

Az első évtől kezdődően lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen az IndustryWorks Without Borders (EWB) segítségével működő ipari projektben. Az EWB Challenge lehetővé teszi számodra, hogy megismerjék a tervezést, a csapatmunkát és a kommunikációt valódi, fenntartható kultúrális fejlesztéseken keresztül. Lehetőséget kap arra, hogy kreatív megoldásokat tervez a valós problémákra.

A tanulmányai harmadik és utolsó évében egy olyan nagyprojektet vállal, amely ipari alapú vagy szimulál ipari helyzetet. A Fielders Australia által meghatározott legfontosabb elméleti és gyakorlati ismeretek összevonása és továbbfejlesztése - az iparág vezetőivel együttműködve megoldja a projekt kihívását.

A program befejezése előtt erőteljesen ösztönözni kell a 12 hetes mérnöki tapasztalatok teljesítését. Ez lehetővé teszi, hogy első kézből szerezzen tapasztalatot egy mérnöki gyakorlati környezetben egy gyakorló szakmérnök felügyelete mellett. A mérnöki tapasztalat jellege és időzítése számos formát ölthet.

Lehetőség van a tengerentúli munkaszerződésre 6 és 12 hónap között (ez megfelel a munkatapasztalat követelményének). Ezeket az elhelyezéseket rendszerint egyéves szünet alatt tartják, középen vagy a diploma harmadik évének végén.

Ipari kapcsolatok

A Műszaki Főiskola rendelkezik ipari és infrastrukturális programokkal foglalkozó ipari tanácsadó bizottsággal, és erős kapcsolatokat tart fenn az iparral, szervezetekkel és az építőmérnökkel foglalkozó kormányzati szervekkel.

Az iparági tanácsadó bizottság tagjaként az e területek munkáltatói és szakemberei hozzájárultak a program kezdeti fejlesztéséhez és folyamatos fejlesztéséhez. Ezek bevonása biztosítja, hogy a program továbbra is releváns legyen az Ön igényeinek, mint diplomás, és a végzős munkaadók igényeihez.

A programban dolgozó tanárok közül sokan (vagy voltak) gyakorlati iparági szakemberek, akik széles körű tapasztalatokkal és kapcsolati hálózatokkal rendelkeznek. Ez a tapasztalat, ha integrálódik a tanítási és tanulási gyakorlatba, gazdagítja a tanulási környezetet és hálózatokat.

Ezeket a hálózatokat tovább erősíti az iskolai munka integrált tanulás (WIL) program, amely lehetőséget kínál arra, hogy több kurzuson megismerje a projekt alapú oktatási módokat.

Nemzetközi lehetőségek

Az RMIT-nél számos mérnöki diák számára globális lehetőségek állnak rendelkezésre.

A nemzetközi csere lehetőségek lehetővé teszik, hogy tanulmányozzon egy tengerentúli félévre vagy évre. Az RMIT polgári és infrastrukturális hallgatói csereprogramokkal rendelkezik az Egyesült Államokkal, Kanadával, Európával és Ázsiával rendelkező egyetemekkel.

Opcionális tanulmányutak is elérhetők, mint például a jövő fenntartható városai - Franciaország tanulmányút.

Az RMIT Nemzetközi Ipari Tapasztalat és Kutatási Program (RIIERP) az európai, ázsiai és az egyesült államokbeli partnerszervezetek révén hat és 12 hónap közötti munkahelyi képzést és akadémiai kutatómunkákat kínál.

Lehetőség van a globális munkára, a tapasztalatok cseréjére és tanulmányozására is.

Több egyetem

A legtöbb osztályod a Melbourne City campusban kerül megrendezésre; azonban néhány laboratóriumi osztály kerül megrendezésre a Bundoora campuson.

Mit fog tanulni?

Ön képes lesz szakosodni polgári infrastrukturális projektek, geotechnikai munkák, szerkezetek, közlekedés vagy vízforrások.

A választani kívánt cikkek széles választékát kínálja, így testreszabhatja tanulmányait az Ön érdekeinek megfelelően.

Az alábbi tudományágak:
 • Építés / projektmenedzsment
 • Geotechnikai tervezés
 • Szerkezeti tervezés
 • Közlekedéstechnika
 • Vízgazdálkodás
1. év

A program első éve bevezeti a kulcsfontosságú végzettséget a fenntarthatóság, a problémamegoldás, a mérnöki elemzés, a csapatmunka, a vezetés és a kommunikáció terén. Kiterjesztheti matematikai készségeit, hogy lefedje az alapvető fogalmakat a mérnöki alkalmazások köré.

Minden mérnöki hallgató tanulmányozni fog egy Bevezetés a Mérnöki kurzusba, mely magába foglalja a humanitárián alapuló Engineers Without Borders Challenge-et. Lehetőséged van arra, hogy kiterjessze tanulmányaid ezen aspektusát úgy, hogy a mérnököket a határok nélkül választja ki, lehetővé téve a humanitárius tervezés első kézből történő megtapasztalását.

2. év

A második év a gyakorlati tervezés körüli nagy elméleti ötletekre összpontosít, beleértve a helyszíni vizsgálatot, a geotechnikai, a víz- és a közlekedéstechnikát, valamint a strukturális mérnöki és matematikai modellezést.

3. és 4. évfolyam

A harmadik és a negyedik év a struktúrák, vízforrások, geomechanika és közlekedés alkalmazási területeire terjed ki. Ezekben az években specializáció és diverzifikáció is lehetséges. Az alábbi tudományágak:

 • építési / projektmenedzsment: polgári infrastrukturális projektek
 • geotechnikai: földmunkák, alagutak, gátak és talajjavítás
 • szerkezeti: hidak, erőművek, sportpályák, tornyok, gyárak és más nagy épületek
 • közlekedés: utak, vasutak, repülőterek, csatornák és kikötők
 • vízforrások: vízellátás, szennyvíztisztítás, partvidékek és folyópartok védelme.

Az Ön utolsó éve (capstone) projektje fejleszteni és megerősíteni a szükséges készségeket és ismereteket - a Engineers Australia által meghatározott módon -, hogy megkezdje szakmai mérnöki karrierjét.

A 2., a 3. vagy a 4. évben is választhat a munka által integrált tanulás (iparági tapasztalat) választékával.Programtervek

A tervek olyan programok változatai, mint a szakterületek, a szállítási módok vagy a helyszín. Böngésszen egy tervet, hogy megtudd, milyen tanfolyamok tanulnak jelenleg.

Karrier

A polgári és infrastrukturális mérnökök modern közösségünk alapvető infrastruktúráját tervezik, tervezik, építik, felügyelik, irányítják és fenntartják.

Ez magában foglalja az utakat, hidakat, vízellátási rendszereket, csatornarendszereket, közlekedési rendszereket, kikötőket, repülőtereket, vasútokat, gyárakat és nagy épületeket. Olyan módszereket keresnek, amelyek a meglévő struktúrák életét meghosszabbítják hibaazonosítás és proaktív karbantartási ütemtervek létrehozásával.

Céljuk, hogy megfeleljenek a szélesebb közösség igényeinek, és a projektek gazdasági, környezeti és társadalmi hatásaira vonatkozó értékeket tükrözzék.

Az építőmérnökök projektvezetők, tervezőmérnökök és mérnöki vagyonkezelőként működnek együtt:

 • tanácsadó
 • önkormányzat
 • közúti hatóságok
 • bányászati ​​cégek
 • építőipari cégek.

A szervezeteken belül a diplomások olyan szerepet töltenek be, mint például:

 • projektvezetők
 • tervezőmérnökök
 • építési vezetők
 • környezetvédelmi mérnökök
 • mérnöki vagyonkezelők

Szakmai elismerés és akkreditáció

A Bachelor of Engineering (Civil és Infrastruktúra) (kitüntetések) teljes mértékben akkreditált Engineers Australia.

A mérnökök Ausztrália a felsőoktatási programok akkreditációjáért felelős szakmai testület, amely felkészíti a hallgatókat szakmai mérnökök gyakorlására.

Engineers Ausztrália aláírja a washingtoni megállapodást. Ez azt jelenti, hogy a program nemzetközileg elismert, és a diplomások képesek szakmai mérnökökként gyakorolni a világ számos országában.

A Bachelor of Engineering (Polgári és Infrastruktúra) (kitüntetések) végzettsége jogosult a mérnöki Ausztráliában végzős és / vagy szakmai tagságra.

Felvételi

* Az ATAR a legalacsonyabb kiválasztási rangra vonatkozik, amelyre az ajánlatot tették (beleértve a kiigazításokat is).

A RMIT elkötelezte magát amellett, hogy átláthatóvá teszi a felvételi folyamatot. Ezzel az elkötelezettséggel összhangban olyan információkat nyújtunk Önnek, amelyek segítenek abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak az egyetemi tanulmányi lehetőségekről.

Az RMIT elismeri a különböző oktatási Pathways álló diákokat, köztük a 12. évfolyam eredményeit, a korábbi felsőoktatási vagy szakképzési tanulmányokat, a munkatapasztalatot és néhány programot - interjúkat, meghallgatásokat vagy portfóliókat.

Ahhoz, hogy jobban megismerhessük az RMIT felvételeket, tekintse meg az ATAR információinkat.

díjak

2019-ben a teljes idejű tanulmányi évre fizetett éves tanulói hozzájárulás összege (tandíj) 6 556 USD és 10 958 USD között van.

* Az idézett összegek évente indikatív díjak, és a teljes munkaidős tanulmányok standard évén (96 kreditpont) alapulnak. Az arányos díj többé-kevésbé vonatkozik a teljes munkaidős terhelésre.

További költségek

Diákszolgálat és szolgáltatási díj (SSAF): AU $ 303 maximum díj 2019-re.

A programhoz kapcsolódó egyéb tételek, beleértve a terepjárókat, tankönyveket és felszereléseket.

A díjakat évente ki kell igazítani, és ezeket a díjakat csak útmutatóként lehet felhasználni.

Fizetésed elhalasztása

Lehetőséged van HECS-HELP-kölcsön igénylésére, amely a hallgatói hozzájárulás díjának teljes összegéig történő elhalasztására használható. Ön jogosult arra is, hogy kérelmezze a SSAF kifizetését az SA-HELP hitelprogramon keresztül.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Tovább

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Kevesebb