Bachelor of Electrical Engineering

Általános információk

Program leírás

Villamosmérnöki

Ez egy speciális villamosmérnöki legrangosabb és legrégebbi mérnöki tudományok a világon. Mivel az igények a helyi munkaerő-piaci és regionális szakosító vezették villamosmérnöki a College of Engineering 2012. elektrotechnikai nagy jelentőségű előre a technikai fejlődés, ha a hatások villamosmérnöki tükröződik minden fejlesztési tervek és a különféle mérnöki projektek. A munka a villamosmérnöki tervezése, építése és fenntartása a különböző elektromos berendezések üzemeltetésekor Kalmahtat, távvezetékek és elosztó hálózatok mellett a hatékony szerepet a tervezési és menedzsment különböző kommunikációs rendszerek, valamint a mérnöki projekt menedzsment és költség elemzés. Áll rendelkezésre a villamosmérnök többféle munkalehetőséget különböző fejlesztési területek, akár a köz- vagy a magánszektorban a helyi munkaerő-piaci, regionális és globális.

üzenet

Kiválóság szintje diplomások villamosmérnöki részleg, és felkészíti őket, hogy lépést tartson a helyi és a regionális munkaerő-piaci követelményeknek.

célok

  • A hallgatók az alapelvek a mérnöki és támogatást, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan versenyezni a munkaerőpiacon.
  • A hallgatók egy erős Bkivayat az alapokat az elektromos energia mérnöki, mérnöki és a megújuló energia úgy, hogy őket a tudományos és technológiai fejlődés az elektrotechnika terén alkalmazásokat.
  • A diákok, hogy jár a csapat tagja, és felkészíti őket a folyamatos tanulás egész pályájuk.
  • Rehabilitációja diplomások, így tudnak kommunikálni és együttműködni és dolgozni, mint egy csapat, és kölcsönhatásba lépnek a kollégák minden tudományterületen és a különböző kultúrákban.
  • Kapacitásfejlesztés és készségek oktatása diákoknak abban, hogy számukra, hogy megoldja a technikai problémákat vet fel a környezet, amely Tusbandm pályájuk
  • A kommunikációs készségek fejlesztése diplomások Tmcnehm megfogalmazni problémákba ütköznek tudományos módon. Csakúgy, mint a tanácsadói szolgáltatás biztosítása minden területen az elektrotechnika, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a közösség igényei szerint.
  • Lépést tartani a fejlődés és a tudományos és technológiai fejlődés, hogy megfeleljen a munkaerő-piaci igényeknek.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Kevesebb