Bachelor of Education - A korai évek

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

A korai évoktatás a gyermekek születésétől öt évig terjedő tanulást gazdagítja, azzal a lehetőséggel, hogy a gyerekek maximalizálják lehetőségeiket és alapot teremtenek az egész életen át tartó tanuláshoz. A korai oktatás fontosságára összpontosít, hogy elősegítse a gyermekek egészségét, fejlődését és jólétét.

E négyéves képzés időtartama alatt a korai diákok folyamatos szakmai mentorálást folytatnak a szakmai partnerek (PPP) programján keresztül. Ez ad felbecsülhetetlen szektor tapasztalat és szakmai kapcsolatokat, amely növeli a foglalkoztatást Pathways és lehetőségek.

A hallgatók egészen 16 hetes tanítást tölthetnek a gyermekkori nevelési és gondozási központokban és két héttel a közösségi és a családi szektorban, kiegészítve a gyakorlati partnerek mentorálási tapasztalatait a gyakorlatban.

Tanulmánya során lehetősége lesz arra, hogy vidéki és nemzetközi szakmai tapasztalatokat szerezzen, külföldi tanulmányokat folytasson az UOW nemzetközi cserével és külföldi partnerekkel, valamint csatlakozzon a nemzetközi kulturális merülési programokhoz.

A Wollongong-on, heti órákon vagy rugalmas módban tanulhat. A rugalmas szállítás azt jelenti, hogy az előadások tartalma és egyéb tevékenységek kerülnek online, míg a bemutatók egy hétig tartó blokkban kerülnek megrendezésre a Wollongong Campus-ban. A rugalmas példában részt vevő diákok hozzáférhetnek a regionális egyetemi létesítményekhez és a diáktámogatási szolgáltatásokhoz.

Mit fog tanulni?

Ezen fokozat alatt tanulmányozni fogja:

 • A kisgyermekek fejlődése és kapcsolatuk a családdal, a közösséggel és a kultúrával
 • A gyermekek oktatásának és fejlődési eredményeinek javítása
 • A gyerekekkel és családokkal való kapcsolatok kialakítása
 • Kulturális és társadalmi sokféleség
 • Korai beavatkozás és átmenet az iskolába
 • Vezetés és érdekképviselet
 • Fizikai és társadalmi tanulási környezetek létrehozása.

Tanulmányi eredmények

A tanfolyam tanulási eredményei olyan tanulási eredményeket tartalmaznak, amelyek kifejezetten azt fejezik ki, amit a tanuló várhatóan ismeri, megérti és képes lesz elvégezni a tanfolyam befejezésekor. A tanfolyamot végző diákok képesek lesznek:

 1. Mutassa be a korai gyermekkori oktatás és gondozás pedagógiáinak, szakpolitikáinak és szakmai gyakorlatának széleskörű és következetes ismereteit.
 2. Alkalmazza a korai gyermekkori oktatás és gondozás filozófiájának, etikájának és gyakorlatának folyamatos elemzését.
 3. Mutassa be és alkalmazza a fejlett kognitív, gyakorlati és kommunikációs készségeket, hogy elősegítse a gyermekek jólétét és tiszteletben tartsa a családokat, közösségeket és oktatókat.
 4. Mutassa be az elmélet-gyakorlat kapcsolat, annak szerepét és szerepét, mint a tanár mint kutató.
 5. A korai gyermekkori oktatás és gondozás kontextusában az új tanulók önálló problémamegoldásában, adaptív és innovatív megközelítésében alkalmazza az új tanulási terveket, programozásokat és értékeléseket.
 6. Mutassa be és alkalmazza a társadalmilag befogadó gyakorlat holisztikus megértését; a kultúra, a sokszínűség és a közösség tiszteletben tartása az ausztrál társadalomban.

Pályaépítés

A Bachelor of Education - A korai évek megkövetelik a következőket:

a. 192 kreditpont sikeres befejezése, amely magában foglalja:

 • 27 fő alany (168 cp);
 • 4 választható tantárgy (24 cp) az oktatásból vagy az általános menetrendből az Akadémiai Programigazgató jóváhagyásával, az alábbiakban ismertetett módon; és
 • Legfeljebb 60 kreditpont lehet 100 szinten.

b. A Szakmai Tapasztalat komponensek sikeres befejezése.

1. év

Őszi ülés

Tárgy kód

Tavaszi ülés

Tárgy kód

2. év

Őszi ülés

Tárgy kód

A következő választási lehetőségek egyike:

Tárgy kód

Tavaszi ülés

Tárgy kód

** Csak az Élelmiszer- és Társadalomtudományi Tanulmányok, illetve az Egészségfejlesztés főiskolai hallgatók számára.

3. év

Őszi ülés

Tárgy kód

Tavaszi ülés

Tárgy kód

A következő választási lehetőségek egyike:

Tárgy kód

4. év

Éves ülés

Tárgy kód

Őszi ülés

Tárgy kód

Tavaszi ülés

Tárgy kód

A következő választási lehetőségek egyike:

Tárgy kód

kiskorúak

Diákok a Bachelor of Education-ban - A korai évek egy kisebb tanulmányt végezhetnek egy másik karon. A kiskorú egy olyan tárgyak jóváhagyott kombinációjából áll, amelyek legalább egy kreditegység által kínált minimálisan 24 kreditponttal rendelkeznek, ebből 12 kreditpont legalább 200 vagy ennél magasabb. A tantárgyak nagyszámú, a kiskorúak és a főfokú követelmények közötti keresztszámlálása egy témára korlátozódik.

A diákoknak ellenőriznie kell, hogy van-e terem a tananyagszerkezetükben, hogy beilleszkedjenek egy kisebb tanulmányra, és még mindig megfeleljenek a fokozat követelményeinek; és hogy az alanyok a PEx követelményeinek megfelelően tanulmányozhatók. Kétség esetén a kisebb tanulmányok megkezdése előtt a diákoknak akadémiai tanácsot kell kérniük.

A diákoknak azt is meg kell jegyezniük, hogy a kisebb tanulmányokhoz felsorolt tantárgyak más témaköröket is igényelhetnek, mint előfeltételek, és hogy a kereslet vagy a térkorlátozások miatt egyes témakörök rendelkezhetnek kvótákkal. A diákok számára ajánlott, hogy a témák kiválasztása előtt ellenőrizze az adott témakörben szereplő információkat az online témakörben.

Kötelező munkahelyi elhelyezés / online komponens

Ez a kurzus összesen 630 órát vagy körülbelül 90 napot tartalmaz a kötelező munkahelyi elhelyezéseknek, amelyeket a teljes fokozat során 34 héten keresztül teljesítettek. Ez a kurzus tartalmazhat kötelező online komponenseket is.

Dean kutatója

Dean's Scholar program áll rendelkezésre a magas színvonalú diákok számára. További információ a Bachelor of Education - The Early Years (Dean's Scholar) című témakörben található.

Kitüntetések

Azok a hallgatók, akik a diplomát az első három évben magas szintű tanulmányi teljesítményt értek el, a negyedik évet a kitüntetések szintjén fejezhetik be. További információ a Bachelor of Education - A korai években (kitüntetések).

Akkreditáció

A Bachelor of Education - A korai évek az Ausztrál Gyermekoktatáson keresztül akkreditáltak

Miért válassza ezt a kurzust?

UOW Oktatási fokozatok karrier-kész akkreditált diplomások széles körű szakmai tapasztalattal és erős ipari kapcsolatok. A korai évoktatás az UOW-n egy nemzetközileg elismert szakosodott program, amely a korai oktatásban az innováció hírnevét képviseli.

Meg fogod tanulni a legújabb oktatási technológiával, beleértve az UOW új Early Start létesítményét, amely összeköti a Wollongong és a regionális campusokat a korai gyermekkori oktatási és gondozási szolgáltatásokkal az NSW-en keresztül, valamint a nemzeti és nemzetközi intézmények partnereivel. A Early Start egy autentikus tájképet teremtett a tanuláshoz a diákok, a tudósok, a közösség tagjai, a gyermekek és a szülők közötti együttműködés révén.

Karrierlehetőségek

 • Iskolai tanár
 • Gyermekgondozó munkavállaló
 • Oktatási tanácsadó
 • Oktatási igazgató
 • Óvodai tanár
 • Magán főiskolai tanár
 • Szabadidős tevékenységek koordinátora
 • Sportfejlesztési tiszt
 • TAFE tanár
 • Képzési és fejlesztési tiszt

Belépés

Számos felvételi lehetőség áll rendelkezésre minden korosztályú és tudományos háttérrel rendelkező diákok számára. A belépést szabályozó eljárásokat az UOW felvételi eljárásai és az UOW College felvételi szabályzata határozza meg.

Az alkalmazással kapcsolatos konkrét tanácsokért vagy kérdésekért kérjük, forduljon a jövő diákok csapatához.

Hitel az előzetes tanuláshoz

Ha van egy UOW Főiskolai Diploma a korai gyermekkori oktatásban és gondozásban, akkor akár 48 kreditpontot is igényelhet a Bachelor of Education - The Early Years.

Felvétel ellenőrzése

Az új online tanulóknak meg kell adniuk az új online munkát.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szakmai tapasztalat az alapképzésben és a Master of Teaching tanfolyamokban beágyazott kötelező összetevő. Ezért elvárás, hogy az e kurzusokban résztvevő diákok képesek legyenek megfelelni a saját tapasztalatuknak a Szakmai Tapasztalatkörnyezetbe (pl. Iskolai helyszínek) és azok körül történő navigálására. Meg kell jegyezni, hogy az off-campus környezet túlmutat az UOW felett.

Angol Követelmények a nemzetközi diákoknak

A következő angol nyelvű szintre van szükség ahhoz, hogy beléphessen a programba:

IELTS Academic

 • Teljes pontszám: 7.5
 • Olvasás: 7,0
 • Írás: 7.0
 • Hallgatás: 8.0
 • Beszél: 8.0

TOEFL (internetalapú)

 • Teljes pontszám: 107
 • Olvasás: 25
 • Írás: 25
 • Hallgatás: 28
 • Beszélő: 27

UOW Főiskola: angol a felsőfokú tanulmányokhoz: hitel (súlyozott átlag 75 pont és legalább 75 az egyetemi olvasás és írás során)

Más képesítések is figyelembe vehetők. A részleteket az angol nyelvi követelmények weboldalán találja meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Tovább

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Kevesebb
Wollongong , Liverpool + 1 Több Kevesebb